2:0 dla wisły...
-
-
Pozostałe mecze XXV kolejki
2:0 ? ;) I brak gry Lechii
0-2 .betony cisna a gts zdobywa bramki...
nudy w Gdańsku.
mam wrażenie, że wszyscy znali wynik już wczoraj :(
3:0 !
i trójka do zera.
strzał Sivakowa z 50- ciu metrów.
kto powstrzyma parchów?
My w niedziele:D
A bramka bialorusina bramka sezonu.
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> My w niedziele:D
> A bramka bialorusina bramka sezonu.
Już nie Alexa ? :D
W międzyczasie była jeszcze bramka tego gostka z Widzewa wczoraj.
Zibiland Napisał(a):
> KruszynaKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > My w niedziele:D
> > A bramka bialorusina bramka sezonu.
>
>
> Już nie Alexa ? :D
A czy ja gdzies pisalem ze Surovy strzelil bramke sezonu????
Owszem piekna bramka ale byly ladniejsze.
1:0 dla arki :((((
Ivanovski strzela bramke do szatni.
Bełchatów olewa. Arka prowadzi do przerwy 1:0.
Brawo Arka!
Cytat z relacji interii:
[i]44. min Błąd popełnił Mate Lacić, który chyba nie chciał doskoczyć do tej piłki i dał uderzyć Ivanovskiemu[/i]!
Chwile wcześniej Bełt miał sytuację na pustą bramkę, jakoś mnie jej przestrzelenie nie zaskakuje...
Kurde Arka prowadzi:(
Niech to zremisują lub przegrają!
pasiasty81 Napisał(a):
> Brawo Arka!
??????????
Z czego tu się cieszyć?
Ja na wyniki innych zawsze patrzę w pierwszej kolejności z punktu widzenia Cracovii.
Nam grozi mocno spadek. Arka jest jednym z rywali do tego spadku. Bełchatów raczej nie.
Jestem zdecydowanie za Bełchatowem, choć nie lubię gdy drużyny są utrzymywane z przedsiebiorstw państwowych i takich drużyn sympatią nei darzę...
A Arka mi dodatkowo podpadła bezczelną bramką ręką Labukasa. Pomoc ręką w przyjęciu piłki w grze - wybaczam. Ale strzelić bramkę ręką (bynajmniej nie przypadkowo) i się cieszyć radośnie? Furtok jeden... Maradona wybrzeża...
Inaczej by się grało przy 1:0.
A Komisja Ligi takich pajaców powinna dyskwalifikować na jeden mecz. Moze by im się odechciało oszukiwac.
Ja też kibicuję Arce... nie ma co liczyć punkcików i życzyć zgodom porażek, czy spadku, wszystko w meczu z Arką było w naszych nogach, to Arka pokazała nam jak grać w piłkę.
Agnan, Bełchatów nie jest utrzymywany za państwowe pieniądze, tylko za pieniądze spółki, w której większość ma Skarb Państwa, myślisz, że taka spółka nie potrzebuje reklamy, marketingu, budowania wizerunku ? Wygryzie ją konkurencja i Skarb Państwa straci jeszcze więcej.
Co ten bełchatów tak się podkłada...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)