Jak myślę o Dudzicu to nie potrafię do końca się cieszyć z tego wyniku. ;p
-
-
[WIKTORIA] CRACOVIA - Polonia Warszawa 3-1
yeeee :) :) :)
Goool
Wejście smoka!
i teraz tylko wytrzymać do końca i aby Śląsk nie dał ciała............
To był chyba najlepszy mecz Cracovi w tej rundzie...Powinno być z 6-1
Jeśli dla nas powinno być 6 to dla Polonii co najmniej 4, bo mieli dwa słupki i poprzeczkę...
Oj kapik, kapik...Ta ilość zmarnowanych sytuacji mogła się skończyć tak jak rok temu z Legią.
Super meczyk .. duzo emocji .. nasi w koncu walczyli .. nawet Klich !!!
Ale napastnika to my nie mamy .. Saidi, Dudzic i w koncu Krzywicki ... potrzebny nam napastnik na gwalt i nawet nie zgrany !
Bo poprostu ci pilkarz to nie sanapastnicy ! Gdyby byli to sknczylo by sie duzo wiecej.
Szwankuje podwajanie krycia w obronie. 10 minut za późno zmiana Dudzica na Visnakovsa.
Brawo Brawo jeszcze raz Brawo.Takiej Cracovii chcemy oglądać siła wiara walka zaangażowanie.Cały skład na wielkie słowa uznania zasługuje oprócz Krzywickiego który jest Mega partaczem.
pisałem ,że Cracovia wygra ............pisałem i teraz co niektórzy powinni odszczekać to co pisali....................
do boju Cracovia ,do boju Cracovia , marsz,marsz ,marsz, zwycięstwo czeka nas.............
oneb Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pisałem ,że Cracovia wygra ............pisałem
> i teraz co niektórzy powinni [b]odszczekać[/b] to co
> pisali....................
> do boju Cracovia ,do boju Cracovia , marsz,marsz
> ,marsz, zwycięstwo czeka nas.............
nie pomyliło Ci się coś ?
hahahahahahahahha =D
a propos ... bardzo fajna oprawa :)
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> oneb Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > pisałem ,że Cracovia wygra
> ............pisałem
> > i teraz co niektórzy powinni odszczekać to co
> > pisali....................
> > do boju Cracovia ,do boju Cracovia ,
> marsz,marsz
> > ,marsz, zwycięstwo czeka nas.............
>
>
> nie pomyliło Ci się coś ?
nic mi się nie pomyliło..............
Świetnie Miejerzewski! Po prostu super. Prawa strona Polonii nie isniała. I co z tym robimy? Mirerzejewski won? I ja tak chciałem. A teraz? To są te pasiackie dylematy...
Najwięcej nerwów kosztował mnie sedzia. Czy to nie ten co sedziował nam na jesieni mecz z Legią? Dudzic po ktorym niektorzy tu jeżdżą mógł miec 2 asysty gdyby inni nasi zawodnicy mieli lepiej nastawione celowniki.
śląsk wrocław remisuje z Polonią Bytom nie jest dobrze... Dzisiejszy mecz pokazał że nadal walczymy dzielnie na utrzymanie, ale czy jest to jeszcze realne...
Sędzia dramat! Nawet obserwator się wkurzał....ciekawe jaką ocene wystawi...
Wynik przy lepszym wykorzystanniu sytuacji winien brzmieć 6:4....
Nie mogę zrozumieć i wydaje mi się ,że nie ma takiego ,który wytłumaczył by jak można nie wykorzystać trzech sytuacji 100%...
Dudzic,Saidi i Krzywicki....rany boskie! A ten trzeci to powinien wybić sobie z głowy grę w Ekstraklasie...
Dobrze ,że tak się zakończyło ale takie sytuacje MUSZĄ być wykorzystywane,a jak by tylko jedna taka sytuacja byłaby w meczu?
Bardzo dobra gra Radomskiego i reszty obrońców daje jakieś nadzieje . I walczacy z Mierzejewskim Szeliga.Bartczak nawet zagrywał do przodu i miał sytuację strzelecką....
Ale piłkarzem dnia był zdecydowanie Suvorow - szkoda strzału z wolnego....natomiast w Polonii - Mierzejewski...
Popsuł mi wieczór niestety Śląsk- oddalili swoją szansę na podium...
Generalnie dobry mecz ale ...no właśnie jacyś tacy małouśmiechnięci schodzili z murawy nasi piłkqarze...MY za to ;) ;) ;)
Świetna Gra! Piłkarze dzięki za walkę!
CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIE!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)