jaki optymalny termin?????
sobota 14.45 to optymalny termin??
masakra
sa tacy co pracuja w soboty
-
-
[WIKTORIA] CRACOVIA - Polonia Warszawa 3-1
Utrzymanie.
Szansa na utrzymanie teoretycznei jest ogromna, ale praktycnzie niewykonalne. Wynik Arki jest idealny dla nas, ale co z tego skoro ci pilkarze przegrywaja psychika przed meczem? Dla mnie podstawa to zagrac na luzie. Nie maja nic do starcenia. W duzej mierze to nie Ci pilkarze sa winni spadku, ale ich znakomici poprzednicy. Jednak ciezko jest, bo szansa pojawila sie ogromna na utrzymanie, a w 3 mecze wszystko spieprzylismy. gdyby teraz grali tak jak na poczatku wiosny utryzmanie bylboy spokojnie mozliwe, bo do zdobycia 18 pkt, a dwaj rywale tylko w zasiegu 2 meczy, a obaj maja trudny terminarz. Gdyby nam Polonia W-wa oddala mecz przyajcielsko, a z Bytomiem naprawde gryzli trawe to znowu by wszyscy byli w niebie. Jednak Polonia W-wa za tydzien moze sprowadzi nas zupelnie na ziemie. Cud musailby nas uratowac, jednak w glebi serca nadal snuje sie mysl, ze jednak moze utrzemy nosa, tym polskim klubom - cwaniakom, ze zamiast spiewaj na rejmonta "Ta ostatnia niedziela" zaspiewamy "Kazdy to powie Cracovia rzadzi w Krakowie" i "Nigdy nie spadnie Cracovia nigdy nie spadnie".
Ogladajac konferencje pomeczowa jedank widze, ze anwet trener nei am nadziei... Ale czemu? Kto ma nie miec nadziei jak nie On? Nadzieja jest. Musimy zagrac swoj futbol. Pressing i pressing z Polonia 1 i 2 i moze... Jest blizej niz dalej, jednak szansa jest nawet nie tylko matematyczna. Wystarczy grac. Ha latwo powiedziec. Damy z siebie wszystko. Wy tez zagrajcie najlepiej jak umiecie.
Już to widzę,jak nasi piłkarze ruszają w śmiały bój z Czarnymi Koszulami ;) Skończy się tak,że Piątek,Mierzejewski,Gołębiewski i Smolarek zrobią nam z d**y Westerplatte...
Chciałbym się mylić,ale szanse na punkty w sobotę są iluzoryczne...
z dupy Westerplatte to naszym mógłby zrobić tylko Arboleda ;)
Akurat Westerplatte to chlubna karta Polskiej historii....walczyli jak Sparta.
szkoda tylko że nasi kopacze tak nie potrafią...bo rozpędzona Polonia może pozamiatać to i owo...
Ja myślę, że mecz z Polonią może być łatwiejszy niż z Zagłębiem. My nie umiemy grać pozycyjnego ataku, bazujemy tylko na szybkości Saidiego i Visniakovsa. Polonia na pewno nie będzie grać defensywnie tak jak Zagłębie i z kontry może coś ustrzelimy i wygramy :) Potem w Bytomiu mecz o wszystko (przecież musimy choć raz wygrać na wyjeździe!), i humory mam nadzieję będą już lepsze.
Jeszcze nic straconego WALCZYMY DALEJ!
Mecz z Polonią Warszawa wygrać trzeba i uważam,że wygramy ten mecz.Jestem pewien,że walczący o puchary Śląsk pociśnie Polonie Bytom i nasza strata sie zmniejszy.Wszyscy na stadion!,14-15 tysięcy dopingujących Cracovie w każdym meczu u siebie to byłoby coś pięknego.Trzeba wierzyć do końca w utrzymanie w ekstraklasie!
Musimy podtrzymać tradycje jeszcze z Polonią Warszawa nie przegraliśmy na Kałuży.
W zeszłym roku dzięki nam zostali lidze w tym pomagają nam /Arka Bytom/ teraz musimy z nimi wygrać.
Kibiców Polonii Cracovia powinna zaprosić na ten mecz w każdej liczbie i za darmo bo jak by nie był jest to nasza najstarsza i najtrwalsza zgoda.
Każdy mecz jest inny itd bla bla bla
Ale akurat z Polonią Warszawa u siebie to mamy realne szanse na 3 punkty.
Oczywiście z tunelu na plac wyjdziemy z jednym, ale mamy szansę powalczyć o komplet.
A co do Westerplatte to jest mit wykreowany ku pokrzepieniu serc.
Realne polskie Termopile to Wizna.
Będzie trudno w meczu Czarnymi Koszulami,ale mam nadzieję,że nasi wezmą się w garść i chociaż powalczą
Szanse na zostanie w extraklasie są złudne
CZY WYGRYWASZ CZY NIE! JA I TAK KOCHAM CIE
kapik20 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Będzie trudno w meczu Czarnymi Koszulami,ale mam
> nadzieję,że nasi wezmą się w garść i
> chociaż powalczą
> Szanse na zostanie w extraklasie są złudne
>
> CZY WYGRYWASZ CZY NIE! JA I TAK KOCHAM CIE
kapik jeśli Cracovia pozostanie to co zrobisz?
mam rozwiązanie jeśli Cracovia pozostanie Ty odszczekasz to publicznie na Rynku Głównym o wyznaczonym dniu o 12:00
w południe.
Co?
Wszystkie zakapiory ze ślunska trzymają się razem.Będą oddawać punkty polonii bytom.
No to trzeba dogonić Widzew a do tego 3 pkt z Polonia są niezbędne
Kaczmarek
Jarabica - Kosanović - Trivunović - Struna
Radomski - Boljević
Visnakovs - Giza - Ntibazonkiza
Masaryk
Trzeba coś pomieszać.
Wszystko tylko nie Masaryk. Wolę Krzywickiego. Albo w 10 niech wyjdą na boisko ale nie z Masarykiem.
A może Visnakovs do ataku? Bo Saidiemu nie wychodziło a Suvorov też potrafi wrzucić albo uderzyć z daleka.
wszystko tylko nie jarabica...
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wszystko tylko nie Masaryk. Wolę Krzywickiego.
> Albo w 10 niech wyjdą na boisko ale nie z
> Masarykiem.
Popieram w 100% Niech wyjdzie Krzywicki przynajmniej na pewno będzie walczył!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)