- [i]Jeszcze jest możliwe, że odrobimy straty - ocenia Mateusz Bartczak. - Musimy jednak sięgnąć po trzy punkty. Jesteśmy coraz bliżej rywali, ale czy wystarczy czasu i meczów, by przegonić ich?[/i]
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/pilkanozna/398123,w-chorzowie-cracovia-zagra-spotkanie-prawdy,id,t.html
-
-
Ruch Chorzów- CRACOVIA 1.05 15:15 Jak przegramy bedzie ZLE!!!
Bardzo dobre przypomnienie tego meczu z Bełchatowem ale jak znów zagramy tak zachowawczo i z Saidim na szpicy to widzę to w czarnych kolorach
nowy64 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
... jak znów zagramy (...) z Saidim na szpicy to widzę to w czarnych
kolorach.
A ja nie jestem rasistą.
co to znaczy ,"Jak przegramy będzie źle" jeśli przegramy nic nie będzie , jeśli oczywiście przegramy?A przegrać wcale nie musimy.A nawet jeśli przegramy ,Cracovia będzie ,stadion też,Wawelu nie przeniosą do Warszawy ,prezydent Komorowski dalej będzie popełniał gafy ,premier Tusk głosił,że Polska jest wyspą szczęścia ,ludzie będę nadal grzebać w śmietnikach a ja do końca swoich dni i tak zostanę kibicem Cracovii.
Kaczmarek
Struna - Trivunović - Kosanović - Puzigaca
Bartczak - Radomski
Visnakovs - Giza - Suvorov
Ntibazonkiza
Będzie dobrze! Brudne paznokcie są do ogrania.
oneb, zmiana tytułu trochę na moją prośbę zapewne - było "ten mecz musimy wygrać" czy jakoś tak. jak do tej pory w większości przypadków jak musieliśmy to było w pałe :)
oneb napisał:
"...prezydent Komorowski dalej będzie popełniał gafy ,premier Tusk głosił,że Polska jest wyspą szczęścia..."
Dodam więcej:
Poseł Suski nadal będzie rozbijał meleksy na Cyprze, a poseł Brudziński skakał przez płotki na Krakowskim Przedmieściu...
...I nikt (Kaczyński) nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne..."
:)
Kaczmarek
Struna - Trivunović - Kosanović - Suart
Bartczak - Boljević
Visnakovs - Radomski - Suvorov
Ntibazonkiza
tomek1906 Napisał(a):
> oneb, zmiana tytułu trochę na moją prośbę
> zapewne - było "ten mecz musimy wygrać" czy
> jakoś tak. jak do tej pory w większości
> przypadków jak musieliśmy to było w pałe :)
rozwiązanie jest ,usunąć tylko" źle" a zostawić "jak przegramy będzie....." .......
cudowne są niedomówienia
jakkolwiek... obojętne, byle zdjąć "KLĄTWĘ P>>>NYCH WYJAZDÓW" :)
Będzie trudny mecz...ale mam nadzieję że zamiast masaryka wejdzie krzywicki on jest 2 klasy lepszy od tamtego frajera!
kapik20 Napisał(a):
> Będzie trudny mecz...ale mam nadzieję że
> zamiast masaryka wejdzie krzywicki on jest 2 klasy
> lepszy od tamtego frajera!
Jakim prawem nazywasz piłkarza Cracovii frajerem?
kapik20 Napisał(a):
> Będzie trudny mecz...ale mam nadzieję że
> zamiast masaryka wejdzie krzywicki on jest 2 klasy
> lepszy od tamtego frajera!
Po pierwsze - trochę szacunku do piłkarzy Cracovii!
Po drugie - Krzywicki nie jest żadnym napastnikiem! Masaryk jest napastnikiem kompletnie bez formy. A jeżeli zagra Krzywicki, to po meczu będzie wielkie oburzenie na Szatałowa, że "wystawił to drewno" i dlatego przegraliśmy. My nie mamy obecnie żadnych napastników oprócz Masaryka, który jednak gra tak, jak gra...
A czy my mamy "drużynę"? Bo na razie to są jakieś nazwiska i za tym nie wiele stoi....a jaka jest różnica między Masarykiem i Krzywickim?
Dla mnie żadna! A to dlatego ,że zupełnie nie ma podań do środkowego napastnika,bo się boją ,że to podanie to kolejna strata...i trza się wracać na swoją połówkę.
Vesten Napisał(a):
> kapik20 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Będzie trudny mecz...ale mam nadzieję że
> > zamiast masaryka wejdzie krzywicki on jest 2
> klasy
> > lepszy od tamtego frajera!
>
>
>
> Po pierwsze - trochę szacunku do piłkarzy
> Cracovii!
> Po drugie - Krzywicki nie jest żadnym
> napastnikiem! Masaryk jest napastnikiem kompletnie
> bez formy. A jeżeli zagra Krzywicki, to po meczu
> będzie wielkie oburzenie na Szatałowa, że
> "wystawił to drewno" i dlatego przegraliśmy. My
> nie mamy obecnie żadnych napastników oprócz
> Masaryka, który jednak gra tak, jak gra...
A kiedy widziałeś Masaryka w formie?
nam by się przydał ten Sikorski z górnika, a jak się utrzymamy to kto wie czy do nas nie przyjdzie
Polonia Bytom nam ucieka na kolejne 3 pkty , Ciężko na sercu !!!!!!!!!!!!
znów ta nagonka na Krzywego przed meczem a on nawet piłki nie dotknął Zibiland i Vesten jak wy tego Krzywego lubicie poniżać takie prawdziwe drewna
w sumie...my nie mamy żadnych napastników...trzeba kupić jakiegoś dwaj traore są w formie ostatnio
Kaczmarek
Struna, Trivunović, Kosanović, Suart
Bartczak, Radomski
Suvorov, Giza, Ntibazonkiza
Visnakovs
Visnakovs w ataku, a Ntibazonkiza na skrzydle bo niestety Saidi w ataku się nie sprawdza, na dodatek brakuje go wtedy z boku.
Sądzę, że wystawianie skrzydłowych na szpicy może się okazać strzałem w stopę. Nigdy niczego dobrego to nie przynosiło. Sacha, Saidi, Dudzic (Szatałow przed rundą go kwalifikował jako prawego pomockinka, nie napastnika)... Już chyba lepiej wystawić Krzywego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)