SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 57 dośrodkowan miala rzeka w tym meczu, nie wiem
> czy to normalne? ja z naszymi stoperami to derbów
> oglądał chyba nie będę
to sobie przypomnij derby w Sosnowcu i porównaj ile dośrodkowań wtedy miał gts i jakimi obroncami graliśmy
-
-
pozostałe mecze XXIII kolejki
ile ich miał?
CracoviaNH Napisał(a):
> Jaga wygrała - psiarnia przegrała i z pewnego
> "miszcza" zrobiły się ledwo 3 oczka przewagi
> GTS-u :)
Nie ma się z czego cieszyć. Jedni i drudzy będą żył wypruwać z nami.
Rok i dwa lata temu też wypruwali i co z tego mieli? 0-1 po golu Golińskiego i 1-1 po fantastycznym uderzeniu Jopa.
Trzeba to tylko powtórzyć i ponownie na nich zapewnić utrzymanie odbierając im jednocześnie mistrza.
Ruch prowadzi w Kielcach 1:0.
tofi Napisał(a):
> Ruch prowadzi w Kielcach 1:0.
I dojechał do końca z tym wynikiem.... :(
od 30 minuty Widzew prowadzi z Polonią Bytom 1:0 , jest dobrze
No to Ruch bezpieczny już raczej jest. Może trochę bardziej rozluźnieni podejdą do meczu za tydzień i uda się wywieźć z Chorzowa punkty.
3lvis Napisał(a):
> No to Ruch bezpieczny już raczej jest. Może
> trochę bardziej rozluźnieni podejdą do meczu za
> tydzień i uda się wywieźć z Chorzowa punkty.
Hmm zazwyczaj jest odwrotnie ze zespol rozluzniony gra lepiej niz ktos komu zalezy na wyniku i punktach.
Odchodzi im stres zwiazany z widmem spadku i moga grac bez presji wyniku co jest na ich plus
.
Akcja betonów stadiony świata!
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
> Akcja betonów stadiony świata!
Dwie na prawdę świetne akcje i z drugiej 2:1!
Ale ta pierwsza to czapki z głów...
O tym właśnie piszę
Bytom już 2 w plecy :)
2-0 Dudu
Widzew - Polonia 2:1 muszą utrzymać wynik do końca
3-1 :)
3:1 dla Widzewa
Widzew Polonia Bytom 3:1 i koniec , oby wynik w Warszawie też się dobrze ułożył dla Nas , w innym meczu - po 1:2 z lechią Skorża chyba będzie musiał szukać nowej roboty ...
Wygrana Widzewa,lecz zastanawiałem się w dalszej perspektywie walki o utrzymanie czy nie lepszy w tym meczu byłby remis,ale to takie moje przemyślenie związane z meczem Cracovia-Widzew u siebie :)
W Warszawie nie musi już być tak dobrze dla nas. Coś mi się wydaje, że Arka może teraz zacząć znacznie skuteczniej punktować. Oby Polonia zagrała dobry mecz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)