Do 1 ligi czas.
Jakaś tam Plizga mija sobie pięciu naszych zawodników jak tyczki slalomowe. O czy tu kurwa mówić...
Od jakiegoś czasu bramka dla kupczyków z Lubina wisiała w powietrzu.
-
-
Cracovia - Zagłębie Lubin 21.04 17:45
Nie mam juz złudzeń nie utrzymamy sie ... na 1 lige tansze bilety i karnety to jedyne pocieszenie
Całe szczęście, że mnie położyło. Myślę, że po tej żałosnej człapaninie nie będzie już żadnego desperata wierzącego w utrzymanie.
jeszcze szansa na utrzymanie jest
Trzeba sie bedzie uczyc grac w II lidze, nie ma innej mozliwosci. To co nasi robia na boisku jest absolutnie ponizej poziomu.
może Nieciecza i Stróże zostaną to blisko wyjazdy będą :D
Masaryk widzę transfer stulecia.
na nic ten remis
2 punkty w plecy.
Patrząc na nasz poziom, to dobre i to. Przynajmniej nie ma kompromitacji.
my będziemy wygrywać, drużyny przed nami przegrywać i będzie dobrze
no to lecimy
Jeśli nie można wygrać, trzeba przynajmniej zremisować... Nadzieja umiera ostatnia
Jak Arka albo Polonia wygrają to pozamiatane.
Żałosna niemoc przez 93 minuty. Wszystkich naszych piłkarzy dziś piłka parzyła. Oni przegrali ten mecz znowu w szatni.
Szatałow - Urban 0:1.
Ech do dziś do 17.45 miałem jeszcze nazieje ale po tym co dziś zobaczyłem to tylko usiąść i płakać... Zero pomysłu na grę, brak woli walki, człapanie, przewracanie się, totane błędy w obronie, totalny SZOK!!! Tak jak napisał Leesior druga bramka dla Lubina to chyba jakiś żart... Szkoda się męczyć i denerwować... Jak popatrzymy na Nasz rozkład jazdy to chyba tylko cuda mogą Nas uratować...
Jakoś gra w Wielki Czwartek nam nie podchodzi już nie pierwszy raz.
Nie ma co płakać tylko dalej wierzyć i być z Cracovią. W tym sezonie, w tej lidze dzieją się i jeszcze będą się dziać różne cuda.
pijawwa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> my będziemy wygrywać, drużyny przed nami
> przegrywać i będzie dobrze
Chciałbym...
Pierwsza połowa meczu TRAGEDIA!!!
w drugiej coś się zaczęło dziać ale ile można zdobywać bramek bez klasowego napastnika.
Masaryk to totalna porażka razem z Gizą.Co się dzieje z Klichem grał jak nieprzytomny jeździec
Niestety jest coraz gożej
A tak na marginesie to jak wszyscy tęskinimy za Nawotczyńskim na którym były wieszane takie psy to zakrawa na żart! Obrona kolejny raz beznadzieja!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)