klaross tam tego masz kochanke czy to taka gra słów bo reszty jakoś nie wyłowiłem przyznaj się wszyscy na to czekamy i nic nie powiemy słowo harcerza ja to nie powiem choćby łamali mnie kołem przysiegam nie jestem paplą.
-
-
Wybieramy ostateczny projekt flagi NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY!!!
Do maaćka: o ile dobrze zrozumiałem Twoją wątpliwość - chodzi mi o to, że ten kto nie zna kontekstu "pies" = gie te es, to pomyśli, że chodzi nam o to, że tak jak w powiedzeniu "nie zejść na psy" - to znaczy nie upodlimy się, nie zdziadziejemy itd. Dlatego poczuje, że jesteśmy dumni, bo czujemy, że nie zaniżymy poziomu. No coś w ten deseń. Dlatego uważam, że wystarczy ta świetna i dwuznaczna gra słów.
Bez bialo-czerwonych pasów (jak 5) jest bardziej czytela.
3
lub 5.
kiedy final glosowania ;)
[img]http://www.legialive.pl/graf/kibic.gif[/img]
Dla wszystkich którzy próbóją wytłumaczyć sobie to nasze hasło: jest tyle możliwośći aby je odnieść do całokształtu uosobień i wytłumaczeń hasła, ze aż nad to!!! Te 5 słów ma w sobie tyle treści, niesie takie przesłanie że praktycznie nie ma możliwości... by się komuś z czymś nie skojarzyło. A przecież o to chodzi!!!
Na KIEDY FLAGA NR.3 BEDZIE OSTATECZNIE ZROBIONA??
numer 5 jest najlepszy.jesli nie przejdzie(a tak zapewne bedzie)numer 3 ale bez tych bialoczerwonych wstawek bo sa nieladne i psuja caloksztalt wzoru
krk będzie to wiadomo w piątek ...
dałbym bez wykrzyknika..
i tak czuje się, że to zawołanie, odezwa, przysięga, coś znaczącego..
z oddali może wyglądać jak
ale to szczegół..
nr 3 !
nie zdążyłem zagłosować na czas ale nr 3 dla mnie jest najlepszy
tak, numer 3 to najlepszy projekt nie moge sie sie doczekac premiery:)
Pomysł Z.A.J.E.B.I.S.T.Y i oby został wykonany w projekcie nr.3 w tym ze znaczkiem antywisły.
Wreszcie wymysliliscie cos dobrego!!!
nie wreszcie tylko ZNOWU !
Jako że jedni narzekali na "kopiące" po oczach szlaczki, a drugim spodobały sie kostki wprowadzilem do najbardziej popularnego projektu dwie poprawki kosmetyczne - moze sie wam spodobają (jesli je wogole zauwazycie;)
PS: Mam nadzieje ze nie mieszam niepotrzebnie w temacie.
[img]http://cracoviak.w.interia.pl/neverlong.jpg[/img]
no i super!
eeeeeetam super
[b]Flaga jest już zamówiona wg. 3 projektu!!!!!![/b]
ok to koniec gadania - czekamy.
NIezdazylem na czas głosowania ale moim zdaniem najbardziej jest wypasiony projekt nr. 3 Bez żadnych zmian.
Aha. A kiedy flaga bedzie gotowa??? tzn na jaki mecz???
Prawdopodobnie flaga [b]NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY[/b] będzie na Ruch!
Ps.Ale jeszcze niewiadomo,czy wykonawca zdąży.
4 dni później
flaga jest w drodze . bedzie w klubie jutro rano.
:))))))))))))))))) !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)