Brawo Klich..... Ja pierdole
-
-
Arka Gdynia - Cracovia 17 kwietnia, 14:45 !!!Walczyc Pasy Walczyc!!!
K.U.R.W.A. SUVOROV NA BOISKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KLICH kurwa jaka 100 zjebana na wyjazdach chlopakom nic nie wychodzi
Klich wykonuje stałe fragmenty pierwszy raz w życiu dramat
Jak ci się nie chce szukać to o co ci chodzi ? Przed meczem myślałem że 3 punkty są do zrobienia optymistycznie po ostatniej wygranej.Ale nie przypuszczałem że te łajzy dadzą się wydymać na 2:0 w 17 minut z pomocą sędziego.Chyba nikt nie przypuszczał. Oczywiście nikt zwykły nie to co ty nadekspercie ....
Giza za Klicha natychmiast!!!!
fatalne pudło :(
Klich pokazał reprezentacyjną formę !!! ZMIANAAAAAA
Saidi robi świetną robotę.
jak Arkowcy cisną pod naszym polem karnym, walczą o każdą piłe
Kurwa 60 minuta, na co czekamy? Szatałow działaj!
Mateusz ma chyba problem mentalny zwiazany z woda sodowa. Jak zagra dobry mecz raz to wydaje mu sie ze w nastepnym przeciwnicy beda mu na wszystko pozwalali bo jest gwiazda. Nie wiem jak inaczej to nazwac.
Pasiasty68- napisałem, że 3 punkty zostaną w Gdyni.
eplv- emocje? Ja tu widzę jeden płacz i zgrzytanie zębów. Przecież to jest objaw braku stabilności emocjonalnej- w zeszłym tygodniu wychwalać drużynę pod niebiosa, teraz mieszać ją z błotem.
niechże on wpuści Surowego i Dudzica, no kurważ mać jak można być tak upartym
Tak mieli walczyc o poczatku
klich za barzo wszystko chce strzelac udalo sie z lechem z korona fuksem i mysli ze bedzie tak zawsze
dobrze, teraz SUROWY ZA KLICHA!!!
Szkoda ze oprócz niego nikt do sytuacji strzeleckich nawet nie dochodzi.
Sędzia jest PRZE CHU&%M
Co z Suvorovem? Chłopak tydzień temu gra cały i dobry mecz a teraz znowu wejdzie na ostatnie 5 minut.
Nie ma Masaryka, zaraz nie będzie Klicha - czyli to czego domaga się większość w tym wątku. Zobaczymy co to zmieni w grze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)