Kaczmarek - 7
Struna - 6
Kosanović -6
Trivunović -7
Suart - 5
Suvorov - 6
Boljević - 6
(82. Giza) -
Szeliga -4
Visnakovs - 6
(65. Dudzic) - b0
Klich - 7
Ntibazonkiza - 5
(65. Masaryk) -bo
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 10/11 - 21 kolejka - Lechia Gdańsk
Kaczmarek - 10 - bezbłędny. Nie jego wina, że nie dali mu się wykazać
Struna - 7 - może i ma kilka mankamentów, ale podoba mi się jego gra do przodu i centry
Kosanović - 7 - jest zero z tyłu po dobrej grze
Trivunović - 8 - dzisiaj chyba nie przegrał żadnej główki, widać, że kieruje obroną. No i bramka
Suart - 6 - czasami jakby rozkojarzony, ale fajnie ciągnie do przodu
Suvorov - 7 - dostał szansę, ale nie specjalnie umiał ją wykorzystać, choć widać, że się starał
Boljević - 7 pewny punkt defensywy, chociaż wolę Bartczaka. Gdzie te strzały z dystansu na które liczyłem
(82. Giza) - b.o. chociaż bardzo fajne 12 minut
Szeliga - 7 - na swoim normalnym poziomie. dodatkowy punkt za najlepszą próbę strzału z dystansu i otwierające podanie do Saidiego przy trzeciej bramce
Visnakovs - 7 - jeden punkt za bramkę, dzisiaj poza tym trochę słabiej, ale wreszcie jest ktoś kto nadąża za Saidim.
(65. Dudzic) - 6 - wiatr i chaos, ale tego trzeba na końcówki
Klich - 7 - plus za bramkę, z mego punktu widzenia jednak po błędzie bramkarza. Poprawny mecz, lecz bez błysku
Ntibazonkiza - 7 - wypracował wolnego bramkowego i piękna asysta. Z drugiej strony zmarnował setkę, widać, że to jednak nie środkowy napastnik
(65. Masaryk) - 7 - trochę na zachętę. Dużo walki ciałem. Przyda się jeszcze w wielu meczach
Kaczmarek - 7
Struna - 7
Kosanović - 7
Trivunović - 8
Suart - 7
Suvorov - 7
Boljević - 7
(82. Giza) - bo
Szeliga - 6
Visnakovs - 8
(65. Dudzic) - 5
Klich - 8
Ntibazonkiza - 8
(65. Masaryk) - 6
Kaczmarek - 8 rzadko zatrudniany ale był tam gdzie trzeba, poza tym całkowity spokój ( dalej sie nie moge przywzwyczaić po Marcinie)
Struna - 7 fajnie w ofensywie z tyłu parę błędów
Kosanović - 8 pewny punkt, do tego jak wybija piłkę głową z pola karnego to nie do przodu tylko do boku i często do partnera a nie przeciwnika
Trivunović - 8 dobrze w obronie i bardzo ważna bramka
Suart - 6 za często myśli o niebieskich migdałach
Suvorov - 8 świetny mecz, spokój w środka pola dobre podania i technika - wraca stary dobry Alex
Boljević - 7 pozytywny występ
(82. Giza) - b.o. boję się, że się Piotrek w Legii zmarnował
Szeliga - 6 tradycyjnie lepiej do tyłu niż do przodu, powoli zaczyna odstawać od reszty
Visnakovs - 7 nie tak błyskotliwy jak z Koroną ale pożyteczny
(65. Dudzic) - 7 stwarzał zagrożenie
Klich - 9 świetny mecz Mateusza ale powinien grać mniej nonszalancko - wtedy będzie naprawdę mózgiem zespołu
Ntibazonkiza - 8 niby gorzej niż zwykle ale swoje zrobił
(65. Masaryk) - 7 aktywny, pokazał parę fajnych zagrań niech się dogrywa z zespołem a może będzie pociecha
Kaczmarek - 8
Struna -7
Kosanović -7
Trivunović -7
Suart -7
Suvorov -7
Boljević -7
(82. Giza) -b.o.
Szeliga -6
Visnakovs -7
(65. Dudzic) -6
Klich -7
Ntibazonkiza -8
(65. Masaryk) -7
Kaczmarek - 6
Struna - 8
Kosanović - 7
Trivunović - 8
Suart - 4
Suvorov - 6
Boljević - 7
(82. Giza) - bo
Szeliga - 4
Visnakovs - 7
(65. Dudzic) - 5
Klich - 9
Ntibazonkiza - 6
(65. Masaryk) -5
Kaczmarek - 10 - wielkie wzmocnienie. Dużo lepszy od Cabaja , jest pewnie z tyłu.
Struna - 10 - Wielkie serce do gry. Walczy ciałem , ma duży spokój. Potrafi pociągnąć do przodu grę.
Kosanović - 8 - dobry zawodnik. z tyłu dzisiaj bezbłędnie.
Trivunović - 8 - Profesor od główek. Gratuluje bramki i oby jak najwięcej ich dla Cracovi.
Suart - 9 - Dobry grajek. Opanowanie piłki dobre , dobre kiwki. Potrafi ruszyć z piłką do przodu
Suvorov - 8 - wielkie zaangażowanie. Powinien dużo więcej dostawać szansy na grę.
Boljević - 8 - pewny punkt defensywy. Będzie duża rywalizacja między nim a Bartczakiem.
(82. Giza) - bardzo dobre wejście. świetne 12 minut. Widać że doświadczenie bierze góre.
Szeliga - 7 -dobre podanie do Saidiego. Panie Szeliga , masz umiejętności więc je wykorzystaj.Więcej musisz grać piłką a nie uciekać od akcji.
Visnakovs - 8 - dobry transfer. Szybki , dynamiczny , szuka gry. Ładna bramka.
(65. Dudzic) - 7 - dobry mecz.
Klich - 10 - najlepszy piłkarz na boisku. W takich meczach o taką stawkę liczy się SPOKÓJ! i on to właśnie ma. Bardzo ładna bramka. Niech gra w meczach bo naprawdę dużo wnosi do drużyny. Niech się ogrywa chociaż już są z niego ludzie.
Ntibazonkiza - 7 -dzisiaj słabiej. Szkoda zmarnowanej okazji sam na sam. Myślę że w następnych meczach będzie już dobrze. Ładna asysta
(65. Masaryk) - 8 - Dlaczego nikt nie podaje do niego ?? Na jego miejscu bym się zdenerwował .. Chłop wychodzi na czystą pozycję i nikt mu nie chce zagrać. Skoro tutaj przyszedł to napewno coś umie i dzisiaj jeżeli miał piłkę to bardzo podobała mi się jego gra.
Cała drużyna dzisiaj zagrała jak DRUŻYNA! Brawo Panowie ! Teraz walczyć dalej , oby wam już sodówa nie strzeliła do głowy to będzie dobrze! ;)
Kaczmarek - 8zrobil wszysto co tylko mogl
Struna - 7
Kosanović - 6
Trivunović - 7
Suart - 7
Suvorov - 6
Boljević - 6
(82. Giza) - bo
Szeliga - 5
Visnakovs - 7
(65. Dudzic) - 7 wszedl i wydaje mi sie ze zrobil wszystko co mogl. mogl miec 2 asysty, ladnie walczyl o pilki ,pokazywal sie kolegom z druzyny, strzelal na bramke a to wszystko przez 25 minut. dla mnie bardzo dobra zmiana i widze tego zawodnika w podstawowym składzie.
Klich - 8 brawo
Ntibazonkiza - 7 szalu nie było, jednek dobrze, w roli napastnika go nie widze.
(65. Masaryk) - 6 bicie głową w mur, czolg na obrone niewazne jakim sposobem byleby tylko bliżej bramki tak go widze:)
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Klich -7
to już możesz na niego patrzeć? w takim razie krople do oczu, które zastosowałeś powinny zrobić furorę
Kaczmarek - 8 super przedpole
Struna - 7 i zaczyna mnie do siebie przekonywac, jesli zlapie forme jak Suart to bedzie super
Kosanović - 7
Trivunović - 7
Suart - 8 jak mało jest tak sprawnych obroncow nie majacych problemow z gra do przodu
Suvorov - 8 jednej z lepszych meczow w Cracovii, ma talent nigdy mu nie odmawiałem ale wyglądał jakby mu sie nie chciało. dzisiaj zadziorny, waleczny i dał dużo w ataku
Boljević - 7
(82. Giza) -
Szeliga - 6 coscie sie tak Sławka uczepili? świetna robota w obronie, stracilem prace wiec jak bedzie jakas powtorka to mu odnotuje co jego. plus bezapelacyjny udział
Visnakovs - 8 super transfer, nie ma sie co rozpisywac, czuje sie juz za Plastikiem (tym z dobrych czasow) tęsknił nie będę
(65. Dudzic) - 6 mało dał
Klich - 8 bramka i asysta ale jakby tak sie przyjzec grze to niewiele z niej miał w pierwszej połowie, chociaz cały czas jest pod grą i co się podoba to gdy straci piłkę od razu idzie po odbiór i robił to dziś wielokronie, zresztą nie pierwszy raz
Ntibazonkiza - 8
(65. Masaryk) - 6 chcemy wiecej, chociaz gosc naprawde potrafi sie zastawic i powalczyc barami, byleby mial cos wiecej bo inaczej drugiego Slusarskiego ogladac mi sie nie chce
Kaczmarek - 8 jedna mała cabajadka, poza tym pewnie, bezbłędnie. Powoli nie dostaję palpitacji serca przy każdej interwencji naszego bramkarza.
Struna - 7 zadziorny, waleczny, myślący
Kosanović - 6 dość pewnie, bez błysku
Trivunović - 7 Vule pewno nie wiedział, że nie umiemy strzelać po rzutach rożnych ;)
Suart - 7 ogromny postęp pod wodzą nowego trenera
Suvorov - 6 i wyszło na to, że jednak może zagrać cały mecz. Nie było źle, myślę, że może być znacznie lepiej.
Boljević - 6 pytanie brzmi czy defensywny pomocnik może więcej dać z siebie w ofensywie
(82. Giza) - bo
Szeliga - 5 zagrał na swoim normalnym poziomie, podał genialną piłkę do Saidiego w akcji na 3:0, nie wiem dlaczego trybuny go tak nie lubią. Gość naprawdę zostawia mnóstwo zdrowia na boisku.
Visnakovs - 6 w pierwszej połowie niewidoczny, nie wraca się i zostawia Strunę samego, wczoraj nie było z tym problemu, ale w innych meczach może być. Ze złego podania kopnął nieczysto, ale sprytnie, do bramki.
(65. Dudzic) - 4 Dudzic jak Dudzic
Klich - 7 trudny do oceny, z jednej strony bramka (szczęśliwa) i asysta, sporo dobrych zagrań, z drugiej sodóweczka, gwiazdorstwo, nonszalancja, nieskuteczność, spowalnianie akcji. Mam nadzieję, że Trener z Tatą go wyprostują.
Ntibazonkiza - 4 jedna marna asysta nie zmieni mojego zdania, że grał słabo
(65. Masaryk) - 5 gdyby koledzy chcieli z nim grać mogło być lepiej, szkoda tej pięty bo byłaby bramka rundy
Kaczmarek -7
Struna -6
Kosanović -6
Trivunović -8
Suart -7
Suvorov -7
Boljević -6
(82. Giza) -b.o.
Szeliga -5
Visnakovs -8
(65. Dudzic) -7
Klich -9
Ntibazonkiza -9
(65. Masaryk) -5
Kaczmarek -10
Struna 10
Kosanović -10
Trivunović -10
Suart -10
Suvorov -10
Boljević -10
(82. Giza) -10.
Szeliga -10
Visnakovs -10
(65. Dudzic) -10
Klich -10
Ntibazonkiza -10
(65. Masaryk) -10
Kaczmarek - 8
Struna - 7
Kosanović - 7
Trivunović - 8
Suart - 6
Suvorov - 8
Boljević - 7
(82. Giza) - b.o.
Szeliga - 5
Visnakovs - 7
(65. Dudzic) - 6
Klich - 7
Ntibazonkiza - 7
(65. Masaryk) - 6
[b]Kaczmarek - 10[/b]
Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń do jego gry, facet totalnie rządzi na przedpolu, w zasadzie nie ma sensu wrzucanie piłek przez przeciwników na 5 metr bo on wszystko łapie, również dzięki niemu Lechia nic nie ugrała w tym meczu
[b]Struna - 9[/b]
Obrona zagrała wspaniale w tym meczu stąd będą wysokie oceny, Struna dziś zagrał najlepiej w rundzie, pewny odbiór, potrafi też piłkę pociągnąć do przodu, trochę go testuje Visniakovs zostawiając go samego, ale radzi sobie :)
[b]Kosanović - 8[/b]
szkoda wolnego, poza tym razem z Vule kasowali wszystkie akcje Lechii na 16tce, spokój i pewność w grze, aż się przyjemnie patrzyło na tę grę
[b]Trivunović -9[/b]
To co Milos plus bramka :)
[b]Suart -7[/b]
dobry odbiór, czasem pociągnie trochę do przodu, ale też miewa dalej głupie straty
[b]Suvorov - 7[/b]
Widać że to jego pozycja - radził sobie, no tylko że ma pecha że rywalizuje o to miejsce z Saidim, trochę zgasł w drugiej części meczu - pewnie nie wytrzymał kondycyjnie, żal tego strzału który mu kompletnie nie wyszedł
[b]Boljević - 7[/b]
Taki niewidoczny trochę - ale to już taka rola defensywnego, dołożył się do gry obronnej, która spowodowała że Lechia nie miała nawet jednej 100% sytuacji
[b](82. Giza) - 7[/b]
Mimo krótkiego pobytu na boisku go ocenię, bo wywiązał świetnie ze swojej roli, wszedł miał przetrzymać piłkę i pokazał że potrafi, trochę jeszcze szybkości i będzie dobrze
[b]Szeliga - 5[/b]
nie jestem fanem jego gry, tak prawdę mówiąc, czekam na powrót Radomskiego i Bartczaka, bo wiem że na tej pozycji może być lepiej
[b]Visnakovs - 9[/b]
Ten gość ma niewiarygodną szybkość, a przy okazji jest dobry technicznie, kolejny bardzo dobry mecz, nie wiem jakim cudem nam się udało takiego zawodnika sprowadzić, chylę czoła przed odpowiedzialnymi za ten transfer
[b](65. Dudzic) -6[/b]
wszedł, zawalczył, ale wiele nie pokazał, ocenę obniżam bo może być zdecydowanie lepiej
[b]Klich -9[/b]
Ciężko mieć zarzuty wobec gościa który kolejny raz wygrał nam mecz, ale jeszcze trochę mniej nonszalancji i będzie idealnie, w tym meczu najlepszy na boisku (Kaczmarek ma wyżej bo Klichowi obniżam za wspomnianą nonszalancję)
[b]Ntibazonkiza - 7[/b]
trochę czasem zbyt egoistycznie, widać że bardzo chce się pokazać ale robota wykonana przy bramce na 3-0 pełen szacunek :)
[b](65. Masaryk) - 6[/b]
Jeszcze to nie jest to, ale progres z meczu na mecz, miejmy nadzieję że już w Gdyni się przełamie
Kaczmarek - 9
Struna - 8
Kosanović - 7
Trivunović - 8
Suart - 8
Suvorov - 8
Boljević - 8
(82. Giza) - b.o.
Szeliga - 7
Visnakovs - 9
(65. Dudzic) - 7
Klich - 9
Ntibazonkiza - 8
(65. Masaryk) - 7
Kaczmarek - 7
Struna - 7
Kosanović -7
Trivunović -8
Suart - 6
Suvorov - 6
Boljević - 6
(82. Giza) -bo
Szeliga -6
Visnakovs - 7
(65. Dudzic) - 6
Klich - 8
Ntibazonkiza - 8
(65. Masaryk) -6
Kaczmarek - 7
Struna - 7
Kosanović - 7
Trivunović - 9 - strzelił bramkę, rządził defensywą
Suart - 6 - szkoda, że tak mało w ofensywie pokazywał (dopiero przy 3:0 ruszył odważniej), ale i tak mocny punkt
Suvorov - 6
Boljević - 7
(82. Giza) - bo
Szeliga - 6
Visnakovs - 8
(65. Dudzic) - 6 - dobra zmiana, wypracował dwie setki
Klich - 8 - plus za bramkę
Ntibazonkiza - 9 - gracz meczu, chociaż grał nie na swojej pozycji, widać po jego najlepszych akcjach, że powinien atakować ze skrzydła
(65. Masaryk) - 6 - dobra zmiana choć zabrakło skuteczności
Kaczmarek - 9
Struna - 6
Kosanović -7
Trivunović -7
Suart - 6
Suvorov - 7
Boljević - 8
(82. Giza) - bo
Szeliga -5
Visnakovs - 8
(65. Dudzic) - 7
Klich - 8
Ntibazonkiza - 6
(65. Masaryk) -6
Kaczmarek - 8
Struna - 8
Kosanović - 8
Trivunović - 8
Suart - 8 coraz pewniej, coraz lepiej
Suvorov - 9 fajnie ze gra od 1 minuty
Boljević - 7
(82. Giza) -
Szeliga - 6 nie bylo az tak zle
Visnakovs - 9 najlepszy zawodnik, swietny transfer
(65. Dudzic) -
Klich - 7
Ntibazonkiza - 8
(65. Masaryk) -
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)