Zamiast kłopotów bogactwa raczej trudno będzie sklecić jedenastkę. To są transfery...
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
Czy jest w klubie w ogole jakis dietetyk? ktos kto odpowiada za zwyczaje zywieniowe pilkarzy. dla mnie to niezrozumiale, ze Giza jest w Cracovii juz bodaj czwarty miesiac i do teraz nie schudl. Dodatkowo, jakis dietetyk powinien zajac sie Suworowem - w tym przypadku trzeba mu nabrac jakiejs masy, bo chudy okropnie.
Trener mówił ze w tym tygodniu mają robić jakieś badania!!! TYLKO PASY!!!
z Gizą i Suworowem jest jak ze mna i moim bratem onegdaj-ja jadłem zupę chochelką, a mój brat widelcem...
Kludi - przecież nie było w ogóle informacji o jakiejkolwiek prezentacji ;>
ale swoją drogą - przy Bartczaku było to samo :D
Sprawdzają się moje obawy co do joty (niestety).Po pozbyciu się lekką ręką Matusiaka i Ślusarskiego napastników brak.Masaryk dalej jest w fatalnej formie i raczej nie ma szans by znalazł się w wyjściowej 11 na Lech .Obawiam się że nawet w 18 się nie załapie.Jurij w jednej z gazet już ubolewa że pozbyto się Ślusarskiego i nie ma nikogo w zamian choćby o zbliżonych umiejętnościach.
Takie ,,transfery ''porobił dyrektor Rząsa .Wydał 9 mln zł i nie ma w kadrze drużyny ani jednego napastnika prezentującego ekstra-klasowy poziom,a na drugiej jakże ważnej pozycji stopera eksperymenty i prowizorkę.
Przy pozbyciu się Polczaka pisałem o krótkiej kołdrze i dużym problemie w przypadku kontuzji ,kartek Bośniaka .Jak bym ...wykrakał .W niedziele mecz z Lechem i napastnika brak ,a na newralgicznej pozycji stopera mamy młodego będącego po kontuzji Kosanovica i tykającą bombę Jarabice+pobożne życzenia że można zrobić np z Radomskiego stopera.
Wielu dziękowało Rząsie za udane transfery .Mam nadzieje że otworzą oczy i zobaczą jaki nieudolny dyrektor się nam trafił.Wydać 9 mln zł i nie mieć napastnika +eksperymenty na stoperze to wielka ,,sztuka ''nadająca się wręcz do księgo Gunesa w kategorii nieudacznik dekady!!!
bla bla bla bla....tyle wyczytałem z Twojego postu...
Człowieku dajże już sobie spokój. Ile razy można za przeproszeniem pier*dolić o tym samym?
Czy to ważne? Nie wiemy jak nasza drużyna na dzisiaj wyglądałaby ze Ślusarskim i Matusiakiem i już się nie dowiemy.
Skończ już ten temat i zmień płytę bo już się rzygać chce jak się czyta te Twoje płacze.
Matusiaka i Ślusarskiego już u nas nie ma i nic tego nie zmieni, a już na pewno nie te Twoje lamenty.
Trochę uśmiechu życzę. Pomyśl, że dzisiaj zdobywamy mistrza Polski, w niedziele gramy fajny mecz z Lechem.
Odrobinę optymizmu.
[quote=potter]
Wydać 9 mln zł i nie mieć napastnika +eksperymenty na stoperze to wielka ,,sztuka ''nadająca się wręcz do księgo Gunesa w kategorii nieudacznik dekady!!!
[/quote]
Na razie to mamy niezagrożoną kandydaturę na marudę dekady ;).
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sprawdzają się moje obawy co do joty
> (niestety).Po pozbyciu się lekką ręką
> Matusiaka i Ślusarskiego napastników
> brak.Masaryk dalej jest w fatalnej formie i raczej
> nie ma szans by znalazł się w wyjściowej 11 na
> Lech .Obawiam się że nawet w 18 się nie
> załapie.Jurij w jednej z gazet już ubolewa że
> pozbyto się Ślusarskiego i nie ma nikogo w
> zamian choćby o zbliżonych umiejętnościach.
>
> Takie ,,transfery ''porobił dyrektor Rząsa
> .Wydał 9 mln zł i nie ma w kadrze drużyny ani
> jednego napastnika prezentującego ekstra-klasowy
> poziom,a na drugiej jakże ważnej pozycji stopera
> eksperymenty i prowizorkę.
>
> Przy pozbyciu się Polczaka pisałem o krótkiej
> kołdrze i dużym problemie w przypadku kontuzji
> ,kartek Bośniaka .Jak bym ...wykrakał .W
> niedziele mecz z Lechem i napastnika brak ,a na
> newralgicznej pozycji stopera mamy młodego
> będącego po kontuzji Kosanovica i tykającą
> bombę Jarabice+pobożne życzenia że można
> zrobić np z Radomskiego stopera.
>
> Wielu dziękowało Rząsie za udane transfery .Mam
> nadzieje że otworzą oczy i zobaczą jaki
> nieudolny dyrektor się nam trafił.Wydać 9 mln
> zł i nie mieć napastnika +eksperymenty na
> stoperze to wielka ,,sztuka ''nadająca się
> wręcz do księgo Gunesa w kategorii nieudacznik
> dekady!!!
Oj tam oj tam
Jest jeszcze Nawotczyński na stoperze, Kosanovic grał dobrze, a co do napastników to niekoniecznie każdy chciał do nas przyjść.
Polczak chciał odejść i nie chciał przedłużać kontraktu więc po co na siłę było go trzymać?
Z Legią bez Masaryka strzeliliśmy 3 bramki - wiem że to demagogia, ale i Twoje pretensje są przesadzone. W Lechu często bramki strzelał np Arboleda, więc po prostu musimy się spiąć i zagrać swoje.
potter Napisał(a):
> Sprawdzają się moje obawy co do joty
> (niestety).Po pozbyciu się lekką ręką
> Matusiaka i Ślusarskiego napastników
> brak.Masaryk dalej jest w fatalnej formie i raczej
> nie ma szans by znalazł się w wyjściowej 11 na
> Lech .Obawiam się że nawet w 18 się nie
> załapie.Jurij w jednej z gazet już ubolewa że
> pozbyto się Ślusarskiego i nie ma nikogo w
> zamian choćby o zbliżonych umiejętnościach.
>
> Takie ,,transfery ''porobił dyrektor Rząsa
> .Wydał 9 mln zł i nie ma w kadrze drużyny ani
> jednego napastnika prezentującego ekstra-klasowy
> poziom,a na drugiej jakże ważnej pozycji stopera
> eksperymenty i prowizorkę.
>
> Przy pozbyciu się Polczaka pisałem o krótkiej
> kołdrze i dużym problemie w przypadku kontuzji
> ,kartek Bośniaka .Jak bym ...wykrakał .W
> niedziele mecz z Lechem i napastnika brak ,a na
> newralgicznej pozycji stopera mamy młodego
> będącego po kontuzji Kosanovica i tykającą
> bombę Jarabice+pobożne życzenia że można
> zrobić np z Radomskiego stopera.
Oj tam oj tam
Jest jeszcze Nawotczyński na stoperze, Kosanovic grał dobrze, a co do napastników to niekoniecznie każdy chciał do nas przyjść.
Polczak chciał odejść i nie chciał przedłużać kontraktu więc po co na siłę było go trzymać?
Z Legią bez Masaryka strzeliliśmy 3 bramki - wiem że to demagogia, ale i Twoje pretensje są przesadzone. W Lechu często bramki strzelał np Arboleda, więc po prostu musimy się spiąć i zagrać swoje.
Ślusarski widać że odżył w Lechu, a przynajmniej bramki strzela. Trzeba było dać mu jednak więcej szansy na grę...
Fakt jest, że szansę dostał, może miał pecha. Może problemy wokół klubu były decydujące. Już się nie dowiemy.
Potter, jesteś monotematyczny: Ślusarski, Matusiak, Masaryk, 9 milionów, Rząsa...:)
Ja jestem monotematyczny(jak to napisał kolega ) ,ale nie ślepy i dziękujący Rząsie za udane transfery jak co niektórzy już zdążyli zrobić nie widząc efektów tych ,,transferów''.
Nijak pod dywanik nie da się zamieść że ktoś bezmyślnie pozbawił drużynę napastników nie mając pomysłu na to kto ma ich zastąpić.W efekcie zostaliśmy z atakiem prezentującym poziom młodej ekstraklasy.
Potter -krytykuj jak i co chcesz - ale NIE powtarzaj sie co chwile! Tomaszewski to Twoja rodzina?
Potter przestań chociaż dzisiaj, włącz sobie TVP SPORT i ciesz się chwilą!
Klepie i klepie , ten typ tak ma , jak dacie ignoruj to nic nie stracicie ,cały czas to samo pisze:):):)
Potter chłopie ile jeszcze??? myślisz że Rząsa czy Tabisz sie przejmuje tym Twoim płaczem??? heheheh
Fajnie gdyby ten placz byl poparty faktami.
Wedlug Twoich słów Nawotczynski miał być osłabieniem Okazał się wielkim wzmocnieniem.
Podobnie bylo z Kaczmarkiem też płakaleś a facet pokazał kibicom Cracovii co znaczy pewny BRAMKARZ!!!
W drugim kierunku pisałes ze Giza ma wzmocnic Cracovię a taka prawda że jest najsłabszym ogniwem Cracovii i zajmujać miejsce na boisku nasza gra wyglada jakbysmy grali w 10.
POZA JEDNYM GIZĄ KTÓRY Z TRANSFERÓW OKAZAŁ SIĘ NIEWYPALEM ?
Każdy z pozostalych zawodników jakich widzieliśmy w oficjalnych meczach Cracovii prezentuje ekstraklasowy poziom , a o reszcie których nie miałeś okazji zobaczyć w oficjalnym meczu nie powinieneś się wypowiadać!!!
Tylko psychopata wystawiłby w jednym meczu 10 nowych zawodników także nie wiem czego wymagasz?
napinacz- Napisał(a):
> Potter przestań chociaż dzisiaj, włącz sobie
> TVP SPORT i ciesz się chwilą!
Chwilo trwaj wiecznie... lub przynajmniej do niedzieli :)
Nie ma co teraz roztrząsać jakie zrobiliśmy transfery, a jakich nie. Pytaniem jest kto rzeczywiście chciał do nas dołączyć, a o kim tylko pisały media.
Za kilka kolejek będzie wszystko wiadomo, więc na ten czas wierzmy wszyscy w piłkarzy i trenera, lub choć udawajmy że wierzymy.
Jak się uda, to dobrze, a jeśli nie - wtedy będzie czas na narzekanie.
Wszystko jest nie ważne!!!!!! Istotną sprawą jest że mamy 11 nowych zawodników plus trenera. Pozbyliśmy sie osób, które nie pomagały, a wręcz przeszkadzały, rozpoczął sie nowy rozdział, a los pisze nam nowy scenariusz.
Zapomnijcie o Ślusarskich i Matusiakach i przestańcie już marudzić.
Na koniec sezonu będziemy wiedzieć na czy stoimy, gdzie potrzebne są wzmocnienia, a gdzie uzupełnienia i najwyraźniej potrzebny jest nam spadek, aby pewne osoby przekonały się jak wielkie błędy zostały popełnione w ciągu ostatnich lat.
Potter jak widzisz z transferów które Rząsa dokonał na początku sezonu odpadł Janus, Suart i kto jeszcze bo mi do głowy nie przychodzi, no Dyzme też mozesz zaliczyć, ale nie powiesz mi że koncepcja nie była słuszna, młody, inteligetny, praktyka u Leo nic tylko inwestować, ale życie pokazało że byliśmy w większości w błedzie, gdyż wielu z nas piało z radości, a Radomski? Zobaczymy, głosy na tym forum mówią że będzie istotną postacią w druzynie po przepracowaniu okresu zimowego z Szatałowem i mimo tego że też ten chłop bardzo mnie w.k.u.r.wia to mecz ze Śląskiem nie był zły w jego wykonaniu, a wręcz zaliczyłbym go do osob które w pozytuwnym tego słowa znaczeniu przyczyniły się że z Wrocławia przywieźliśmy chociaż 1pkt.
Budakovic- tu było z góry wiadome co to za transfer
Nie rozumem Twojego podejścia do transferu Saidiego i Twoich ciągłych płaczów że przepłaciliśmy, Stary jak Cię szanuję tak musisz się określić bo produkcja piłkarzy netto nam nie szła, więc jak przyszedł do nas zawodnik o nietuzinkowych umiejętnościach jak na naszą ligę to ty płaczesz że przepłaciliśmy, a nie widzisz przyziemnych rzeczy że chłop sie dwoi i troi w ataku, pomocy, obronie,strzela,dogrywa, broni, nic tylko się zachwycać mimo iż nawet milona euro nie kosztował, a jak mu zejdzie z prostego podbicia w trybuny to większość już na ławco go sadza no parodia nieprawdaż?!
edit. musze wysłać bo mi komp gasnie niekontrolowanie
Potter konieczna była wymiana jak to się mówi teraz? Materiału? który w ciągu ostatnich lat w większości meczy hańbił nas i przynosił wstyd, nie uniknione było wietrzenie szatni, a pierwsze poleciały tzw autorytety czyli Ślusarski i Matusiak, gdyż od nich wszystko się zaczynało.
No i temat Rząsa tak przez Ciebie wyklinany.
11 transferów do teoretycznie pewnego spadkowicza, który nie ma praktycznie żadnych argumentów poza kasą i to pewnie też nie są kokosy, reprezentantów swoich krajów, najleszego zawodnika ligi, króla strzelców, najlepszego defensywnego pomocnika ligi (ponoć) no i chyba najważniejszy transfer czyli trener co można zauważyć na tym forum, ale ja z tym się wstrzymam do końca sezonu.
Więc Potter bo głębszej analizie Twoich postów stwierdzam żartobliwie: że pozycja dyrektora sportowego bardzo Ci sie podoba :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)