Dot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 19Rudi06 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Panowie na 90 minut znowu Vuk został dodany do
> > naszych transferów jako New;) tzn przymiarka
> > new.
> > Pewnie zobaczyli tą "fotkę" na naszym
> forum.:D
>
>
> to bylo dodane wczesniej w Widzewie tez jest...
Wcześniej tzn kiedy? Chodzi Ci o to że przed konferencją? Nie powiem Ci dokładnie
ale patrzyłem około godziny 14-15 i jeszcze tego tam nie było.
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/02/23/reprezentant-lotwy-blisko-cracovii-pasy-rezygnuja-z-dawida-k/
Dżubu ten link został podany w innym temacie na tym forum konkretnie na "TRANSFERY - konkretne informacje, doniesienia prasy, oficjalne informacje".
19Rudi06 Napisał(a):
> Dot Napisał(a):
> -----
> > 19Rudi06 Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Panowie na 90 minut znowu Vuk został dodany
> do
> > > naszych transferów jako New;) tzn przymiarka
> > > new.
> > > Pewnie zobaczyli tą "fotkę" na naszym
> > forum.:D
> >
> >
> > to bylo dodane wczesniej w Widzewie tez jest...
>
> Wcześniej tzn kiedy? Chodzi Ci o to że przed
> konferencją? Nie powiem Ci dokładnie
> ale patrzyłem około godziny 14-15 i jeszcze tego
> tam nie było.
ok 16:30
Struna jest w "dołku" "mocno obniżył formę" wg. Szatałowa, czyli co nie będzie grał przeciw Legii ?
czyli nie wiadomo
czyli pewnie zagra Jarabica...
Jednocześnie trener Cracovii nie wyklucza, że taki zawodnik może jeszcze dołączyć do zespołu. - Dalej prowadzimy rozmowy. [b]Jeśli jednak piłkarz dotrze do nas na dzień, czy dwa przed meczem, to na pewno nie zagra. Najpierw musi poznać naszą taktykę[/b] - tłumaczy Szatałow.
wiec na meczu z Legią i tak będziemy bez napastnika;/
Albo to tylko zasłona.
O której ten trening jest jutro na Wielickiej ??
Szatałow o napastniku "Jeżeli do piątku nie będzie to zagra taki zawodnik, który tą bramkę zdobędzie" Ciekawe kto hahaha :D
Pozwolę sobie zacytować komentarz z terazpasy.pl kibica [b]peet1906[/b]
[i]analizujac tempr glosu Szatalowa - to nie jest kolorowo wrecz przeciwnie. Duze napiecie, srednio wyczuwalny entuzjazm, "ozywienie" gdy rozmawial o napastnikach - a dokladnie ich braku. W Klubie panuje organizacyjny chaos, zawodnicy na dwa dni przed meczem sa albo ich nie ma, wiec moze dotra na czasu albo i nie dotra.[/i]
I niestety w połowie zapisu z rozmowy odniosłem podobne wrażenie. : /
Skopiowałem z terazpasy.pl mam nadzieję że autor się nie gniewa.
Nie wiedziałem gdzie wrzucić.
Do drużyny Pasów trafił kolega Saidiego. Na pierwszej odprawie przed treningiem Szatałow narysował na tablicy wielki prostokąt i zaczął uderzać w niego piłką.
- Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt. Bramka, piłka do bramki to dobrze, rozumiesz?
Wstał nasz nowy Murzynek, lekko poszarzały i odzywa się do trenera Jurija:
- Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę, dzieci, a studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej niż niejeden Polak!
J.Szatałow popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział:
- Siadaj synu, ja mówię do Radomskiego.;)
Achilles Napisał(a):
> Pozwolę sobie zacytować komentarz z terazpasy.pl
> kibica peet1906
> analizujac tempr glosu Szatalowa - to nie jest
> kolorowo wrecz przeciwnie.
> I niestety w połowie zapisu z rozmowy odniosłem
> podobne wrażenie. : /
Chyba tem[b]B[/b]r ? Macie jakieś fusy co by powróżyć albo do wróżbity Davida trzeba dzownić jak już analizujecie głos trenera z mp3 gów.nianej jakości :D ja wiem że to jest luźny temat ale chyba niektórzy mają naprawdę za dużo wolnego czasu.
hahahahaha dobre ! :D
:D :D :D Matek, przeklej to do śmieszności - popłakałem się :D
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,98810,title,Konflikt-na-calego-Sotirovic-sie-tlumaczy,wid,13162790,wiadomosc.html
myśle że dlatego zrezygnowali z Kriegera :)
Mike Patton napisal czemu nie bedzie Kriegera.
Achilles Napisał(a):
> Szatałow o napastniku "Jeżeli do piątku nie
> będzie to zagra taki zawodnik, który tą bramkę
> zdobędzie" Ciekawe kto hahaha :D
>
> Pozwolę sobie zacytować komentarz z terazpasy.pl
> kibica peet1906
> analizujac tempr glosu Szatalowa - to nie jest
> kolorowo wrecz przeciwnie. Duze napiecie, srednio
> wyczuwalny entuzjazm, "ozywienie" gdy rozmawial o
> napastnikach - a dokladnie ich braku. W Klubie
> panuje organizacyjny chaos, zawodnicy na dwa dni
> przed meczem sa albo ich nie ma, wiec moze dotra
> na czasu albo i nie dotra.
>
> I niestety w połowie zapisu z rozmowy odniosłem
> podobne wrażenie. : /
nie szukajcie dziury w całym to raz
a dwa Vuka w Cracovii nie chce trener wiec nie wiem po co to gadanie! :)
Nesta Napisał(a):
> nie slyszeliscie? Masaryk i Viesniakows i to by
> bylo na tyle panowie!
>
> sklad wyglada nastepujaco wedlug mnie
>
>
> -------------------------------------------------
> Gąsinski-----------------------------------------
> --
>
> ----Struna--------------Trivunovic----------------
> --------------Kosanowic---------Bojan
>
> Viesniakows---------------Boljevic------------Rado
> mski (C) -----------Saidi (Suvurov)
>
> --Giza--------------------------------------------
> ----
>
> --------------------------------------------Masary
> k-------------------------------------------------
Tak na papierze ten skład wygląda na optymalny na tę chwilę. Jednakże z kontekstu różnych wypowiedzi z konferencji prasowej oraz prezentacji drużyny wygląda, że na Legię wyjdziemy z trzema modyfikacjami:
za Strunę Jarabica (dołek formy Struny)
za Viesniakovsa Suvorow (zbyt późno dołączył Łotysz)
za Masaryka Dudzic (Masaryk również zbyt późno dołączył, a właściwie to może nawet jeszcze nie dołączył - mieli finalizować negocjacje dzisiaj wieczorem).
Na marginesie do drużyny dołączył dodatkowo na testy rosły Senegalczyk, który ma za sobą 4 występy w Wolfsburgu, prowadzonym jeszcze przez Magatha - napastnik. Z przebiegu treningu nie jest brany pod uwagę na Legię.
PS.
Temat Vuka zamknięty. Wróble ćwierkają, że byłby u nas, ale tym razem sprzeciwił się trener. Entuzjastom talentu trenera Szatałowa zalecam nie n.a.p.i.e.r.d.a.l.a.n.i.e na winnych zaniechania tego wzmocnienia.
Fragment artykułu o Tartanie Presov (przetłumaczony za pomocą GT).Chyba faktycznie coś na reczy jest znowu z Masarykiem
"Jesteśmy trochę nieszczęśliwy, że nie udało nam się zakończyć przyjazdu Pawła Masaryk. Wraz z nim, jego agent i mamy ustnie zgodziła się na sto procent, ale gracz w końcu zmienisz zdanie"
Cd.. Na treningu obecny czarny wysoki napastnik z Senegalu, oprócz tego jeszcze jeden Mlody napastnik ... Obiecujący.
Ja się cieszę z Viesniakovsa podobno torpeda. Obrona niesamowite walczaki, boje się o kartki. Szczególnie Puzigaca. W związku z wachnieciem formy u Struny, obsada tej pozycji jest wielka niewiadoma.
a Trivunovic ma juz pozwolonie na prace ...nie wydaje mi sie
http://transfermarkt.de/de/mame-niang/leistungsdaten/spieler_50462.html
Oto ten napastnik z Senegalu
Napastnik o którym pisze Kondi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mame_Niang
Za dużo tych bramek nie strzela , ale już samo to że grał w Bundeslidze robi wrażenie .
Tak, to on.
Nieźle gra głową, ma mocne uderzenie, ale chyba trochę nieskoordynowany.
Może się mylę. ;-). Ze statystyk "szału nie ma". Ale od Krzywego raczej lepszy. Niestety - dla Marcina.
62 mecze i 10 bramek ? W tym sezonie 2 liga norweska ?
Powodzenia jakubku i tomusiu. Ja pi*rdolę.
Kondi Ty cały czas się z JT sciskales, wiec nie komentuj tego czego nie widziałeś ;-)
Ja już nic z tego nie wiem.Jeden pisze że przychodzi Masaryk , drugi ze czarny napadzior obecny na treningu jeszcze jeden ściskał się z Jakubkiem. Co tu się kur.wa mać toczy?
Po prostu wszyscy są zmartwieni przed startem rundy wiosennej :)
Pewnie, że się ściskałem.
W końcu Justin Timberlake bywa nie za często na Kałuży...
Co ytu do rozumienia Viesniakows jest nasz, Słowak dogrywa szczegóły albo już dogral. Jak inaczej można odebrać jego powrót do Krakowa i ponowne treningi u nas? Z tego co wiem to jest nasz. Co do czarnej pantery, pojawił się dzisiaj i bedą mu się przyglądać. Na treningu obecny tez napastnik (Mlody) z Łotwy. Kolega Saidiego chyba nas pożegna? Z tym sciskaniem to oczywiście żart z racji "wielkiej" milosci Kondiego do v-ce prezesa z podkarpacia.
szkoda że najleszego młodego łotysza już zakontraktował inny ekstraklasowiec....
Mike, a Ty się nie ściskałeś aby? ;) Zresztą jak Ciebie i Kondiego znam, to gadaliście z innymi pracownikami klubu. Szkoda, że mnie jutro w Emocji nie będzie, pogadałbym sobie z Wami.
Niang na początku lutego rozwiązał kontrakt z KIL. Nie podobało mu się tam i był obciążeniem dla budżetu. Wcześniej zniknął natomiast bez śladu w Chinach :)
No jeśli to się jutro potwierdzi i faktycznie Viesnakows i Masaryk są nasi to ja jestem w pełni usatysfakcjonowany naszym okienkiem transferowym i tą przebudową drużyny. Ja chcę już meczu z Legią by zobaczyć jaki faktycznie skład wybiegnie i ocenić jak Ci nowi zawodnicy będą się spisywali na boisku.
gdzie jest napisane ze masaryk jest u nas? przeciez on wyjechal wiec o co wam chodzi?
Wrócił i znowu z nami trenuje. Z tego co pisze Mike Patton a czego najwyraźniej nie doczytałeś jest bardzo bliski podpisania kontraktu. A że Mike Patton to nie jakiś frodo to można mu wierzyć.
Sporo tych informacji jak na jeden wieczór, ale jak dobrze zrozumiałem to Słowak trenował dziś z nami ??? jeśli nie to mnie poprawcie....
sorry kolega wyżej dał mi odp...nie zauważyłem.
Serdecznie dziękuję za wyjaśnienia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)