Tylko że RadoMatu to była uznana marka. On nie potrzebował czasu na aklimatyzacje wobec gry w Polsce. A my gustujemy w piłkarzach zagranicznych.
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
Jak dla mnie to Matusiak się nie zaaklimatyzował aż do odejścia z Cracovii. Przynajmniej na boisku tej aklimatyzacji nie było widać bo odkąd przyszedł to grał non stop taką samą kiszkę z małymi przebłyskami, zero progresu.
Jeżeli sprowadzilibyśmy faktycznie dobrego napastnika to nie będzie potrzebował czasu na aklimatyzację na boisku bo on nie musi się dogadywać z innymi zawodnikami a jedynie wykorzystywać ich podania.
Do Znicza przyszły papiery pozwalające wstawić Tatarę do składu już po zejściu piłkarzy z rozgrzewki do szatni, Kacper wyszedł w pierwszym składzie, chwilę potem strzelił bramkę i ogólnie rozegrał jeden z lepszych (jeśli nie najlepszy) meczów w Pruszkowie. Tyle, że trenował wcześniej z drużyną już jakiś czas wcześniej.
czekamy na napastnika już wtorek wieczór i dalej nikogo nie ma..
Jak nie wzięli Masaryka to ja nie wiem kogo oni chcą zatrudnić. Masaryk potrafił strzelić 15 bramek w sezonie, dobrze będzie jak Krieger z Krzywickim zdobędą połowę tego co on(obym się mylił). Trzeba było Słowakowi zaproponować kontrakt na pół roku z opcją przedłużenia, myślę żeby się zgodził. Trzeba też pamiętać, że potrzebujemy napastnika już od meczu z Legią, a na pozwolenie na pracę ( dla gracza z poza UE) trzeba będzie poczekać parę dni. Osobiście już nie wierzę, że przyjdzie do nas jakiś klasowy napastnik...
A wi ktos cos moze jak sie rozwijaja sprawy o pozwolenie o prace dla stopera i defensywnego pomocnika z balkanow??
Bo jeszcze do tego dojdzie ze bez nich zagramy w meczu z Legia!!!
Kruszyna póki co tych pozwoleń nie ma. Daj Boże by zdązyli do piątku do 20 :)
To zagrają na czarno:D
Albo za darmo. Nie-pracować bez pozwolenia chyba mogą?
Najwyżej zagramy Nawotczyńskim i Kosanovicem na stoperze :)
siema nie wiecie czy Dawid Krieger podpisał już kontrakt
bartekkk
z tego co mi wiadomo podpisał kontrakt nie Dawid Krieger tylko Waldemar Krygier pamietasz takiego?
Badania pomyślnie przeszedł, kontrakty indywidualny ustalił
reszta zależy od decyzji Profesora. Dawid ma dwóch agentów go reprezentujących miejmy nadzieje że wszystko pomyślnie się zakończy.
ŻART.lol
[img]http://www.joosbawx.com/tffg/jesus_facepalm.jpg[/img]
No i co myślicie że ten Krieger z okręgówki niemieckiej nas zbawi ? Nie wydaje mi się .
Scot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i co myślicie że ten Krieger z okręgówki
> niemieckiej nas zbawi ? Nie wydaje mi się .
Krzywicki nas tym bardziej nie zbawi.
Ktoś przyjrzał się w ogóle grze Kriegera i tego jak się prezentuje na treningach?
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ktoś przyjrzał się w ogóle grze Kriegera i
> tego jak się prezentuje na treningach?
a po chuja :D
Dobre:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)