19Rudi06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pan Rząsa zapowiada napastnika, skoro nie
> zabiegali tak bardzo o Masaryka, to musi to być
> ktoś lepszy od niego. Pożyjemy, zobaczymy..
> Nadzeja umiera ostatnia!!!
Pożyczymy Ślusarza z Poznania:D
I Radka z Trypolisu :D:D:D
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
wiadomo już kiedy ma się pojawić el fenomeno (bomba) ? bo już poniedziałek ;/
Kuzyn mi mówił, że będzie do czwartku...
alocha Napisał(a):
> Kuzyn mi mówił, że będzie do czwartku...
mam nadzieję że Twoim kuzynem nie jest Frodo :D
mowie wam ze to kolejna bombka z serii tych bombek... nic z tego nie bedzie a my znow sie napalamy...
W czwartek przyjedzie, a w piątek o 22.00 będzie bomba z wku&^* :D
[quote=""]
Aleksejs Visnakovs blisko Cracovii
Przegląd Sportowy
W tygodniu do zespołu Cracovii ma dołączyć [b]dobry napastnik[/b]. Łotysz, Aleksejs Visnakovs wygrał testy jest najlepszym z testowanych piłkarzy przez Cracovię.
Wielokrotny reprezentant Łotwy (35 meczów) jako jedyny przeszedł turecką weryfikację. - Spodobała mi się jego gra. Jest szybki, dobry technicznie. Nadaje się do akcji ofensywnych, więc chciałbym mieć tego zawodnika - orzekł po powrocie z obozu trener Jurij Szatałow. Również dyrektor sportowy Tomasz Rząsa jest za transferem 27-letniego Visnakovsa, szykowanego na jedno ze skrzydeł. Jeśli tak się stanie, drugą flankę zajmie Saidi Ntibazonkiza, zaś na swą szansę czekać będą Alexandru Suvorov i Mariusz Sacha.
Cracovii pozostaje sprecyzować status Visnakovsa. Teoretycznie Łotysz jest wolnym zawodnikiem, ponieważ rozstał się ze Spartakiem Nalczik, ale krakowianie mają już nauczkę (sprawy Charlesa Nwaogu i Lubomira Guldana), że w transakcje piłkarzy często miesza się zbyt wiele osób. Jeśli sytuacja okaże się klarowna, Pasy przystąpią do finalizacji rozmów.
[/quote]
Bomba o ktorej juz wiemy ? :D
Nadużywacie tego słowa na b. :) Ostatnimi czasy padło ono już na tym forum tyle razy, że wszyscy jesteśmy obserwowani, łącznie z pracownikami MKS, tfu, na czele z pracownikami MKS, wszak to oni rzekomo zapowiadali bombę :)
Zalowalem troche slusarskiego ale wystarczylo go ogladnac w meczu przeciwko sportingowi coz pokazal swoja "klase" dobrze ze odszedl
Piłkarze Cracovii Kraków wrócili do kraju ze zgrupowania w Turcji. Mimo, że do rozpoczęcia rundy pozostało tylko kilka dni, w ostatnim zespole ligi będzie to czas intensywnych ruchów transferowych.
Do podjęcia walki o utrzymanie niezbędne są wzmocnienia w liniach ofensywnych. Na razie bowiem jakby o nich zapomniano, drużynę wzmacniano jedynie w formacjach obronnych. Sytuacja ma się teraz zmienić.
Trener Jurij Szatałow spośród testowanych w Turcji zawodników wybrał jednego - reprezentanta Łotwy, Aleksejs Visnakovs. 27-letni pomocnik trafi do Cracovii tylko, jeśli wokół transferu nie pojawią się dodatkowe komplikacje. Oficjalnie gracz jest do wzięcia za darmo po rozwiązaniu umowy ze Spartakiem Nalczik.
Gdyby nie udało się sfinalizować sprowadzenia Łotysza, być może pod Wawelem zdecydują się na Fwadiego Ndayisengę. Prawdopodobieństwo gry drugiego Burundyjczyka w Krakowie jest jednak niewielkie. Koszulki w biało-czerwone pasy nie założy też Pavol Masaryk. Słowak na łamach prasy oświadczył, że opcja gry w Cracovii nie wchodzi w grę. Zresztą w ostatniej ekipie ligi czekają na innego snajpera o wiele lepszych statystykach od Masaryka. Jego nazwiska jednak na razie nie ujawniono.
http://www.goool.pl/aktualnoci/ekstraklasa/5803-tydzie-wzmocnie-qpasowq.html
Jak zatrudnia tego super snajpera to bd rewelacja a lotysz na pewnie się przyda
Również cieszę się na sprowadzenie tego Łotysza, ale z drugiej strony szkoda mi Suvorova, który pewnie znowu powędruje na ławkę.
alocha Napisał(a):
> Kuzyn mi mówił, że będzie do czwartku...
W środę zarząd Śląska Wrocław ma podjąć decyzję co do Sotirovica:)
Suvorow nie jest do końca pewnym zwodnikiem, bo mimo błędów trenerskich poprzedników, to grał różnie. Cieszę się bardzo ze mamy go w drużynie i mam nadzieję że pokaże na co go stać. Jednak jeżeli możemy mieć prawdziwą rywalizację na skrzydłach to trzeba sprowadzić Łotysza. Poprzez prawdziwą mam na myśli 3 reprezentantów (jeden nie gra na razie ale ma najwięcej występów) na 2 miejsca. Tak byc powinno
http://terazpasy.pl/index.php/cr_site/Pilka-nozna/Aktualnosci/Nieoficjalnie-Dawid-Krieger-pilkarzem-Cracovii
On ma być lepszy od Masaryka? Ni cholery nie wierzę:)
ja tez jakos nie wierze albo znow zrobili nas w balona... ;/
Nic specjalnego i uśmiech na mojej twarzy się nie pojawil, ale myślę że to nie wszystko i ktoś jeszcze do Nas dołączy. Była mowa o minimium dwóch napastnikach więc jeden bedzie juz z głowy.
ale bomba haha luczak tez gral na zachodzie i jak skonczyl wszyscy wiemy z tym moze byc podobnie, a pilkarsko to pewnie taki jak nasi pozostali napastnicy , no moze przesadzilem, gorszy od nich na pewno nie bedzie ;) , mnie ta bomba nie wystraszyla... a i czekam na kolejna ;D
Jeśli to jest ta bomba, która miała zbawić nasz atak to rzeczywiście spełniła cel. Wybuchłem ze śmiechu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)