http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/tomasz_rzasa_pomoze_cracovii_w_walce_o_utrzymanie
Mam pewne obawy co do słuszności tej decyzji, Tomek najlepsze lata ma już za sobą, ale z drugiej strony, ze swoim doświadczeniem, może być drugim Kazkiem Węgrzynem.
Konferencja dopiero w poniedziałek, ale oficjalna już potwierdza, z dobrze poinformowanych źródeł, wróble ćwierkają także na temat Cabaja, był widziany wczoraj na Wielickiej, jest pewna szansa że od następnej rundy wzmocni nasz skład, choć w obliczu dobrej formy Kaczmarka, o miejsce w podstawowym składzie będzie mu bardzo trudno.
-
-
Tomasz Rząsa - witamy w Cracovii :)
Prima Aprilis :) Nic więcej :)
Byłeś na spotkaniu w Emocji?
Nie, bo nie mieszkam w Krakowie... Ale czy Ty wierzysz w każde pierwsze info zarzucone przez internetowe serwisy w dodatku w Prima Aprilis? Bo ja osobiście w ten dzień w nic nie wierze, co napisane jest w internecie :)
no i ktos zalozyl temat ...hehehehe, ludzie ogarnijcie sie troszke.
Dangorka, jakby napisali, że dołączył do nas Cristiano Ronaldo, to też byś uwierzył?
Nie umiecie się bawić, a dangorka umie- dlatego założył temat. Co za ponuraki... ;)
dla mnie smieszniejsze od tych zartów i tych co w nie uwierzyli jest zachowanie ludzi, którzy przy kazdym wkrecie piszą, że żart, że oni to odkryli, że nie dali się zrobić hahahaha koszmar
NADZIEJA NA UTRZYMANIE WZRASTA ! ! ! :D
Żartem to by było, gdyby to nie był żart :D
Vesten Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Żartem to by było, gdyby to nie był żart :D
hahahahha
Vesten Napisał(a):
> Żartem to by było, gdyby to nie był żart :D
ja bym tam się cieszył :D
witamy Cię!!!!!!!!! :D Hurrrra:);) Świetny transfer !
I mamy tak długo wyczekiwaną przez wszystkich "BOMBE" transferowa xD:)
[img]http://img16.imageshack.us/img16/6692/japii.jpg[/img]
tak można tylko określić odkrywców,że to żart...
Boże,co za ważniaki bez poczucia humoru...
ps.brawo za spostrzegawczość
PO CO NAM LEWY OBROŃCA???!!!!
NAAAAPAAASTNIKAAAAA!!!!!!!
haha ;) nie no Rząsa też dobry oczywiście ;)
kurde, nie wyszedł im żart :<
Dlaczego im nie wyszedł? A co mieli napisać, że Nawotczyński zagra z Górnikiem?
To my jesteśmy sztywniaki.
A kto jest jego menagerem? Mnie ciekawią nie tyle zarobki Tomka ale kwota jaką zgarnął za podpisanie tego 2-miesięcznego kontraktu!
garry Napisał(a):
> Dlaczego im nie wyszedł? A co mieli napisać, że
> Nawotczyński zagra z Górnikiem?
> To my jesteśmy sztywniaki.
bo jak lewy obrońca ma zastąpić stopera?
Sorry, ale uniwersalny to jest Jarabica :D
Ja przypominam, ze Rzasa to byly napastnik i z naszych aktualnych graczy zaden nie zdobyl tylu bramek w ekstraklasie, co on.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)