Okolice 55. minuty meczu z Estonią. Wynik [b]8:1[/b] !!
A skończyło się 8:3.
-
-
MŚ dywizji I - Kijów 17-23 kwietnia
Bramki dla nas: Zapała, Kolusz x 2, Urbanowicz, [b]Mikołaj[/b], Rzeszutko, Dziubiński, [b]Grzegorz[/b] + [b]3 asysty Leszka[/b] !
Cieszy, że strzelają wszyscy, martwi brak Witeckiego i [b]Damiana[/b], ktoś wie co zn imi ? I jeszcze ta pora meczu, oglądał ktoś ?
Głowa do góry, damy radę ! :)
Kazachstan wygrał z Wielką Brytanią 2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
1. Polska 2 13:4 6
2. Kazachstan 2 7:2 6
3. Wielka Brytania 2 6:5 3
4. Ukraina 1 3:5 0
5. Litwa 1 1:5 0
6. Estonia 2 4:13 0
jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bramki dla nas: Zapała, Kolusz x 2, Urbanowicz,
> Mikołaj, Rzeszutko, Dziubiński, Grzegorz + 3
> asysty Leszka !
> Cieszy, że strzelają wszyscy, martwi brak
> Witeckiego i Damiana, ktoś wie co zn imi ? I
> jeszcze ta pora meczu, oglądał ktoś ?
> Głowa do góry, damy radę ! :)
obaj skończyli mistrzostwa, gdzieś czytałem o uszkodzonych więzadłach w barku, gorszy jest stan Witeckiego.
dzisiaj swietny mecz:)
jest nas kilkanascie osob z Polski plus okazjonalnie pojawiaja sie pracujacy tu Polacy
polecam relacje na www.dailysport.pl
ale wam dobrze ...
zazdroszczę... ja nawet dzisiejszego meczu w TV nie mogłem obejrzeć... praca jest bezlitosna! :(
qsss Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zazdroszczę... ja nawet dzisiejszego meczu w TV
> nie mogłem obejrzeć... praca jest bezlitosna! :(
Powinny zostać ustanowione prawem - przynajmniej przerwy w pracy - na czas meczów Cracovii i reprezentacji Polski ! :D
Dzisiaj przerwa, a jutro wieczorem pierwszy powazny sprawdzian - z Ukraina.
dzisiaj mecz o wszystko przegramy prawdopodobnie się podłamiemy i odpadamy z gry-wygramy gramy dalej
Wielka Brytania wygrywa po pierwszej tercji z Estonią 7:0.
hehe...napykali im siedem sztuk w pierwszej a pozostałe na zero :)
Tu transmisja meczu z Ukrainą, dobra jakość !
http://drhtv.tnb.pl/viewpage.php?page_id=17
Tu też ! Nawet nie szarpie, jakość ok !
http://www.okurde.hpu.pl/viewpage.php?page_id=20
jasny gwint sztycha nie robimy na razie. może się w 2 tercji ockną bo słabo to wyglada.
No jak ktoś myślał, że po dwóch wygranych z kelnerami walczymy o awans to chyba mu nadmiar optymizmu uderzył do głowy.
Ciezko to,jakos idzie. Gramy na twardych nogach. Chłopaki, zabalowali ostatnio po wygranej? :)
No i 4:1 w plecy :(
Po 2 meczach bodajże Kłys wypowiadał się w euforii o byciu czarnym koniem itp.
Leszek był bardziej wyważony w słowach : http://www.sportowefakty.pl/hokej/2011/04/20/cala-druzyna-mnie-zaskoczyla-rozmowa-z-leszkiem-laszkiewicze/
Prawda jest taka, że 3 miejsce jest w zasięgu ale łatwo nie będzie...
Szkoda :( Jutro z Kazachami raczej bęcki:(
przedłużamy agonię, nawet jesli wygramy z Anglikami - jeśli w maju będzie uchwalona zmiana I dywizji, to znaczy, że jeszcze rok w niej pogramy, a później? spadkowicze z gr A, Włochy lub Węgry Japonia i bedziemy na dnie w III lidze
nawet nie chce mi sie wspomniec coś o PZHL
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)