DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> plusjack Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > (85. Suvorov) - b.o. ale "endriu" jakis
> zagubiony
>
> Endriu?
no dobra wiem ze Alex ale jakos tak endriu mowimy wsrod znajomych :) alexander - endru no tak zostało :)
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 10/11 - 19 kolejka - Korona Kielce
Kaczmarek - 7
Suart - 6
Nawotczyński - 7
Kosanović - 7
Struna - 6
Visnakovs - 7
Szeliga - 5
(70. Boljević) - 6
Bartczak - 6
Ntibazonkiza - 7
(85. Suvorov) -
Klich - 8
Dudzic - 6
(75. Masaryk) -
Kaczmarek - 7
Suart - 8
Nawotczyński - 8
Kosanović - 7
Struna - 7
Visnakovs - 8
Szeliga - 5
(70. Boljević) - 6
Bartczak - 7
Ntibazonkiza - 8
(85. Suvorov) -
Klich - 9
Dudzic - 6
(75. Masaryk) -
Kaczmarek - 8 (czyste konto, za dużo do roboty nie miał, wprowadzał jak zawsze spokój w szeregi obronne)
Suart - 7 (coraz lepiej poczyna sobie na tej lewej obronie)
Nawotczyński - 10 (profesor, Polczak to mógłby mu buty czyścić)
Kosanović - 7 (było ok)
Struna - 7 (podobnie jak Suart zaczyna sobie poczynać coraz lepiej, choć jeszcze nie jest do końca pewny)
Visnakovs - 8 (super mecz, oby tak dalej)
Szeliga - 7 (dla mnie Sławek zagrał bardzo solidnie, był ruchliwy, doskakiwał do przeciwników i dzięki temu Korona za wiele pograć nie mogła. Dziwią mnie niskie oceny dla Szeligi, zagrał naprawdę przyzwoity mecz, no ale przecież na tak było u nas cały czas Szeliga w poprzednim sezonie był naszym najlepszym piłkarzem a tu na forum się po nim jechało)
(70. Boljević) - b.o (ale wygląda solidnie)
Bartczak - 8 (bardzo pewny punkt drużyny, z każdym meczem poczyna sobie coraz lepiej)
Ntibazonkiza - 7 (dałbym więcej, ale czegoś mi u niego ciągle brakuje, może za dużo stara się grać sam?)
(85. Suvorov) - b.o
Klich - 8 (nie jest to typowy playmaker, mnie nie przekonuje, plus za bramkę i niezłą grę, ale dla mnie to nie jest ciągle to...)
Dudzic - 6 (niestety chyba najsłabsze ogniwo... Walka, walka i jeszcze raz walka i za to szacunek ale nam potrzeba z przodu czegoś więcej)
(75. Masaryk) - b.o (wczoraj mnie specjalnie nie przekonał)
Kaczmarek - 7
Suart - 8
Nawotczyński - 8
Kosanović - 8
Struna - 7
Visnakovs - 8
Szeliga - 6
(70. Boljević) - bo
Bartczak - 7
Ntibazonkiza - 8
(85. Suvorov) -bo
Klich - 9
Dudzic - 7
(75. Masaryk) -bo (dostaje szanse ale nic nie pokazuje jak na razie słabszy od Dudzica, dobry na zmiany!)
Kaczmarek - 7 - Dzisiaj dla odmiany mało miał do roboty ale znów "0" z tyłu więc jest ok.
Suart - 7 - No dla mnie Suart jest największym objawieniem rundy. Nie spodziewałem się tak dobrej gry.
Nawotczyński - 9 - Profesor. Czyścił dosłownie wszystko. Dobrze mieć wreszcie lidera w defensywie.
Kosanović - 7 - Również pewny punkt. Vule może mieć ciężko żeby wrócić do składu.
Struna - 7 - Kolejny dobry mecz. Bardzo udany transfer.
Visnakovs - 8 - Ten chłopak jest niesamowity. Szybki, silny a do tego to uderzenie z dystansu. Rewelacja.
Szeliga - 6 - Mało widoczny ale taka jego rola na boisku. Mimo wszystko brawo, że nie zawiódł.
(70. Boljević) - 6 - Dobra zmiana. Ma talent i może być z niego mnóstwo pożytku w środku pola.
Bartczak - 7 - Takiego kogoś nam było trzeba. Transfer "last minute" jak najbardziej na plus.
Ntibazonkiza - 8 - Jak zwykle świetny, do tego bramka.
(85. Suvorov) - b.o.
Klich - 9 - Najlepszy na boisku. Gol, dwie asysty. Czego chcieć więcej?
Dudzic - 6 - Dużo walczył i biegał jak zwykle. Brawo za ten wolej z pierwszej połowy. Idealnie uderzył.
(75. Masaryk) - 6 - Ciekawie. Walczył tylko na razie niewiele z tego jest. Zobaczymy co będzie dalej.
Kaczmarek - 7
Suart - 7
Nawotczyński - 7
Kosanović - 7
Struna - 7
Visnakovs - 8
Szeliga - 5
(70. Boljević) - 5
Bartczak - 6
Ntibazonkiza - 6
(85. Suvorov) -
Klich - 8
Dudzic - 5
(75. Masaryk) -
Kaczmarek - 7
Suart - 6
Nawotczyński - 8
Kosanović - 6
Struna - 5
Visnakovs - 7
Szeliga - 4
(70. Boljević) - 5
Bartczak - 7
Ntibazonkiza - 8
(85. Suvorov) -
Klich - 9
Dudzic - 5
(75. Masaryk) -
Kaczmarek -10
Suart -7
Nawotczyński -9
Kosanović -7
Struna -7
Visnakovs -9
Szeliga -5
(70. Boljević) -bo
Bartczak -7
Ntibazonkiza -8
(85. Suvorov) -bo
Klich -10
Dudzic -7
(75. Masaryk) -bo
Kaczmarek - 7
Suart - 7
Nawotczyński - 8
Kosanović - 7
Struna - 7
Visnakovs - 9
Szeliga - 5
(70. Boljević) - 5
Bartczak - 8
Ntibazonkiza - 9
(85. Suvorov) - 5
Klich - 9
Dudzic - 7
(75. Masaryk) - 5
Kaczmarek - 8 - chociaż za dużo pracy nie miał (i bardzo dobrze :))
Suart - 7 - coraz lepiej, chociaż czasami się gubił i jakby nie wiedział co ma zrobić z piłką;
Nawotczyński - 9 - super, bardzo pewny;
Kosanović - 8 - solidnie, mam wrażenie że w poprzednich meczach lepiej mu wychodziły długie podania;
Struna - 7 - czasem trochę niepewnie, ale w sumie OK;
Visnakovs - 9 - bardzo mi się podobał, plus za bramkę;
Szeliga - 7 - przyzwoity mecz, aż nie mogłem uwierzyć (szczególnie w I połowie), że potrafi tak dobrze zagrać;
(70. Boljević) - b.o - dobra zmiana;
Bartczak - 8 - bardzo pewnie, czekam jeszcze na strzały :)
Ntibazonkiza - 9 - bardzo pożyteczny zawodnik, ta "czarna" strona naszej drużyny (Saidi i Suart) coraz bardziej zgrana;
(85. Suvorov) - b.o - lubię tego zawodnika, ale ile wart jest Saidi, to było widać jak go zmienił Suworow;
Klich - 9 - nawet jeżeli coś było nie tak, to czego więcej wymagać - bramka i dwie asysty;
Dudzic - 7 - dużo walki, dużo biegania, szkoda że nie było bramki - ale to pożyteczny zawodnik;
(75. Masaryk) - b.o - jakoś tak gubił piłkę, nogi mu się trochę plątały - pewnie potrzebuje jeszcze trochę czasu, żeby sobie wszystko przypomnieć :)
Lepiej pozno niz wcale
Kaczmarek - 7. Nie musial wiele robic, ale widac ze obroncy czuja sie pewniej, majac go za plecami.
Suart - 7. Znacznie lepiej niz w zeszlym sezonie,
Nawotczynski - 8. Pewny punkt obrony,
Struna - 7. Kolejny mecz na zero z tylu to tez jego zasluga.
Visnakovs - 8 super wystep.
Szeliga - 6. najslabszy na boisku
Boljevic - bez oceny, ale dobra zmiana
Bartczak - 7. Bez zastrzezen, dobry wystep
Ntibazonkiza - 8. biega, walczy, strzela, super.
Suvorov - bez oceny
Klich - 9. z samej gry zasuzyl na 8, ale gol plus asysty...
Dudzic - 6. wiele wiatru i nic wiecej, niewiele lepszy od Szeligi
Masaryk - mam nadzieje ze po ligowej przerwie zobacze go w 1 skladzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)