Kaczmarek - 8 nie schodź z tego poziomu
Suart - 8 Dobry występ, nie dawał dośrodkowywać i dobrze w offensywie
Nawotczyński - 9 Filar obrony
Kosanović - 8 Bardzo dobrze, może wygrać rywalizację z Trivunovicem
Struna - 7 Dobrze w obronie ale kilka strat przy podawaniu. Offensywa cieniutko
Visnakovs - 8 Dobry występ. Bardzo dobra szybkość zwrotność i technika. Popraw dośrodkowania
Szeliga - 4 Slabiutko
(70. Boljević) - 6 Mógł wejść wcześniej. Widać że będzie z niego pożytek
Bartczak - 8 Brakowało nam w środku takiego gościa
Ntibazonkiza - 8
(85. Suvorov) - b.o.
Klich - 10 Man of the math
Dudzic - 6
(75. Masaryk) - 6 Musi zagrać w pierwszym składzie żeby go dobrze ocenić. Na asiora z rękawa bardziej Dudzic pasuje
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 10/11 - 19 kolejka - Korona Kielce
Kaczmarek - 8. Jedno niepewne wyjście, poza tym bardzo solidnie, kolejny raz na zero.
Suart - 8. Bardzo dobry występ. Widać znaczący postęp.
Nawotczyński - 9. Absolutny lider obrony.
Kosanović - 8. Bez błędów.
Struna - 7. Widać jeszcze trochę niepewności, ale będą z niego ludzie.
Visnakovs - 10. Kosmos !
Szeliga - 2. Piłkarskie zero, a do tego kaleka i leń.
(70. Boljević) - bo.
Bartczak - 7. Stary wyjadacz..
Ntibazonkiza - 9. To jest właśnie prawdziwy Saidi !
(85. Suvorov) - bo.
Klich - 10. Brameczka, dwie asysty, kreowanie gry.
Dudzic - 6. Dużo wiatru, jedno uderzenie i nic poza tym.
(75. Masaryk) - bo.
Kaczmarek -8
Suart -8
Nawotczyński -8
Kosanović -7
Struna -8
Visnakovs -8
Szeliga -5
(70. Boljević) -5
Bartczak -8
Ntibazonkiza -8
(85. Suvorov) -b.o
Klich -9
Dudzic -7
(75. Masaryk) -5
[b]Kaczmarek 8[/b]
jeden moment zawahania a poza tym klasa jak zwykle, pewnie przy dośrodkowaniach, mocny wyrzut, myślę że wyrasta na transfer rundy nie tylko do nas ale ale ogólnie w lidze
[b]Suart 6[/b]
Czasem potrafi się gdzieś zaplątać z piłką jeszcze, ale naprawdę zaskakująco dobrze radzi sobie na tej lewej obronie - czyżby skreślenie go przyszło zbyt wcześnie?
[b]Nawotczyński 8[/b]
Wszędzie gdzie mu nie dali szansy, a było tego trochę muszą sobie pluć w brodę - chyba po prostu nikt nie potrafił go wykorzystać, ten chłop naprawdę gra dobrze i pewnie, dziś po raz kolejny kasował ataki Korony wzorowo
[b]Kosanović 7[/b]
No i drugi element duetu, myślę że Trivunovic będzie musiał mocno się nawalczyć o miejsce w składzie ze stoperami w takiej formie
[b]Struna 5[/b]
najsłabszy z obrońców, niby trochę lepiej ale nadal jakiś taki niepewny, potencjał jest napewno, oby jak najszybciej gra za tym poszła.
[b]Visnakovs 9[/b]
Jemu trzeba jeszcze więcej piłek dawać, chirurgiczna precyzja przy strzale imponująca, świetne rajdy, oj jeszcze napsuje krwi innym w lidze
[b]Szeliga 4[/b]
Najsłabszy na boisku, jego dzisiejsza gra pokazuje Wam moi drodzy to co ja już wiem - jak ważny dla drużyny jest Arek Radomski, śmiem twierdzić że z Arkiem mecz by się skończył wyżej dla nas.
[b](70. Boljević) 5[/b]
niewiele lepiej od Szeligi, w sumie to ciężko o nim coś powiedzieć jak na razie
[b]Bartczak 6[/b]
Brakuje mi nadal jego zagrań ofensywnych, w destrukcji bardzo dobrze
[b]Ntibazonkiza 8[/b]
Wszędzie go pełno, czasem jeszcze zbyt samolubnie ale teraz gra tak jak oczekiwaliśmy od początku
[b](85. Suvorov) bo[/b]
grał za krótko na ocenę - ale co ważne widać że Alex jest o wiele bardziej waleczny niż dawniej
[b]Klich 10[/b]
krótko - reprezentacja czeka!
[b]Dudzic 5[/b]
Lubię Bartka, ale mu nie zawyżę oceny, zagubiony, poza jednym super strzałem jakoś słabo zaistniał w meczu
[b](75. Masaryk) 5[/b]
za schrzanioną pozycję pała, widać że dopiero wchodzi do gry
Ogólnie - mecz na jaki czekałem, dominacja na boisku, wysoki wynik, ostatnio taki mecz był za...
Stefana M. :)
(nawet to 3-0 z Koroną to nie był taki mecz jak dziś)
chcialem tylko wtracic bo sie przewija w co drugich ocenach: Dudzic miał conajmniej dwa groźne strzały, nie jeden jak piszecie
Kaczmarek - 7
Suart - 6
Nawotczyński - 8
Kosanović - 7
Struna - 6
Visnakovs - 7
Szeliga - 5
(70. Boljević) - 6
Bartczak - 6
Ntibazonkiza - 7
(85. Suvorov) -b.o
Klich - 9
Dudzic - 6
(75. Masaryk) - 6
Kaczmarek - 7
Suart - 9
Nawotczyński - 9
Kosanović - 9
Struna - 6
Visnakovs - 10
Szeliga - 5
(70. Boljević) - 8
Bartczak - 10
Ntibazonkiza - 8
(85. Suvorov) -b.o
Klich - 9
Dudzic - 6
(75. Masaryk) -
Kaczmarek - 6
Suart - 7
Nawotczyński -8
Kosanović - 6
Struna - 6
Visnakovs - 7
Szeliga - 6
(70. Boljević) - bo
Bartczak - 7
Ntibazonkiza - 7
(85. Suvorov) - bo
Klich -8
Dudzic - 7
(75. Masaryk) -b0
Kaczmarek - [b]7[/b] - bezrobotny; co miał złapać to złapał, plus za odważne wyjścia do górnych piłek
Suart - [b]7[/b] - 2 mecz z rzędu poprawnie w obronie, dobry pressing, bardzo dobry odbiór piłki, Korzym nie istniał
Nawotczyński - [b]8[/b] - "profesor" defensywy, bezbłędnie zerował akcje Korony, 20 minut z opaską kapitańską - w pełni zasłużenie
Kosanović - [b]7[/b] - dobrze w defensywie, podobają mi się jego crossy
Struna - [b]6[/b] - dla mnie taki jeździec bez głowy i w defensywie i w ofensywie; możliwe że jest to problem słabej gry w defensywie Visnakovsa
Visnakovs - [b]8[/b] - precyzyjny strzał na 2:0 potwierdza, że jest dużym wzmocnieniem drużyny, trochę za mało wraca do defensywy
Szeliga - [b]3[/b] - najsłabszy na boisku, odstaje poziomem od Radomskiego i Bartczaka w każdym calu, przez całe 70 minut nie wiedział co z sobą począć
(70. Boljević) - [b]6[/b] - niebo lepszy od Szeligi, ma dobry przegląd gry
Bartczak - [b]7[/b] - nabiegał się za dwóch bo musiał poprawiać błędy Szeligi, bardzo dobrze w defensywie czekam na ciut lepszą grę do przodu
Ntibazonkiza - [b]8[/b] - dla mnie osobiście jest najrówniej grającym piłkarzem Pasów, pierwsza i druga bramka padła po jego rozpoczętych akcjach, 4 bramka w sezonie i czuje że na tym się nie skończy
(85. Suvorov) -b.o
Klich - [b]9[/b] - hyle czoła i bije pokłony, najlepszy zawodnik meczu z Lechem i Koroną, lekkość z jaką gra w ekstraklasie - niesamowity 20latek!
Dudzic - [b]6[/b] - stylem gry przypomina mi Garbusa Kryszałowicza, niby biega niby walczy ale bramek nie ma - a on jest napastnikiem i za to jest rozliczany! praca praca praca a będą z Niego ludzie
(75. Masaryk) - [b]5[/b] - brakuje jeszcze zgrania, ma charakter (starcia z Edim), dwa tygodnie przerwy na kadrę sprawia że powinno być lepiej
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> chcialem tylko wtracic bo sie przewija w co
> drugich ocenach: Dudzic miał conajmniej dwa
> groźne strzały, nie jeden jak piszecie
to sa oceny, nie statystyki Santo ;) fakt, drugi mial w drugiej polowie, w obronce bodajze, ja akurat dalem + za pierwszy
Kaczmarek -7 Dwa niepewne wyjścia, ale dalej solidnie
Suart -6 jakoś mnie nie przekonuje
Nawotczyński -8 ostoja defensywy
Kosanović -7 dobrze
Struna -6 widać niepewność w jego poczynaniach
Visnakovs -9 Jurij się nie pomylił mówiąc, że to może być najlepszy transfer
Szeliga - 5 Sławek jak to Sławek
(70. Boljević) - 6 Powinien grać od początku za Szeligę
Bartczak -9 bardzo dobry mecz
Ntibazonkiza - 7 wszędzie go było pełno
(85. Suvorov) -b.o.
Klich -10 Giza może się pożegnać z pierwszym składem
Dudzic - 6 Nigdy mnie nie przekonywał jako napastnik
(75. Masaryk) - Dla mnie niewidoczny poza spięciem z Edim
Kaczmarek - 8
Suart - 7
Nawotczyński - 9
Kosanović - 7
Struna - 6
Visnakovs - 8
Szeliga - 3
(70. Boljević) - bo
Bartczak - 6
Ntibazonkiza - 8
(85. Suvorov) - bo
Klich - 9
Dudzic - 5
(75. Masaryk) - bo
Kaczmarek - 7
Suart - 7
Nawotczyński -8
Kosanović - 7
Struna - 7
Visnakovs - 8
Szeliga - 6
(70. Boljević) - bo
Bartczak - 8
Ntibazonkiza - 7
(85. Suvorov) - bo
Klich -8
Dudzic - 6
(75. Masaryk) -bo
Muszę przyznać że oceny niektórych są wprost śmieszne typu 2 dla Szeligi, lub 10 dla Kaczmarka
Kaczmarek -7 poprawny występ, zachowane czyste konto, widoczny błąd przy jednym z dośrodkowań bez konsekwencji
Suart -7 walczył do końca, nieustępliwy, angażował się w ofensywie
Nawotczyński - 8 rutyniarz, dużo lepszy występ niż we wcześniejszych meczach, wygrał kilka pojedynków właściwie nie do przejścia
Kosanović - 7 niezły występ, 2 mecz po kontuzji wiec z górnikiem może być lepiej
Struna - 7 nie zły występ trzeba przyznać że Korona groźniejsza była stroną Struny, ale wynikało to raczej z gry Visnakovsa
Visnakovs -7 z przodu dobry i gol, ale notę obniża mu brak powrotów za Lisowskim, a gdy już wracał to z marnym skutkiem
Szeliga -6 w destrukcji sobie do końca nie radził, a do przodu to lepiej niech się nie wybiera.
(70. Boljević) -6 walczak za mało grał by zasłużył na więcej niż 6
Bartczak - 8 Profesor, ustawia się lepiej niż Radomski, zdecydowany, silniejszy, łatał dziury za Szelige i Visniakovsa z tyłu
Ntibazonkiza -8 walczył jak zawsze, uciekał rywalom, tylko strzały miał bardzo niecelne, teraz wreszcie trafił, byle częściej, potrzeba uczulić sędziów, bo często jest faulowany, a wolnych brak. Czy to nie on wywalczył wolny, po którym padł gol?? bo nie pamiętam na powtórce niema
(85. Suvorov) -brak oceny
Klich -9 kreował grę bramka asysty, dla mnie i dla wielu jego gra jest zaskoczeniem
Dudzic -7 miał chyba ze 2 celne strzały walczył, robił co mógł
(75. Masaryk) -6 krótko grał, jest silny fizycznie, nie będzie się odbijał od rywali jak Dudzic, myśli na boisku dawno nie było u nas takiego napastnika, będzie z niego pożytek
Jurij Szatałov- 10 w tak krótkim czasie zrobić drużynę, ze zbieraniny piłkarzy którzy przychodzili w ostatniej chwili to nie lada wyczyn, aż strach pomyśleć co by było gdyby przyszedł przed sezonem...pięknie by było
Kaczmarek - 7 wkoncu porządny bramkarz :) jeden tylko maly minus - minięcie z piłką naszczęscie nie byl to znaczący bład :)
Suart - 8 wkoncu zaczyna grac ! :)
Nawotczyński - 8 lider defensywy
Kosanović - 7
Struna - 7
Visnakovs - 8 dynamiczny, szybki, takiego zawodnika bylo nam trzeba
Szeliga - 6 najslabszy punkt druzyny...
(70. Boljević) - 6
Bartczak - 7 solidny
Ntibazonkiza - 7 wkońcu celny strzal i odrazu bramka :D
(85. Suvorov) -b.o
Klich - 9 zdecydowanie najlepszy na boisku
Dudzic - 7 brawo ! wkoncu zaczyna grac
(75. Masaryk) - 6 minus za dlugie przyjmowanie pilki i ostatecznie za strate jej, mysle ze stac go na wiecej
Kaczmarek -8
Suart -8
Nawotczyński -8
Kosanović -8
Struna -8
Visnakovs -9
Szeliga -5
(70. Boljević) -b.o
Bartczak -7
Ntibazonkiza -8
(85. Suvorov) -b.o
Klich -10
Dudzic -7
(75. Masaryk) -b.o
Bartolomeo Napisał(a):
> Ntibazonkiza -8 walczył jak zawsze, uciekał
> rywalom, tylko strzały miał bardzo niecelne,
> teraz wreszcie trafił, byle częściej, potrzeba
> uczulić sędziów, bo często jest faulowany, a
> wolnych brak. Czy to nie on wywalczył wolny, po
> którym padł gol?? bo nie pamiętam na powtórce
> niema
Tak, faul był na nim
Kaczmarek - 8 specjalnie nie miał okazji sie "spocic" jedna wpadka ogolnie duzy spokoj w bramce oby tak dalej
Suart -6 znacznie lepszy niz jesienia i "idzie w gore" jak tak dalej bedzie to trafi do składu na stałe ,niesamowicie szybki co pokazał w jednym sprincie w 2 giej połowie dzie miał 2 razy dalej niz przeciwnik do piłki a i tak wywalczył aut dla nas :)
Nawotczyński - 9 Profesor obrony , gdyby miał na imie "Kazimierz" historia zatoczyłaby pełne koło !!!! :) w pierwszej połowie "ryknął" na Kosanovica by go chyba obudzic, jak kiedys Kazek ryczał Skrzynie :) chyle czoła i PRZEPRASZAM za brak wiary po transferze :)
Kosanović - 7 za plecami ma Profesora łukasa to i pewniej mu sie gra beda z niego ludzie bo przeca młody :)
Struna - 6 Szatałow przy lini stresuje chyba wyraznie chłopaka "stawiajać go co chwile do pionu" :) w drugiej połowie był "daleko" od Trenejro i grał o wiele mniej nerwowo ale perspektywy ma DUZE
Visnakovs - 8 lepszy od Dudzica i do tego bramka po niesygnalizowanym strzale " spod kolana" brawo rownie szybki jak Bartek tyle ze lepszy technicznie !!!
Szeliga - 5 na tle zespołu najsłabszy z naszych, ale widziałem duzo słabsze jego wystepy ,to tak na pocieszenie :)
(70. Boljević) - 6 wszedł i zrobił duzo wiecej na boisku, wydaje sie miec inklinacje do bardzo ostrtej gry, co grozi wylotkami z boiska ale taka brzytwa tez jest czasem potrzebna !!!
Bartczak - 8 bardzo pewny i jesli miałbym wybierac raczej wole jego niz Radomskiego gdyby jeszcze tylko lepiej grał do przodu ale w koncu ma od tego Klicha !
Ntibazonkiza - 8 Saidi nareszcie !!!! i gra z polotem i bramka wiec ogolnie miodzio :) gol nie był przypadkowy bo Małkowski był zupełnie zasłoniety i nie zdązył i interwencją poprostu !!!! :)
(85. Suvorov) - b.o. ale "endriu" jakis zagubiony sie wydawał :(
Klich - 9 obok Profesora Łukasza najlepszy na boisku tyle ze w przodzie :) Bramka troche przypadkowa bo piłka dziwnie spadła w koził i Małkowski "zgłupiał" ale przeca szczescie sprzyja lepszym :) no i asysta przy bramce na 2:0 wystawił piłke niezle
Dudzic - 6 szybkosc to jego atut gorzej z techniką robi duzo zamieszania ale troche mało pożytku, choc trzeba przyznac ze absorbuje uwage obrony co tez jest cenne
(75. Masaryk) -b.o. wyglada na niezły czołg :) szkoda ze zatracił sie przy kontrze jak wychodzilismy z własnej połowy zobaczymy co bedzie dalej
--------------------------------------------------------------------------------
[b]Kaczmarek -8[/b] Jeden błąd bez konsekwencji, nie wiele interwencji, ale praca bramkarza nie polega tylko na obronie strzałów tudzież wyłapywaniu dośrodkowań, ale również na ustawianiu bloku defensywnego, a że w meczu z Koroną było na zero z tyłu to ocena musi być być wysoka
[b]Suart - 7[/b] Jak sam mówi w końcu zrozumiał ocb w tej polskiej lidze, skrzydła Korony nie pograły sobie w sobotni wieczór, również dzieki grze Suarta, na minus dwukrotne zamotanie się w indywidualnych akcjach i kilka wykopów do nikogo.
[b]Nawotczyński -9,5, a może na 9,99[/b] perfekcja, pełny profesjonalizm, spokój, świetnie podejmowane decyzje, oby tak dalej, a będziemy wystawiać pełne dychy i bez zbędnych komentarzy :) na mały minus trzeba odnotować to machnięcie się przy prostopadłej piłce do Niedzielana.
[b]Kosanović - 7[/b] Dobre zawody w wykonaniu Serba i tak jak wszyscy obrońcy zapewnił spokój w bramce dla Kaczmarka
[b]Struna - 7[/b] J/w praktycznie na Naszych bokach nic się nie działo. Przy bardzo wysokiej presji nie ma co się dziwić że boczni obrońcy się nie podłączają tak często jak nam powinni
[b]Visnakovs - 8[/b] Bramka, dośrodkowania, siał zamęt i spustoszenie na lewej stronie, super oby tak dalej.
[b]Szeliga -5[/b] bez rewelacji czułem się spokojniej jak Boljević wszedł na boisko. Sławek najsłabiej z drużyny.
[b](70. Boljević) - 6[/b] Ta pierwsza kosa to jak wejście smoka. Lechowi się odechciało grać w piłke. Tylko 6, ponieważ za krótko grałeś
[b]Bartczak -7[/b] Środek opanowany przez nas Korona praktycznie bez sztycha, Mateusz wykonałeś kawał dobrej roboty w destrukcji, troche słabiej w ofensywie.
[b]Ntibazonkiza -9[/b] Drybling, walka, piękne prostopadłe podania do Dudzica, pełen energii i chęci gry z zespołem WIELKIE LUBIE TO!!!!!
[b](85. Suvorov) -b.o[/b]
[b]Klich - Za całokształt 10[/b], bramka i dwie asysty, ale Mateusz wiesz o tym że przed Tobą jeszcze dużo pracy. Widać że najlepiej się czujesz jako wolny elektron w kreowaniu akcji ofensywnych, duże brawa za pressing już na połowie rywala.
[b]Dudzic -6[/b] Jak zawsze dużo walki, dwa oddane strzały, ale niestety to chyba wszystko źle podejmowane decyzje i brak techniki użytkowej. Tak troche wydaję mi się gra bez głowy
[b](75. Masaryk) -6[/b] Czołg w natarciu, te 15 minut przypomniało mi jak Ujek rozbijał wszystkich obrońców ligi gdy Bełchatów miał najlepszy sezon. Silny, potrafi się zastawić no i prawie idealna piłeczka za obrońców do Visniakovsa. Tylko 6 ponieważ za krótko Cię oglądałem
plusjack Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> (85. Suvorov) - b.o. ale "endriu" jakis zagubiony
Endriu?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)