Król oficjalnie w Jagielonii
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Koba Szalamberidze odchodi z Odra Wodzislaw i zagra v Cracovia!!!
http://www.90minut.pl/news/144/news1442268-Andrzej-Rybarski-asystentem-Jurija-Szatalowa.html
stasiuk ?? skad to info ?
toć to lista życzeń haha
stasiuk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Koba Szalamberidze odchodi z Odra Wodzislaw i
> zagra v Cracovia!!!
> http://www.90minut.pl/news/144/news1442268-Andrzej
> -Rybarski-asystentem-Jurija-Szatalowa.html
Chodzi Ci o ten komentarz poniżej?
Pół żartem, tak.
Ten Kibona sprawiał dziś na treningu nie najgorsze wrażenie. Dość dobrze wyszkolony, szybki, pewny strzał, ale to tylko trening.
Podczas sparingu reprezentacji Polski z Estonią Aleksandr Dmitrijev przebiegł - 12 km 784 m. Walka Panowie :P
A co z tą bombą bo coś sprawy ucichły?
Lepiej włożyć całą tą kasę w profesjonalne szkolenie młodych i w system wyszukiwania zdolnych adeptów piłki. Spadniemy, ale w dłuższej perspektywie będziemy mocnym zespołem. A ściąganie takich wynalazków z zagranicy nikomu nie pomoże. No chyba, że zawodnicy rezerw HJK to nieoszlifowane diamenty ;). To kolejna koncepcja Filipiaka, która ma małe szanse powodzenia.
Produkcja netto piłkarzy jest złym rozwiązaniem.P.i.e.r.d.o.l.e czekać 15 lat na cudowne objawienie wychowanka z klubu 2ligowej Cracovii. W polskich realiach bardzo ciężko o talenty.Koks,wódka dziwki i inne rozrywki nie sprzyjają chowaniu talentów.Pół roku na hali odbija sie na każdym adepcie piłki w naszym kraju.Nigdy nie wyszkolimy talentów takich jakich sie chowa w Hiszpani,Holandii.W Polsce brakuje Trenerów,bazy treningowej.Jest Sms który szkoli piłkarzy od lat.Czy wyszkolił w ostatnich 10 latach jakis klasowych piłkarzy?Nie!nawet żaden nie gra w Ekstraklasie..Kupno Estończyka mającego za sobą występy przeciwko Brazyli,Hiszpani,Anglii na Wembley to bardzo dobre rozwiązanie.Widziałeś nasze talenty z młodej ekstraklasy podczas Noworocznego Treningu?Żal patrzeć..Koniec z sentymentami,drużyne trzeba oprzeć na klasowych zagranicznych zawodnikach.Tylko wtedy mogą przyjść wyniki i spełni sie wielki sen.Pasy w Pucharach ;)
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35800,8928538,Cracovia_szuka_tam__gdzie_sa_diamenty.html
nie zdziwie sie jak przyjdzie do nas z Kaczmarkiem jeszcze Fabiniak ;)
Ja sie chciałem zapytac ..kto to jest ten Szalamberidze???
Nie znać Szalamberidze to tak jak nie znać mitologii Greckiej z grubsza :D
Boże jak ja czytam o klasowych zawodnikach to mnie trzepie!!
1.) Mamy już niby Klasowego Saidiego
2.) Klasowi zawodnicy z Zagranicy grają w 2 Bundeslidze za 2 razy większą $ niż w jakieś Polsce
3.) Kto by chciał się z zagranicy kopać się w polskiej 1 Lidze?? (oczywiście ten klasowy)
4.) Nie każdy klub to Real czy Zenit który wydaje ciężkie miliony na zawodników z całego świata
5.) No po coś się zatrudnia tych Skautów w końcu w klubach (może po to by sprowadzali nie odkryte talenty do testowania )
6.) Na testy zaprasza się zawodników których nie znamy i nie wiemy jakimi są piłkarzami (a nie że ja chce od razu kogoś kto grał w Partizanie,CSKA Potem Epizod w Milanie i po 4 latach gry w Barcelonie postanowił sobie od tak pojechać do Krakowa na testy) tylko piłkarza dla którego Cracovia to jest życiowa szansa w dalszej karierze.
o w pytkę ..to muszę się dowiedzieć:D
o w pytkę ..to muszę się dowiedzieć kim jest Szalamberidze...cos z Gruzińskiego chyba...:D
GDzie przeczytaliście o jakimś czechu ,który ma do nas przyjść?
Ale czy poradzi sobie z prawdziwym przeciwnikiem, bo ten na filmikach był raczej pozorny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)