Coś bredzisz chłopcze
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
wojtiPASY Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Ślusar walnie
> przyczynił się do utrzymania...remi z rzeka nic
> nam nie dawał....a Ślusar m.in załatwił 3 pkt
> z Piastem w ostatniej kolejce.
ACH, TO DUŻA PRZESADA1
Zaczyna sie pier... co to my Slusarskiemu zawdzieczamy. Moim zdaniem wielkie gowno. Przychodzil do klubu by nas wzmocnic czyt prezentowac pewien poziom sportowy.
Z tym bylo roznie by nie powiedziec ze do dupy. I tyle w tym temacie. Liga nawet taka biedna jak polska nie konczy sie na takich zawodnikach i skonczcie pieprzyc o jakichs zaslugach bo ich byl i jest brak. Zaraz pozegnamy sie z Radomatu i znowu zaczna sie placzki. Panowie zejdzcie na ziemie. Ci gracze mimo zle wykonywanej pracy wciaz biora niemale pieniadze i nie placza zeby im obciac z pensji bo nie strzelil jeden czy drugi karnego ktory mogl by dac swojej druzynie 2 pkt wiecej. Ze juz nie wspomne ze do tego karnego nie byl wyznaczony.
>
>
> Z tego co pamiętam to w tamtym sezonie Jop
> załatwił Lechowi mistrza, a Ślusar walnie
> przyczynił się do utrzymania...remi z rzeka nic
> nam nie dawał....a Ślusar m.in załatwił 3 pkt
> z Piastem w ostatniej kolejce.
Remis z GTS nic nam nie dawał ?????
Zanim coś napiszesz zerknij może w tabelę (np na 90minut.pl).
Z piastem graliśmy o pietruszkę!
Wiecie może coś na temat [b]Charles Uchenna Nwaogu[/b] i [b]Dżakmićia[/b] ? Są jakieś rozmowy czy Legia i Wisła ich zwerbowała ?
black cat Napisał(a):
> to chyba nie w kontekście Cracovii.
> mam nadzieję mknący, że to tylko Twoje osobiste
> zauroczenie :)
Jak mknący coś wkleja to z głową. I nigdy nie chodzi o zauroczenia czy inne bajki.
A skoro już wiemy, że "coś" jest na rzeczy, to ja jestem po tysiąckroć na tak.
"Szamo" w formie bije na pysk nie tylko pijaka Bąka, grubasa Kasprzika, chimerycznego Gąsińskiego, czy wreszcie naszego Merdę, ale także Onyszkę.
Chcieliście Onyszkę pół roku temu? I słusznie, a przecież Szamo i lepszy i młodszy i zdrowy.
Ja po przeczytaniu jego bloga jestem lekko przerażony. A podobno ktoś go na Wielickiej widział:( no dobra, chyba kontrakt na pół roku, jeśli w ogóle?
Hola towarzyszu!Kto chciał Onyszkę,takiego paprocha.
[quote]Remis z GTS nic nam nie dawał ?????
Zanim coś napiszesz zerknij może w tabelę (np na 90minut.pl).
Z piastem graliśmy o pietruszkę![/quote]
Bez przesady. Utrzymaliśmy się tak samo dzięki temu meczowi, jak dzięki każdemu innemu, ten mecz się przyczynił do tego, że wiadomo było wcześniej. Czysto statystycznie: załóżmy, że przegraliśmy 0:1. Kończymy sezon na 13 miejscu, więc nad strefą spadkową. Wisła ma 2 pkt. więcej, ale to i tak mniej o 1 pkt. od Lecha. Zatem prawdziwe jest stwierdzenie:
Gdybyśmy przegrali z Wisłą i zagrali z Piastem tak, jak z nim zagraliśmy, to i tak byśmy nie spadli, a Lech i tak byłby mistrzem.
Co można dobrego powiedzieć, to że dzięki temu meczowi zapewniliśmy sobie utrzymanie przed końcem sezonu. No i, dzięki Bogu, nie przegraliśmy derbów.
Przeciez Onyszka vel Fukin Polak jest w kolejce po organ :)
docent Napisał(a):
> Ja po przeczytaniu jego bloga jestem lekko
> przerażony. A podobno ktoś go na Wielickiej
> widział:( no dobra, chyba kontrakt na pół roku,
> jeśli w ogóle?
Ok, wyśmiać można każdego. W takim razie czekam na konkretną propozycję LEPSZEGO bramkarza. Podpowiem, że Casillas ani nawet Fabiański chyba sie jednak na naszą lukratywną ofertę nie skuszą.
MC.busz Napisał(a):
> Bez przesady. Utrzymaliśmy się tak samo dzięki
> temu meczowi, jak dzięki każdemu innemu, ten
> mecz się przyczynił do tego, że wiadomo było
> wcześniej. Czysto statystycznie: załóżmy, że
> przegraliśmy 0:1. Kończymy sezon na 13 miejscu,
> więc nad strefą spadkową. Wisła ma 2 pkt.
> więcej, ale to i tak mniej o 1 pkt. od Lecha.
> Zatem prawdziwe jest stwierdzenie:
>
> Gdybyśmy przegrali z Wisłą i zagrali z Piastem
> tak, jak z nim zagraliśmy, to i tak byśmy nie
> spadli, a Lech i tak byłby mistrzem.
>
> Co można dobrego powiedzieć, to że dzięki temu
> meczowi zapewniliśmy sobie utrzymanie przed
> końcem sezonu. No i, dzięki Bogu, nie
> przegraliśmy derbów.
no bez jaj :) krotka pamiec koledzy
zacieracie historie, bramke z Piastem walnelismy w ostatnich minutach, (90) porobilibysmy sie z nerwow zaraz po naszych grajkach gdyby to byl mecz o wszystko...
Szamo mógłby podołać...
Diable: przegralibyśmy z Wisłą, potem z Piastem i mamy z nimi 30 pkt. Miejsca 13-14, nie ważna kolejność, obie ekipy zostają.
Aston1906 Napisał(a):
> black cat Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > to chyba nie w kontekście Cracovii.
> > mam nadzieję mknący, że to tylko Twoje
> osobiste
> > zauroczenie :)
>
> Jak mknący coś wkleja to z głową. I nigdy nie
> chodzi o zauroczenia czy inne bajki.
>
> A skoro już wiemy, że "coś" jest na rzeczy, to
> ja jestem po tysiąckroć na tak.
>
> "Szamo" w formie bije na pysk nie tylko pijaka
> Bąka, grubasa Kasprzika, chimerycznego
> Gąsińskiego, czy wreszcie naszego Merdę, ale
> także Onyszkę.
>
> Chcieliście Onyszkę pół roku temu? I
> słusznie, a przecież Szamo i lepszy i młodszy i
> zdrowy.
tu akurat nie masz racji Astonie. mknący od dłuższego czasu napomyka o "dzieciorobie".
na temat jego formy jednak się nie wypowiada. taki typ, nie wystawia na szwank opinii znawcy :D
napisałeś : Szamo w formie bije kogośtam. on już formie nigdy nie będzie. widziałeś go? on jest grubszy od Boruca.
Bąk, Kasprzik, Gąsiński, to jakiś żart.
a Szamo to farmazon. mam nadzieję :)
Również mam nadzieję, że Szamotulski to tylko plotka, o której napisałem w innym wątku. Wielu z Was grzmi na Bąka-bo związany z lechią...a ten to co??
Pozatym w formie nigdy nie będzie, tak jak napisano powyżej a za pół roku po raz któryś z kolei rozgłosi, że klub wypił się na niego, wszyscy go oszukali a on sam jest ofiarą zła całego świata. Znów będzie, że on nie jest niczemu winny, serce ma w pasy a całe otoczenie robi z niego kozła ofiarnego.
[b][u]Według mnie[/u][/b] nie tędy droga..
Napisze tak - jezeli chcielibysmy Szamotulskiego - to byl by upadek totalny juz i tak Naszego nadszarpnietego wizerunku pt.T.Rzasa - sprawy transferowe..
Skoro Pilarza nie chcielismy to wole tego bramkarza z Pogonii
Ja właściwie tego Szamotulskiego nie wyśmiewam, tylko przeczytałem kawałek jego bloga i mówię, że jestem przestraszony. Co więcej, nie obchodzi mnie, skąd on jest rodem, gdzie grał itd., a nawet nie to, że miał chyba konflikt z Majewskim, tylko że jest... kontrowersyjny w tym co sam pisze.
A wskazać lepsze rozwiązanie? już nie muszę, mogę się tylko podpisać pod tymi, którzy chcą ściągnąć Janukiewicza z Pogoni. Od początku uważam to za najlepszy pomysł, pisałem o tym na wiosnę po oglądnięciu paru meczy w 1 lidze i po meczu pucharowym Pogoni z Jagiellonią. Boje się tylko, ze nie tylko my wpadliśmy na ten pomysł, gts właśnie żegna się z Pawełkiem:(
Black Cat, kogo masz na myśli, pisząc "dzieciorób" ? :D bo nie mogę skojarzyć ? :D
mknacylopez Napisał(a):
> Black Cat, kogo masz na myśli, pisząc
> "dzieciorób" ? :D bo nie mogę skojarzyć ?
to ksywka Szamotulskiego, jeszcze z początkowych występów w Legii.
wpadł z jakąś laską, była sprawa o alimenty, Legia wystawiła mu papiery, że zarabia 500 pln :D
długa historia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)