black cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "
> Szatałow nie ukrywa, że szuka nie tylko stopera
> (wczoraj wykluczył pozyskanie Łukasza
> Skrzyńskiego, któremu kończy się umowa z
> Polonią Warszawa), ale i rozgrywającego."
>
> tyle Szymek Opryszek o ewentualnym powrocie
> Skrzyńskiego.
A oto co powiedział [b]naprawdę[/b] trener Szatałow w rozmowie z TP:
TP: W polskiej lidze są zawodnicy którym kończą się kontrakty. Od bardzo dawna Cracovia bezskutecznie szuka doświadczonego stopera. Jeszcze w trakcie sezonu dyrektor sportowy mówił, że Cracovia była zainteresowana Łukaszem Skrzyńskim, któremu teraz kończy się kontrakt w Polonii Warszawa.
JS: Nie miałem żadnego sygnału na ten temat więc nie będę oceniał tego tematu.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
No comment widzę że jest ogólne przyzwolenie na politykę zabierania pieniędzy i szukania frajerów za darmo którzy przyjdą bo będą mieli "obiecane". Ciekawe czy Tabisz, Rząsa i Ościak będą renegocjować umowy. I nie mówicie mi że obcinanie komuś kontraktu dlatego że nie grał całą rundę bo nie był wystawiany przez nieudacznika Dyzmę buduje atmosferę i zachęca do przyjścia innych :/
Widzę że już niektórzy nas do Odry porównują :/ lepiej zobaczyć jakie długofalowe konsekwencje w TYM roku ma zatrudnianie najemników a tutaj niektórzy krzyczą o "większą skalę". Nie mówiąc o tym że do Odry miał kto szrot ściągać a u nas są pozoranci pracy ;/
Wie może ktoś coś o dwóch pierwszych z listy transferowej Ruchu? [url=http://www.90minut.pl/news/142/news1423070-Ruch-opublikowal-liste-transferowa.html]90minut.pl[/url] Nadają się do Cracovii czy za słabi na puchary?
[quote]black cat Napisał(a):
> "
> Szatałow nie ukrywa, że szuka nie tylko stopera
> (wczoraj wykluczył pozyskanie Łukasza
> Skrzyńskiego, któremu kończy się umowa z
> Polonią Warszawa), ale i rozgrywającego."
>
> tyle Szymek Opryszek o ewentualnym powrocie
> Skrzyńskiego.
A oto co powiedział naprawdę trener Szatałow w rozmowie z TP:
TP: W polskiej lidze są zawodnicy którym kończą się kontrakty. Od bardzo dawna Cracovia bezskutecznie szuka doświadczonego stopera. Jeszcze w trakcie sezonu dyrektor sportowy mówił, że Cracovia była zainteresowana Łukaszem Skrzyńskim, któremu teraz kończy się kontrakt w Polonii Warszawa.
JS: Nie miałem żadnego sygnału na ten temat więc nie będę oceniał tego tematu. [/quote]
Buehehe:)
mknacylopez Napisał(a):
> Buehehe:)
bu( cośtam cośtam ) ja, docent, Szymciu, Ojciec redaktor, Skrzyński, Szatałow, dyrektor sportowy?
bo nie bardzo czaję ocb.
Oczywiście, że buehehehe względem gazetowej manipulacji :)
http://www.90minut.pl/news/142/news1423324-Marcelo-Sarvas-odszedl-z-Polonii.html
mysle, ze Sarvas bylby wzmocnieniem do środka pola
na 90 minucie pisze ze jestesmy zainteresowani Pazdanem z gornika
http://www.90minut.pl/transfery.php?id_sezon=77&runda=2
DP sugeruje że Szatałow będzie oglądał na żywo kilku Bośniaków, którzy są przez Cracovię obserwowani już od jakiegoś czasu.
Szatałow szuka wzmocnień u rywali Polaków
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?grupa=132006&temat=93936&nr_str=1
Kuuuurwa - od wczoraj o tym wiadomo :) Nie każdy wchodzi na forum z wygodnego kompa i nie chce czytać 20 razy tego samego
Ten Pecalka to jakis taki narzekający: http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/12/10/obronca-msk-zylina-slyszalem-o-zainteresowaniu-ze-strony-cra/
- Cieszę się, że to już koniec. Może nie powinienem tak mówić, bo nie co roku gramy w Lidze Mistrzów? Gra w tych rozgrywkach to dla nas ogromne doświadczenie. Teraz udaję się na urlop, którego nie miałem od dawna. W lecie byłem z reprezentacją na zgrupowaniu w Austrii, więc miałem tylko tydzień odpoczynku. Teraz jestem naprawdę zmęczony, bolą mnie kostki i plecy.
Cracovia chce zakontaktować Pazdana z Górnika.Zawodnika który miał zerwane wiązadła przyboczne i pauzował wpizdu długo.Plus jest ten że chłopak jest z Krakowa,może dojdzie tutaj do formy i będzie wzmocnieniem drużyny.Pamiętam że przed kontuzją był wyróżniającą się postacią w Zabrzańskim dream timie :D
Jak to mawial pewien starszy pan ze Pazdan to "international level" ;)
Jest pamiętam jak grałem w Hutniku -W porządku gość i potrafi grać w płlke tylko czy on jest w tym momencie w stanie nam pomóc w utrzymaniu;/
Pazdan?;/ następny niewypał transferowy nam potrzeba kogoś klasowego nie Pazdana
A kto klasowy przyjdzie do praktycznie pewnego spadkowicza? na dodatek zarzadzanego w sposob "profesjonalny inaczej"...
Z tych Bośniaków to ciężko będzie coś wybrać z tego co widać do tej pory.
axel rose Napisał(a):
> A kto klasowy przyjdzie do praktycznie pewnego
> spadkowicza? na dodatek zarzadzanego w sposob
> "profesjonalny inaczej"...
i z kontraktem "wynegocjowanym" przez JT no chyba że do ME zostanie zesłany.
Semir Kerla
edit: szkoda, ze do Grecji idzie;/
Tez o tym ostatnio kminilem,( tylko mi tu nie wrzucac ze pie...) co bedac pilkarzem z powiedzmy srednia ambicja spowodowalo by podpisac kontrakt ze statystycznym spadkowiczem ? Mozemy sobie tu prawic madrosci ze chodzi o to czy tamto ale w takim przypadku nawet pilkarze ze slowacji bedzie tylko i wylacznie chodzilo o salate...
Tak zle i tak nie dobrze....
Na prawej obronie grał gość o nazwisku na M. Całkiem, całkiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)