K-S-C Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [b]Rzasa sprowadza takich zawodnikow jakich chca
> trenerzy[/b]
Zastanów się co piszesz albo odstaw dopalacze
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
to odstawienie wlasnie chyba ci strasznie zaszkodzilo.zaraz sie pewnie dowiem ze na mine z Matusiakiem,Golinskim i Merda to nie Lenczyk nas wsadzil a Rzasa za nimi jezdzil od kilku sezonow i to rowniez jemu zawdzieczamy podpisanie jednych z najwyzszych kontraktow w druzynie.Ulatowski tez sie strasznie sprzeciwial transferom Suarta z Janusem a za Korzymem do Belchatowa to pewnie sam Filipiak pojechal.Idze idze bo naprawde nie wiem skad sie takie oszolomy biora jak ty
"[b]Mina[/b]" Lenczyka zapewniła nam [b]utrzymanie i zwycięstwo w derbach po wielu latach[/b].
W lecie miała być czystka i nowi zawodnicy pana Oresta,pozbyto się trenera.Klubowi eksperci wierzyli w najlepsza parę obrońców w lidze.
Jak na tym wyszliśmy wiadomo.
K-S-C napisz jak możesz który trener zlecił pozyskanie [b]Radomskiego,Łuczak czy Jarabicy[/b]?
[b]Suart z Janus[/b] - powiedz jaki inny boczny obrońca był na testach proponowany przez Rząse.Było ich tak wielu że Ulatowski miał do wyboru Janusa którego znał i Suarta który prawdopodobnie zagrał w sparingu z nami najlepszy mecz w karierze-rywali nie miał zbyt trudnych.
Może przegapiłem tych zajebistych zawodników od Rząsy a Ulatowski z nich zrezygnował.Na pewno o nich napiszesz.
KSC-D Napisał(a):
> Suart z Janus - powiedz jaki inny boczny obrońca
> był na testach proponowany przez Rząse.
Gwoli ścisłości to był Pacuszka, który dalej jeździ po Polsce i szuka angażu :)
Gdybysmy mieli myslec w ten sposob to trzeba by Majewskiemu podziekowac za sprowadzenie Krzywickiego hehe wkoncu to on przywrocil nadzieje.
Transfery Dziadka Oresta byly do dupy i Bogu dzieki ze kolejne do jakich sie mierzył niewypalily bo Pietrasiak , Rachwał i Tosik zawodza po całej lini w Polonii a zgarniaja takie sumy za granie ze w razie spadku lige nizej profesor musiałby sprzedac kilka samochodow ze swojej kolekcji by ich utrzymac.
Owszem potrzebujemy stopera na juz ( a nie jak w przypadku Kosanovica czy Jarabicy na przyszłosc ) bocznego ( a własciwie dwoch ) i mam nadzieje ze Szatałow wymusi sprowadzenie nie perspektywicznych( jak to miało miejsce dotychczas ) a doswadczonych i ogranych pilkarzy ,
Nie wiem w czym to tkwi ale nie wazne jakiej klasy ten zawodnik bedzie to i tak nie zagra u nas tak jak w swoim poprzednim klubie
TEODOR Napisał(a):
>
> Owszem potrzebujemy stopera na juz ( a nie jak w
> przypadku Kosanovica czy Jarabicy na przyszłosc )
> bocznego ( a własciwie dwoch ) i mam nadzieje ze
> Szatałow wymusi sprowadzenie nie
> perspektywicznych( jak to miało miejsce
> dotychczas ) a doswadczonych i ogranych pilkarzy ,
Sorry ale ja z Jarabicą nie widzę żadnych perspektyw... Kosanović wszedł i co by nie grał i tak lepiej wypada (może nie zachwyca ale przynajmniej nie robi baboli). Jarabicy bym się pozbyl razem z jonaszem Janusem, el capitano (wiem co gram) Radomskim, a na dodatek Rząsa i Tabisz muszą odejść (wyjątkowo nie Balcerowicz :))
Pasiasty90 Napisał(a):
> Nie wiem w czym to tkwi ale nie wazne jakiej klasy
> ten zawodnik bedzie to i tak nie zagra u nas tak
> jak w swoim poprzednim klubie
Trójkąt Bermudzki mości Panie, Trójkąt Bermudzki
mknacylopez - no doprowadziłeś mnie do ostrego ataku śmiechu tą odpowiedzią :D nominacja na posta roku musi być :D
Machu Ty nie widzisz perspektyw z Jarabica. Inni trenerzy w tym Szatalow widza , selekconer slowackiej młodziezowki rowniez . Jego problemem nie jest umiejetnosc gry a brak doswiadczenia i zaaklimatyzowania sie w naszej lidze. Chlopak potrzebuje czasu
mp_95 Napisał(a):
> mknacylopez - no doprowadziłeś mnie do ostrego
> ataku śmiechu tą odpowiedzią :D nominacja na
> posta roku musi być :D
To czytaj uważnie moje posty, bo to już dawno używane :)
Spoko nie ma sprawy. A co do transferów: musimy sciągnąc zawodników którym sie chce grać, pragną sie rozwijać i wybić gdzies dalej a przedewszystkim takich którzy będą zapie....... na boisku na 100 % a nie jakieś drewno jak Wasiluk , który jest poprostu w naszym klubie takim pasożytem osłabiającym drużyne ( nie on jeden )
TEODOR Napisał(a):
> Machu Ty nie widzisz perspektyw z Jarabica. Inni
> trenerzy w tym Szatalow widza , selekconer
> slowackiej młodziezowki rowniez . Jego problemem
> nie jest umiejetnosc gry a brak doswiadczenia i
> zaaklimatyzowania sie w naszej lidze. Chlopak
> potrzebuje czasu
Inni trenerzy czyli Dyzma Ulatowski? Szatałow jakoś tej naszej nadziei nie wystawia. Można by rzec, że dopasował się poziomem do dwójki najlepszych środkowych obrońców. Jak tak dalej pojdzie to będzie miał czas żeby się zaaklimatyzować w 1 lidze.
mp_95 Napisał(a):
> Spoko nie ma sprawy. A co do transferów: musimy
> sciągnąc zawodników którym sie chce grać,
> [b]pragną sie rozwijać i wybić gdzies dalej[/b]
I tu właśnie mam wątpliwość czy Cracovia w obecnym stanie spełnia te kryteria. A nawet patrząc wstecz nie ważne od sytuacji, ilu było zawodników z ostatnich lat, którzy się wybili z Cracovii?
ALe Machu zobacz - czy taki Saidi po co do nas przyszedł:
1.W Holandii kryzys był i problemy z kasą
2. Problemy z wizami chyba
3. U nas była kasa i nie było żadnych problemów a przy tym nowy stadion itd
Jak myślisz czy Saidi będzie chciał grać w 1 lidze ?? NIe sądze Bo generał sprzeda go żeby wyjśc na 0 lub miec jakis minimalny zysk , ale sam sawodnik również będzie chciał odejsc bo niższa klasa rozgrywkowa będzie dla niego krokiem w tył
Oczywiscie, ze Saidi bedzie odchodzil (wielu zawodnikow zastrzega sobie w kontrakcie, ze moga odejsc gdy druzyna spadnie z ligi). Watpie jednak, czy ktos da za niego takie pieniadze jakie wydala Cracovia. Jest teraz sredniakiem ze slabej polskiej ligi, a nie wyrozniajacym sie zawodnikiem z ligi wicemistrzow swiata.
Propozycja: Zapotoka na wypozyczenie.
henio Napisał(a):
> Propozycja: Zapotoka na wypozyczenie.
Podobno ma się przebudzić :)
Nie wiem co Lech w tym Zapotoce widział (bo ja będąc w Dubnicy swego czasu ze trzy razy nic). Chyba tylko to, że mimo młodego wieku miał juz wiele występów w Corgon Lidze. Ale tam nigdy kasy nie było to siłą rzeczy stawiali na młodzież.
http://www.90minut.pl/news/141/news1417238-Wisla-Krakow-sprawdzi-Krystiana-Putona.html znamienne, że goście od Tomka Wacka trafiają do Wisły :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)