z tego co usłyszałem, w tym okienku nie pozyskamy już nikogo.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
I dobrze bo co nagle to po diable. Niech szykują wymianę składu w zimie żeby być przygotowanym na opcję pesymistyczną
A ja bym jeszcze kupił Tomasza Jarzębowskiego. Przydał by się defensywny pomocnik bo wiadomo ze Szeliga to przeciętniak który grać za bardzo nie potrafi.
To już lepiej byłoby wypożyczyć Gizę, po co jakiś Jarzębowski?
[quote]I dobrze bo co nagle to po diable. Niech szykują wymianę składu w zimie żeby być przygotowanym na opcję pesymistyczną [/quote]
e tam ...od kilku rund "wymieniamy skład" , nakupowaliśmy graczy "na pęczki" a z każdą runda gramy coraz bardziej do d..y!!!
FUNDAMENTALNIE W KLUBIE SPORT NIE DZIAŁA DOBRZE. LICZYŁEM ,ŻE W TEJ RUNDZIE WRESZCIE NASTĄPI ZWROT...i dalej liczę ale to mocno niepewne.
Spójrzmy prawdzie w oczy. Jeżeli od kilku rund wszyscy dookoła krzyczą ,że Pasom brak doświadczonego , dobrego stopera z tyłu a my zwalniamy najbardziej doiświadczonego (być może słusznie bo Tupal miał jednak coś z psychiką...) aw zamian kupujemy 20 i 21 latka to jest to co najmniej dziwne.
Niby od kogo Jarabica nauczy się być dobrym stoperem....
od Polczaka?...on tez nie miał od kogo się uczyć i od odejścia Majewskiego (który na czym jak na czym ale na grze obrońców się świetnie znał) z każdą rundą jest coraz słabszy....
Tak czy inaczej dalej jeszcze liczę ,że karta wreszcie się odwróci....i trzymam kciuki za duet Ulatowski , Rząsa.
ps: i żeby nie być gołosłownym zacytuje Knura:
[quote="Knur przedstawia listę kupionych ostatnio graczy"]
Od zimy 2007/08 Cracovia pozyskała w sumie 26 zawodników: Polczaka, Tupalskiego, Majorosa, Wasiluka, Szeligę, Sachę, Murawskiego, Misana, Mierzejewskiego, Sasina, Ślusarskiego, Derbicha, Matusiaka, Golińskiego, Merdę, Suworowa, Łuczaka, Ovsiannikova, Kaliciaka, Radomskiego, dwóch Serbów, Janusa, Saidiego, Jarabicę, Suarta.
[/quote]
http://www.transfermarkt.de/de/birger-maertens/profil/spieler_9647.html
Też bym optował za wypożyczeniem Gizy bo z Suworowa nie widzę playmakera czyli Klich bez zmiennika ale raczej juz nowych zawodników nie będzie bo i tak z tymi co mamy troszeczkę się trener zagubił.
Giza nigdy nie dźwigał druzyny bo jets za słaby psychicznie. Tym bardziej nie zrobi tego teraz, kiedy od bardzo dawna grzeje ławe.
Szkoda, że Szamotulskiego nie sprowadzili, może by był lepszy od naszych bramkarzy.
Raczej nic już się nie trafi :D
no raczej tak chociaż jeszcze dwie godziny :D:D
No okienko zamyka się o północy. Więc już mało czasu.
Ale co chwila jakieś newsy spływają a to od sąsiadki a to od Polonii , podobno jeszcze Lech coś szykuje z Białorusi.
Ja chyba trochę niewłaściwe wrzuciłem ponizszą wypowiedź do wniosków do prezesa to przeklejam to tutaj.
Zastanawiam się bowiem jakie powinniśmy mieć cele transferowe, otóż
moim zdaniem poza dobrym stoperem (przydałby się na wczoraj) czy pewniejszym bramkarzem (tu można spokojnie do zimy poczekać)
to KONIECZNIE musimy szukać KREATYWNYCH grajków , jak Saidi albo jak ten Diaz (czy jak mu tam ze Śląska)...którzy potrafią coś na boisku wymyślić ,zagrać nieszablonowo, "zrobić róznicę" (jak to się popularnie ostatnio mówi) bo na dziś gra naszej drużyny jest czytelna dla "byle frajera"....
watek mozna odstawic do zimy.. takich sobie ula wybral pilkarzy i za to go wszyscy rozliczymy na konniec tego sezonu
Czy ja wiem...w profesjonalnym Klubie właśnie jesienią biorą się za wyszukiwanie wzmocnień...na zimę
Wszyscy mówią o wzmacnianiu obrony i ataku a przecież po za Saidim nie mamy skrzydłowych :|
Koniec okienka :)
POWODZENIA -P A S Y-
ULA JESTEŚMY Z TOBĄ
Dokladnie poza Saidim nie mamy skrzydłowych ,bo przeciez Plastik i Sacha to są w chwili obecnej bardzo slabi kopacze,
a jak jest z wolnymi zawodnikami . Mogą dochodzić w trakcie sezonu czy tylko w czasie okienka transferowego ?
Jeśli był wolnym zawodnikiem w czasie trwania okna transferowego, to może w trakcie sezonu dołączyć do zespołu. (Wbrew temu czym karmili ludzi prezes i wiceprezes przy okazji Paulinho). Jeśli już w czasie sezonu stał się wolnym zawodnikiem, to może związać się z innym klubem, tylko pod warunkiem, że kontrakt z poprzednim klubem został rozwiązany z winy klubu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)