NAZIR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 4 mecze 7 bramek jeszcze 4 dni okienka
> transferowego:
> http://www.transfermarkt.de/de/abraham-guie-gneki/
> leistungsdaten-detail/spieler_55044.html
bralbym go w ciemno, i dorzucil Dudzica + Krzywickiego na wypozyczenie z opcja transferu definitywnego....
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Bez wątpienia , trzeba kupić jakiegoś bramkostrzelnego napastnika .
Albo szczelnych stoperów
Można by kupić jakiegokolwiek napastnika i defensywnego pomocnika i stopera , a może nawet dwóch i dorzucić bramkarza.
Najbardziej mnie przeraża fakt ,że mijają lata, sprowadzamy kolejnych stoperów a dalej taki Skrzynia (w końcu żadna przecie gwiazda ligi) z "palcem w nosie" wygrałby dalej rywalizację o pierwszy skład w Cracovii. :(
100% racji Khalid !!!Trzeba prezesowi Tabiszowi podziękować że robi takie interesy!!!!
Za darmo oddaje dobrego doświadczonego stopera topi parę MILIONOW ZŁOTYCH i co się okazuje ?
Ano to że trafiają od niego znacznie słabsi.
Podobne interesy towarzysz jakub zrobił na Bojarskim ,Nowaku i teraz na Baranie.
Gramy na 2 defenywnych pomocników i odbór piłki w środku pola woła o pomstę do nieba .
1 Barran mial lepszy odbiór jak 2 Radomski ,Szeliga.
Panie Tabisz dobrze sobie radzisz!!!!Potrzeba tylko więcej taniego złomu zamiast pilkarzy!!!
Baran by nas nie zbawił co pokazał w tamtym sezonie.Teraz następnych najsłabszych powinno się wywalać w pierwszej kolejności Polczak,Szeliga,Pawlusiński i któryś z napastników, ale to już przy następnym okienku, żeby wymienić na lepszych piłkarzy.I tak co okienko.
Baran by nas nie zbawił ,ale to twardziel i walczak w porównaniu do gwiazdy Radomskiego.
Jadą z nami przeciwnicy w środku pola jak z furą gnoju.Zapytam cię kolego jaką mamy teraz alternatywę na pozycji defensywnego pomocnika Szeliga słabiutki ,Radomski nie lepszy i jest 2 na 2 miejsca czyli jak to mówią ,,czy się stoi czy się leży MIEJSCE SIĘ NALEŻY !!!
Dajcie spokój już z tym Baranem,który od dwóch lat grał po prostu katastrofalnie, kiedy ostatni raz rozegrał bardzo dobry mecz, ktoś pamięta?Szacunek za to co zrobił dla Cracovii,ale teraz to tylko bruk bet nieciecza itp.
Dokładnie Baran to juz nie ektraklasa ,teraz pora na Szelige,Pawlusińskiego ,Dudzica który poza szybkoscią nic nie potrafi,Krzywickiego ,błaznów Cabaja,Merde.
Kolejna bramka.
Gość jest niesamowity!!, za jedyne 500tys. euro
http://www.transfermarkt.de/de/abraham-guie-gneki/leistungsdaten-detail/spieler_55044.html
moze byc niezly, ale co to ma do nas, tym bardziej ze dopiero co przyszedl do Ligue 2
Moje typy
Kupno- http://www.transfermarkt.de/de/maodomalick-faye/profil/spieler_47311.html
wypożyczenie- http://www.transfermarkt.de/de/bjoern-bussmann/profil/spieler_32695.html
Lenczyk miał rację-potrzeba numer 1 to stoper doświadczony.
Moim zdaniem potrzebni :
doświadczony stoper, defensywny pomocnik/w formie i walczak/ oraz napastnik z prawdziwego zdarzenia .
Ano miał Orest rację .Przy elektrycznym Polczaku Jarabica szybko wyrówna do niego w dół.
POTRZEBNY stoper,prawy pomocnik,napastnik!!!!!!!
piotrek67 Napisał(a):
> Dokładnie Baran to juz nie ektraklasa ,teraz pora
> na Szelige,Pawlusińskiego ,Dudzica który poza
> szybkoscią nic nie potrafi,Krzywickiego
> ,błaznów Cabaja,Merde.
A czego ty chcesz od bramkarzy w tych meczach? Którą bramkę zawalili?
Po pierwsze to chodzi mi o całość a po drugie to pisze o błaznach w bramce -przykładów chyba nie trzeba wymieniać a co do bramek to chodzi ci tylko o ten sezon czy o całą resztę począwszy od słynnego meczu z Koroną 0-1 w 3 lidze przy 10 tys. widzów. Po prostu chodzi mi o nieobliczalne osoby w bramce Cracovii które jedną głupkowatą interwencja niweczą cały wysiłek drużyny i swój zarazem bo np. Cabaj do 90 min. z Legia bronił dobrze a co zrobił w 90 min.to widzieliśmy wszyscy i nie pisz nic o sędziach tylko jak ustawił mur i jak ''interweniował'',podobnie z Merdą mam nadzieje że oglądałes mecz z Korona i błazenade w 44 min.
piotrek67 Napisał(a):
Po prostu chodzi mi o
> nieobliczalne osoby w bramce Cracovii które
> jedną głupkowatą interwencja niweczą cały
> wysiłek drużyny i swój zarazem bo np. Cabaj do
> 90 min. z Legia bronił dobrze a co zrobił w 90
> min.to widzieliśmy wszyscy i nie pisz nic o
> sędziach tylko jak ustawił mur i jak
> ''interweniował'',podobnie z Merdą mam nadzieje
> że oglądałes mecz z Korona i błazenade w 44
> min.
W tym przypadku,to raczej był pech(przyroda)chodzi o Merdę.
Co do Cabaja to 100% racja
Z M I E N I Ć -B R A M K A R Z A!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)