Szukamy dobrego snajpera, wiem kto jest w dobrej formie-Johan Voskamp [url=http://transfermarkt.de/de/johan-voskamp/profil/spieler_43766.html]www.transfermarkt.de[/url] , strzelił chłop wczoraj 8 bramek w drugiej lidze holenderskiej [url=http://www.eurofutbol.pl/news/60945-Niecodzienna-sytuacja-w-Holandii-Osiem-goli-jednego-zawodnika/]www.90minut.pl[/url]
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Strzela tyle bramek to jest zapewne na celowniku czołowych klubów europy, a nie naszej Cracovii. :P A po za tym, jak snajper jest skuteczny to klub nie pozbędzie się go za grosze. Ale przyznam sytuacja niecodzienna z tymi brameczkami.
ChristopherGross Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Strzela tyle bramek to jest zapewne na celowniku
> czołowych klubów europy, a nie naszej Cracovii.
> :P A po za tym, jak snajper jest skuteczny to klub
> nie pozbędzie się go za grosze. Ale przyznam
> sytuacja niecodzienna z tymi brameczkami.
Z przymrużeniem oka napisałem o tym transferze, bardziej jako ciekawostkę :)
napewno czołowe kluby europy bija sie o goscia ktory w meczu z kelnerami strzelil 8 bramek
napastnika typie tego Holendra nam trza. gość ma niezłe statystyki (144 mecze, 58 goli), ale dopiero co przyszedł do Sparty (8 bramek w debiucie, ładny początek), więc nie ma tematu transferu. jak będzie dalej tak grał, to będzie poza naszym zasiegiem.
nie ma o czym tu już pisać -> MARZENIE
egzekutor,bramkarz i lewy obrońca.....tego trza nam!!!!
Ciekawe jaką formą Rado dysponuje?No i jak nasi 3 ej ,którym w grudniu kończą się kontrakty....?
A ja jestem za tym, aby zacząć penetrować naszych południowych sąsiadów. Ostatnio oglądałem będąc na Węgrzech kilka spotkań z tamtejszej Ekstraklasy i powiem szczerze, że grają tam ciekawi piłkarze. Poziom wcale nie jest taki słaby jak to mówią wszyscy do okoła.
[b]aki111[/b] - a myślisz, że z komunikacją w zespole było by dobrze? Węgrzy nie są sprowadzani do Polski.
[b]Zibiland[/b] - Dobrze mówisz. Cabaj od dawna mnie już denerwuje :|. Nie ma też kto strzelać bramek (Matusiak z Dudzic w słabej formie)
ChristopherGross, Dudzic w słabej formie? Ja go nigdy nie widziałem w lepszej! Ostatni mecz z legią zagrał świetny, gdyby miał tylko więcej szczęścia ogralibyśmy ich.
Od razu, zanim ktoś mnie zaatakuje, że nie był skuteczny. Przy pierwszej swojej sytuacji zrobił wszystko tak jak trzeba w ostatniej chwili został pchnięty przez obrońcę i tylko o centymetry piłka minęła spojenie. Druga sytuacja to już totalny niefart, strzelał dobrze, podcinką w drugą stronę jak leciał bramkarz, to że piłka trafiła nogę Antolovica to tylko przypadek.
O Matusiaku ciężko się cokolwiek wypowiadać jako, że mało grał ostatnio.
potrzebny nam nie stoper, ale [b]doświadczony[/b] stoper, który poustawia tych parodystów. Jarabica ma zaledwie 21 lat. najmłodszy to można mieć atak, pomoc, ale jak to jest linia obronna, a szczególnie jej środek, to to źle wróży.
i napadzior, który potrafi coś czasem wepchnąć mając pół sytuacji, a jak ma dwie, trzy dobre szanse, to jest z tego bramka. innymi słowy facet, ktory [b]gwarantuje[/b] 10-12 bramek na sezon. takiego u nas nie ma.
100 procent racji!!!!
Niestety, ale dalej stoper, lewy obrońca i skuteczny napastnik potrzebni od zaraz.
http://www.transfermarkt.co.uk/de/ciro/leistungsdaten/spieler_81458.html
http://www.youtube.com/watch?v=UARblmsH_gc
Paweł Golański nadal jest bez klubu, a jak pokazał wczorajszy mecz , na bokach obrony mamy problem.
KSC-D chyba nie myślisz ,że taki zawodnik przyjdzie do polskiej ligi?Hehe
Panie Rząsa dzwoń pan do Golańskiego bo nie mamy bocznego obrońcy! Dziękuje :)
I mamy skład : Cabaj- Wasiluk(Janus),Polczak,Jarabica,Golański-Saidi,Klich,Radomski,Suvorov(Sacha)-Matusiak,Ślusarski Klasyczne 4-4-2 a njie jakieś diamenty,do takich ustawień trzeba mieć naprawde dobrych zawodników a jak zauważył Terlecki w Canal+ nasi zawodnicy się dublują i biegają obok siebie! Jak Filipiak nie kupi Golańskiego to naprawde będzie ciężko bez dobrego obrońcy
Mowilem zeby sprowadzic Zewlakowa..
Potrzebny klasowy napastnik na wczoraj bo jeśli tak dalej pójdzie to będzie katastrofa.
Nie rozumiem po co zatrzymali u nas Krzywickiego oglądałem dwa sparingi z jego udziałem i stwierdzam że to nie jest napastnik na ekstraklasę.Odnośnie Bartka Dudzica to niech mi ktoś wskaże zawodnika w naszej drużynie który sie więcej od niego nabiegał,walczył jak on z taka charyzmą?Za wczorajszy mecz to Sasinowi powinni za fundowac bilet powrotny do miejsca zamieszkania.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)