Kolega sie chyba wczul w role za bardzo . Wydaje Ci sie ze jak sobie kibice postukaja po klawiaturach to Tomek Rzasa z Ulatowskim rozpatrza nasze wnioski o sciaganie pilkarzy ?
A jesli chodzi o Chinczyka ( pomimo iz nie biore na powaznie jego zatrudnienia w Cracovii ) to chcialbym by chociaz polowa naszych pilkarzy miala CV zblizone do niego ( nie mowiac juz o tym co osiagnal poza granicami naszego kraju ) to gosc w sparingach Legii strzelil chyba wiecej bramek niz wszyscy nasi napastnicy razem wzieci .
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
To jak jest z jakiś nowym stoperem ? Na Wasiluka i Polczaka jesteśmy cały sezon skazani (plus ewentualnie ten młody... Urbański? i ten młody Serb) ?
na dniach kontrakt podpisac ma Jarabica
anulanh Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> " co to k**** za drużyna co ma murzyna "
>
> nie jestem rasistką ale nie wyobrażam sobie
> murzyna w pasiastej koszulce .....
Przepraszam że tak wprost ale... pogięło koleżankę?
Ojoj..
anulanh Napisał(a):
> " co to k**** za drużyna co ma murzyna "
>
> nie jestem rasistką ale nie wyobrażam sobie
> murzyna w pasiastej koszulce .....
to moze pora na przejscie na druga strone blon? przyjma cie tam z otwartymi rekami...
o jaaaa ;) to jest tylko moje zdanie, nie musialo mnie pogiąć żeby tak myśleć ;)
KURWA nie liczy się kolor skóry, ważne by dobrze grał i odnosił sukcesy z Cracovią!!!
Post anulanh-a jako rasistowski nadaje się do natychmiastowego usunięcia.
> to moze pora na przejscie na druga strone blon?
> przyjma cie tam z otwartymi rekami...
;|;|;|;| nie obrażaj mnie takimi tekstami ;);)
dangorka Napisał(a):
>
> to moze pora na przejscie na druga strone blon?
> przyjma cie tam z otwartymi rekami...
Czemu ( pytam poważnie ) ? W GTS-ie grało 10 razy więcej czarnych niż u nas i nie było tam żadnych incydentów z tym związanych .
A i ''celtyków'' u nas wisiało z 10 razy tyle co u nich a tu nagle jakaś Dangorka wysyła dziewczynę na druga stronę błoń .
anulanh Napisał(a):
> > to moze pora na przejscie na druga strone blon?
> > przyjma cie tam z otwartymi rekami...
>
>
> ;|;|;|;| nie obrażaj mnie takimi tekstami ;);)
moze tak pomysl nad soba i nie obrazaj pilkarzy naszego klubu??
a jeśli kogoś uraziłam tym co napisalam, to przepraszam, ale to tylko moje zdanie ;) i nie musicie od razu na mnie naskakiwać i wysyłać na drugą stronę błoń ;] tyle w temacie ;]
A.W.B. Napisał(a):
> Czemu ( pytam poważnie ) ? W GTS-ie grało 10
> razy więcej czarnych niż u nas i nie było tam
> żadnych incydentów z tym związanych .
> A i ''celtyków'' u nas wisiało z 10 razy tyle co
> u nich a tu nagle jakaś Dangorka wysyła
> dziewczynę na druga stronę błoń .
sorry, ale szlag czlowieka trafia, jak czyta na forum takie debilne wypowiedzi jak ta anulanhy, w dodatku obrazajace Cracovie, moim zdaniem nie mozna tego tolerowac, czy to na forum, czy to na stadionie podczas meczu...
Tak, tak... Prezydent Iranu zdaje się jest zdania, że nie było obozów koncentracyjnych.... To tylko jego zdanie....
Takie publiczne wypowiedzi (to przecież forum) - według polskiego prawa - są karalne.
Zastanów się więc anulanh, co wypisujesz...
dangorka Napisał(a):
> sorry, ale szlag czlowieka trafia, jak czyta na
> forum takie debilne wypowiedzi jak ta anulanhy, w
> dodatku obrazajace Cracovie, moim zdaniem nie
> mozna tego tolerowac, czy to na forum, czy to na
> stadionie podczas meczu...
Zdaje się Ty nie jesteś od sprawdzania na stadionie czy wolno czy nie wolno .
Na forum pełno takich a na meczu jak do czegoś dojdzie to głowa w dół i potem jazgot przed monitorem .
Nie pamiętam z tych wszystkich lat aby ktoś usiłował uciszać tych '' wydających małpie odgłosy '' ( inna sprawa, że u nas to totalny margines i takie zachowania można z ostatnich lat można policzyć na palcach jednej ręki ) czy ściągał Dumę Pokoleń z płotu albo flagę 14 Y 88 ( ostatni raz wisiała na początku w drugim sezonie 1 ligi, dla mniej rozgarniętych 88 to Heil Hitler ) . Uciszanie i nie tolerowanie zaczyna i kończy się wyłącznie na forum .
[b][quote=Lessior]
Takie publiczne wypowiedzi (to przecież forum) - według polskiego prawa - są karalne.
[/quote][/b]
Nie prawda , niby na jakiej podstawie ?
Z dzisiaj ze strony SK Dynamo Ceske Budejovice:
http://www.skcb.cz/clanek.asp?id=Marian-Jarabica-odchazi-do-polskeho-MKS-Cracovia--4304
tłumaczenie z google:
Klub piłkarski SK Dynamo Czeskie Budziejowice zespół zgodził się z MKS Cracovia SSA, aby zmienić Mariana Jarabica. Tym idzie do jednadvacetiletý obrońca reprezentacji Polski do zmiany umowy zawartej na okres czterech lat. Oba kluby uzgodniły, że kwota na rynku transferowym nie będą publikowane.
Marian urodził się w Jarabica ?adca miasta Západoslovenské, gdzie w wieku sześciu lat po raz pierwszy wprowadzone na knagi nożnej. Pozostał tam do gry dopiero w 2004 r., kiedy piętnaście lat dołączył do klubu Dukla Bańska Bystrzyca. Jeszcze w wieku młodszy od strony rozpoczął wiele uwagi i bardzo szybko przeniósł się również do zespołu ludzi. W osiemnastu lat był nawet testowany w języku angielskim West Ham, a nawet innych jednostek w tym czasie wyraziło zainteresowanie jego usługami. Wreszcie, ale pozostał w Bańskiej Bystrzycy, gdzie w ciągu dwudziestu lat, aby uzyskać nominację słowacki Jednadvacítka. Na koniec sezonu 2008/2009 jego kontrakt wygasł w Dukli i Dynamo Czeskie Budziejowice przyszedł jako wolny gracz.
Natychmiast po przybyciu jesieni stał się podstawą w zeszłym sezonie z powrotem wśród Dynamo, ale na celownik wielu klubów. Jego prace na wiosnę, jednak wpływ urazu z zimą i szkolenia w grach był zaangażowany również w tym sezonie. Dynamo było czasie jego kadencji do gry 17 meczach i strzelić jedną bramkę i to w ostatnim meczu przeciwko Sparcie Praga.
Marian, jak ocenia swoją pracę w Dynamo?
Dynamo w jego działania bardzo pozytywnie, bo przechodzą przez to zaangażowanie jeden krok dalej w swoją karierę zawodową.
Kiedy dowiedziałeś się o interesy polskiego klubu?
Pierwszego kontaktu z polskim klubem w lecie i od tamtego czasu patrzyłem na wyniki klubu w Internecie. Wszystko, ale mój czynienia z menadżerem klubu.
Dlaczego w końcu podjąć decyzję o zmianie?
Jest to ambitny klub, który w tym sezonie otwiera zupełnie nowy stadion. Nabyli również pięć nowych graczy, a po rozmowie z trenerem, który wybrał mnie, czułem, że liczy się ze mną do podstawowych grup. Dlatego zdecydowaliśmy się zmienić.
Jarabica jutro przyjezdza do Krakowa, a w piatek zagra juz w sparingu z MC Alger, wiec jesli ktos chce zobaczyc go przed startem ligi, to jest taka okazja :)
o jaa przeprosiłam ;) ale wyrazilam swoje zdanie tylko ;/ i napisalam ze sobie "nie wyobrażam" to nie znaczy że jestem przeciwna ;)
aha karalne... to może zadzwońcie na 997 lub 112 ;];]
sorry ale Polska to wolny kraj i moge wyrażać swoje zdanie nawet jeśli ktoś sie z nim nie zgadza, dlatego z całym szacunkiem, nie rozstrząsajcie tego i nie róbcie ze mnie niewiadomo kogo ;)
Anulanh,
piszesz: ...
z całym szacunkiem, ale tak napisać może tylko kretynka,
sprawa jest prosta jak budowa cepa: jeżeli nie wyobrażasz sobie murzyna w pasiastej koszulce, to znaczy że właśnie jesteś rasistką,
ale spokojnie, bycie nią to przecież nie obelga, to zwykłe stwierdzenie faktu: tak, dziewczyna która nie lubi murzynów jest rasistką,
skoro ty nie lubisz więc właśnie ty jesteś rasistką, proste, prawda? :)
to tak jakbym napisał: w sumie nie mam nic do Niemców, ale Niemcy - wypi***** dalać z Polski! :)
sypie się tu logika, prawda?
więc nie kompromituj sie dziewczyno, zapraszam na dobrego drinka ze słomką, swoje poglądy wypłacz raczej koleżankom z osiedla, i pamiętaj że na szczęście jesteś w mniejszości wśród fanów Cracovii,
Kraków to miasto od wieków tolerancyjne, a Cracovia to klub nie rasistów, a normalnych, otwartych na świat ludzi,
pozdrowienia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)