rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja mam tylko pytanie, gdzie się podziali piewcy
> koncepcji "wasalnego" Zagłębia Sosnowiec? Jak
> Wam się podoba zachowanie "wasala" w sprawie
> Pietrzaka?
Nawiązując do tego co napisałes zupełnie nie rozumiem ich zachowania, może chcą coś więcej wytargac z Comarchu, musimy powęszyc w temacie ;-)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Zmartwiony jakieś newsy? :)
Coś za cicho w tych transferach. Może ktoś rzuci jakiegoś newsa? ;)
Kupujemy!
hurtowo ?
ale licytujemy sie, czy opcja kup teraz?
kogo ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!
misia gogo :)
NIe trzymajcie mnie w niepewności powiedzcie :) Jovanovic ??
Tak! Powiedzcie, że Jovanovic!
to Jovanovic!!! :-)
mówicie prawde ??!!!! :D
Na razie robią sobie jaja: "Powiedzcie!" no to mówi.
wiedziałem
Ależ wam się nudzi :)
Z tych nudów proponuję oglądnąć o 20:30 na SopCaście mecz Partizana z HJK - zobaczycie tego Jovanovicia i będzie przynajmniej sensowniejszy temat do rozkminiania ;)
nam sie nie nudzi tylko pilnie oczekujemy na nowego stopera :) czy macie jakies info ?
Od razu poznać, że Docent. :)
Ludzie, myślicie, że kupienie piłkarza, to jak kupienie marchewki na placu? Zajmijcie się czymś, jak Wam się nudzi.
A konkretnie, to na TP jest wywiad z Ulatowskim i m. in. takie coś:
To że zremisowaliśmy 1:1 czy wcześniej 2:2 nie zintensyfikuje naszych poszukiwań. Wiceprezes Tabisz i dyrektor Rząsa rozmawiają w tych tematach i wiem, że środkowy obrońca prędzej czy później do nas dotrze. Ja nie wywieram żadnej presji i nie "stawiam pod ścianą".
To brzmi tajemniczo, ale dla mnie nie tak bardzo - opcja Sadlokovic ciągle wydaje mi się możliwa.
Ja tam rolnikiem nie jestem wiec nie wiem... ale jak ktos ma jakies info to odrazu pisac :)
Mp_95- mam info, pisze od razu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)