Jak cyrylicą to pewnie Białoruś albo Bułgaria.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Serbia też i Ukraina też
W irlandzkich pubach już plotkują, ale bez żadnych nazwisk!
Właśnie dostałem info ze Tabisz miał przylecieć do Dublina, ma tutaj jakiegos ziomala od siebie z wichury co na budowie tyra gdzieś na wiosce pod Dublinem i ponoc wypatrzył jakis zajebisty talent, ale powstał mały problem, chłop poje.b.ał sobie dyscypliny myślał ze Gaelic football to to samo co soccer ;)
słabe te dowcipy panowie, słabe...
napinacza wyjątkowo słaby :P
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No jak by Saidi uciekł to suchej nitki nie
> zostawił bym na Tabiszu i Rząsie.To by był mega
> skandal i świadczyło by że za transfery wzięli
> się dyletant i nieudacznik.
A ty tylko czekasz na to,
popłakać , pona...pierdalać na Tabisza czy Rząse, tak wygląda Twoje kibicowanie Cracovii.
Żyć bez tego nie możesz znawco Jarków,Grzegorzewskich czy Aleksandrów.
Rząsa czy Tabisz już trzepią portkami bo potter suchej nitki na nich nie zostawi.
Chłopie , nie ta liga , gdzie Ty tam do nich.
Spokojnie awaria. Tacy jak potter też są na świecie. On już raz sam stał protestować pod spikerką:)
Nie wiem Calder o co biega z tym protestowaniem?.Przypomnij mi na priv .
Śmieszny jesteś awaria i wręcz żałośnie durny .Szkoda wg słów.Ja jako pasiak mam czekać na to jak nam Saidi ucieknie?.
Ja nie mogę się doczekać jak zobacze Saidego w naszej koszulce.Tyle w temacie- co nie zmienia faktu że jak by uciekł ten transfer byłbym zły i smutny.
Tomek Rząsa widziany dzisiaj na lotnisku w Balicach. Wracał z Warszawy
Pewnie ze stolicy kogoś przywiezie.
albo wracal z kraju ktorego nasze balice nie obsluguja... :)
Może wracał nie z Warszawy ,a Poznania.Miał mieć tam operację nogi .
Podejrzewam że nikt już z Polski nie przyjdzie.Raczej tylko zagranica.
dla nie wtajemniczonych: z Balic da się polecieć nawet do Chile, Hong Kongu czy Gambii,
wystarczy tylko wsiąść w samolot np. Lufthansy czy Austriana i przesiąść się na jednym z europejskich lotnisk do wyżej wymienionych krajów,
można również przesiąść się w Warszawie, choć do Chile z jedną przesiadka w Polsce się nie doleci :)
uspokajam: Rząsa na pewno wie jak lata sie samolotami,
pzdrw
Ro Man
http://www.futbolnews.pl/informacje/flesz-news/art,7842,krzysztof-kaliciak-coraz-blizej-gks-katowice.html
jezeli wracal z Warszawy to lądował na innym terminalu z ktorego nie lata sie zagranice
black cat Napisał(a):
> nie takim już murzynki uciekały :)
ale podkrecacie temat... hhihi
wiadomo ze trzeba poczekac az zobaczymy Saidi w naszej koszulce, ale bez jaj, czy myslicie ze jesliby byl temat Ajaxu to bysmy w ogole o tym gosciu slyszeli??? wolne zarty, powaznie.
na marginesie, chyba Hajduk1 zalinkowal ten reportaz holenderskiej eredivisielive o Saidi, cieszy oczy :)
jak on van Bronkhorsta przejechal... i na koniec zapytanie , jak to jest ze gosc nie ma kontraktu przelduzonego... cieszy oczy fakt ze takiego goscia do nas wyhaczymy :)
Upał doprowadza do przegrzania szarej masy pod niektórymi kopułkami. Pozwolenie na pracę dla Saidiego jest, wiza prawie że jest. Już niedługo na oficjalnej przeczytacie wywiad z Saidim.
Jakie uciekanie, jakie podbieranie przez Ajax? W gorące dni gorące głowy powinny się schronić w lodówkach. Z dala od intrrnetu.
Diabel Napisał(a):
> zapytanie , jak to jest ze gosc nie ma kontraktu
> przelduzonego...
Pewnie to przez kryzys w Holandii, my mu daliśmy więcej kasy od NEC.
[quote="Ro Man"]
uspokajam: Rząsa na pewno wie jak lata sie samolotami
[/quote]
Tomek, to faktycznie fajny i sympatyczny chłopak, [b]ale[/b] że latać potrafi... to nie wiedziałem :D
właśnie wszedł na boisko w naszym składzie testowany Ceglarz bbd.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)