gral przeciwko cracovii ktos go sledzil?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Też to czytałem, ale może im chodziło o [b]trzydzieści[/b] sześć. Taka literowka, bo jednak wszedzie Janus ma zapisane te 36 meczy i 1 bramkę.
CorN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Też to czytałem, ale może im chodziło o
> trzydzieści sześć. Taka literowka, bo jednak
> wszedzie Janus ma zapisane te 36 meczy i 1
> bramkę.
no to wowczas zmienialo by to nieco obraz tego zawodnika
[url=http://www.igol.pl/player,6961.html][igol.pl][/url]
Proszę bardzo. 18 spotkań w tym sezonie, 9 w poprzednim i 9 dwa lata temu. W sumie 36 więc nie jest to wcale taki nowicjusz. Dla mnie niezła kandydatura, skoro Ulatowski go zna i wie na co go stać. Może wzmocnić rywalizację.
noi k.. niech ma 49 i tak to nie o takiego obrońce nam chodzi i pewnie znając zcie jutro tylko tego nam przedstawią i bedziemy dalej myśleć jakiego stopera nam ściągną
Janus w zeszłym sezonie rozegrał w ciągu tych 18 meczy 677 min co daje średnio 37 min na mecz dopiero od 26 kolejki zaczął wychodzić regularnie w pierwszym składzie. Do 26 kolejki grał same końcówiki minute, dwie, trzy. Nie jestem do niego przekonany specjalnie, wolałbym kogoś ogranego, ale Ulatowski go zna i trzeba mu zaufać. A tego typa z zagranicy co było mówione, też jutro poznamy? :D
Mossad normalnie
a może Marcin Kowalczyk? :)
No to ja wam powiem, że jutro konferencji z prezentacją koszulki nie będzie.
rmszar Napisał(a):
> No to ja wam powiem, że jutro konferencji z
> prezentacją koszulki nie będzie.
a dzisiaj? :)
Zastanawiam się po co nam takie ,,wzmocnienia ''jak Janus.
Sasin i Szeliga nie tylko nie są słabsi -ale wg mnie lepsi.Piłkarz ma 24 lata ,a w dorosłej piłce grał jakieś epizody ,głównie jako rezerwowy Bełchatowa.Lepiej stawiać na 20 letniego Serba jak na Janusa.
Dobrze by było jak by nas nie ,,wzmocnił''.Nasza drużyna by zrobić krok w przód musi się WZMACNIAĆ KLASOWYMI ZAWODNIKAMI ,a nie sztukami .Wymiana pionek na pionka nic nie zmienia w obrazie drużyny.
dokładnie ;p
Islandia się gniewa, że nadal nie zna nazwiska nowego piłkarza Cracovii
DSS Napisał(a):
> rmszar Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > No to ja wam powiem, że jutro konferencji z
> > prezentacją koszulki nie będzie.
>
> a dzisiaj? :)
To może jak z Saidim ,bez konferencji ogłoszą zakup nowego stopera.
DSS- dzisiaj tym bardziej.
Brak konferencji z prezentacją koszulki, wcale nie wyklucza konferencji z prezentacją nowego zawodnika ;)
no i rmszar spierdzielił zabawę.... :-)
Wolał bym Popka
A ja byłbym zadowolony z przyjścia Krzyśka Janusa, uważam że byłoby to wzmocnienie. Pod koniec sezonu w gks radził sobie calkiem nieźle. Lubi się podłaczać do akcji ofensywnych. W meczu z Lechem dobrze radził sobie kryjąc Slawka Peszke.
winiak1 Napisał(a):
> A ja byłbym zadowolony z przyjścia Krzyśka
> Janusa, uważam że byłoby to wzmocnienie. Pod
> koniec sezonu w gks radził sobie calkiem nieźle.
> Lubi się podłaczać do akcji ofensywnych. W
> meczu z Lechem dobrze radził sobie kryjąc Slawka
> Peszke.
to bedzie tylko uzupelnienie skladu , czy rywalizacji w zespole nic wiecej , napewno nie wzmocnienie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)