A co miał powiedziec ze jesli sie nie uda . . . zrezygnuje z prowadzenia zespolu ?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Trytko? Osobiście byłbym chyba "za"
A ja bym chciał żeby przyszedł do nas Łukasz Sosin.Ale chyba nie jest to niestety możliwe.
LucasKsc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja bym chciał żeby przyszedł do nas Łukasz
> Sosin.Ale chyba nie jest to niestety możliwe.
Jedynym atutem Sosina jest wzrost podobnie jak u Krzywickiego. Chyba niepotrzebny :)
A ja bym panowie zapolował na Krzynówka i Sikorę bo to są goście z charakterem i do tego doświadczeni a tego właśnie w Cracovii brakuje.... bo zawodników na przyszłość to my już mamy tylko muszą się teraz od kogoś uczyć.....
milk2007 Napisał(a):
> A ja bym panowie zapolował na Krzynówka
Boże, Ty widzisz i nie grzmisz!!! :D :D
nam jest potrzeba przede wszystkim dobrego doświadczonego stopera ale jestem spokojny bo z wypowiedzi Ulatowskiego można wnioskować że zdaje sobie sprawę że ta pozycja jest najbardziej newralgiczna , w dalszej kolejności potrzebujemy lewego skrzydłowego bo Suworow jest bardziej środkowym pomocnikiem niż skrzydłowym, no i wreszcie lewa obrona też by się przydała myślę że ani Derbich ani Uszalewski nie gwarantuję sukcesu na tej pozycji
A ja bym chciał takiego zawodnika jak Czarek Tobolik jakdla mnie najlepszy piłkarz CRACOVII na przełomie 30 lat!!!
Nam jest w ofensywie potrzebny szybki, przebojowy zawodnik, wygrywający pojedynki 1 na 1, robiący grę. Taki jak Bojarski parę lat temu (i jak Paweł Nowak, chyba jeszcze dziś). Nie ma do wzięcia nikogo takiego w Polsce, o ile wiem.
Krzynówek, owszem, kiedyś tak grał. Kiedyś...
Nota bene dla mnie nie powinien to być nikt z 'wielkim nazwiskiem' i po przejściach. Takich graczy już mamy kilku i jeden więcej mógłby spowodować, że powstanie ferment w drużynie - przy młodym trenerze, którego autorytet może przy kimś takim jak Krzynówek nie wystarczyć. Można było kombinować z takimi grajkami przy Nestorze, teraz dajmy już sobie spokój. Nie może być tak, że gwiazdor (lub 'gwiazdor') daje kolegom do zrozumienia, że on lepiej ułożyłby taktykę, lepiej dokonał zmian, że drużyna jest źle przygotowana fizycznie - co już przerabialiśmy zresztą).
Wniosek: szukać dalej za granicą. Kiedyś za czapkę gruszek przyszedł do gts Kalu Uche, niedawno Marcelo. Cierpliwość powinna się opłacić.
uwazaj LiD.Z. bo zaraz ktoś napisze "BRAC GO" :D Tu w tym temacie jest to bardzo lubiane stwierdzenie;)
Opuścił nas Łukasz Tupalski, najprawdopodobniej będzie wystepował w... Jagielloni.
Dzisiaj strzelił w sparingu zwycięską bramkę na 2:1 dla jagi :)
Maciej Małkowski - Ula sciagal go do gks, moze by tak do Nas go sciagnał ?
Myślę, że Małkowski nie byłby głupim rozwiązaniem. Tylko on ejst lewym czy prawym pomocnikiem?
CorN Napisał(a):
> Myślę, że Małkowski nie byłby głupim
> rozwiązaniem. Tylko on ejst lewym czy prawym
> pomocnikiem?
Myśle ze w dzisiejszym futbolu nie ma to wielkiego znaczenia;)
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/niemcy-polski-pilkarz-powroci-do-monachium,1,3316440,wiadomosc.html
mknacy, sugerujesz coś?
Tak:)
A Wojciechowski podpisał kontrakt z Willem II Tilburg. Tego, z którego mamy Łuczaka.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/07/03/pawel-wojciechowski-podpisal-kontrakt-z-willem-ii-tilburg/
jak już kupujemy "małolatów" z myślą o przyszłosci Cracovii, to proponuję kopacza Thomas Muller ;)
Będzie kolegą wiekowo z Dudzicem, Kaszubą, Krzywickim ;)
Messi chyba potaniał:) też w sumie małolat.
Odpada, podobno nie mówi po angielsku ani po niemiecku
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)