Skończcie pitolić bo to już się robi przegięcie, sam jestem zdania że nie będzie to bardzo owocne okienko transferowe ale jestem pewien, że przynajmniej dwa wzmocnienia konkretniejsze jeszcze będą.
Skończcie już biadolić rany.........
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
woojc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i sprawdza się to co pisałem kilka dni temu -
> czeka nas trzeci sezon walki o utrzymanie, oby nie
> sprawdziło, że do trzech razy sztuka.
Ty prorok a kto wygra wybory ?
Joistick napisał:
"Skończcie pitolić bo to już się robi przegięcie, sam jestem zdania że nie będzie to bardzo owocne okienko transferowe ale jestem pewien, że przynajmniej dwa wzmocnienia konkretniejsze jeszcze będą"
Wytłumacz mi proszę co Twoim zdaniem znaczy "dwa wzmocnienia konkretniejsze" skoro przegrywamy negocjacje o Korzyma który nie jest szczytem marzeń.
Wszyscy mówią, że to wina menagera zawodnika, a ja mówie, że to wina rząsy i spółki bo jakby umieli rozmawiać, negocjować i cieszyli się szacunkiem to napewno finał byłby inny - czyli jakie są szanse na kogoś lepszego lub conajmniej równorzędnego??? - raczej żadna bo zawsze będzie problem, że ktoś ma nas w dupie, ewentualnie menager chciał za dużo lub zawodnik rządał zbyt wiele itd., a na końcu stwierdzenie niezmienne od lat - BYŁY PIENIĄDZE NA TRANSFERY TYLKO ZAWODNIKÓW NIE BYŁO!!!
Do TEODOR
Nie trzeba być prorokiem wystarczy analizować ostatnie 3 lata i wnioski mogą być tylko jedne...
jak dlamnie dalej to potrzebujemy solidnego stopera i solidnego lewego pomocnika bez tych 2óch będzie bardzo kulawo nie rozkminiam mamy za dużo nie doświadczonych środkowych obrońców a oni jeszcze puszczają od tak Tupalskiego który jeszcze daje zwycięskiego gola Jagielonii w sparingu
Więcej OPTYMIZMU. Ja też nieraz przeżywałem fale rozczarowań, ale widzę, że Ulatowski jest PRAWDZIWYM TRENEREM, nie jakimś magikiem typu Majewski, czy Lenczyk - to mi daje podstawy myśleć pozytywnie. W dodatku Rząsa dla mnie się sprawdza na nowym stanowisku. Może nie wszystko jest idealne, ale On cały czas się uczy.
Koniec biadolenia przez które długie lata bylimy w maraźmie. Myślmy pozytynie, a wtedy Nasze Marzenia się spełnią!
Ktoś pamięta może, kiedy ostatnio mieliśmy trzech obcokrajowców w pierwszej drużynie? I zagranicznego bramkarza. Nie mówię o hokeju. ;)
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ktoś pamięta może, kiedy ostatnio mieliśmy
> trzech obcokrajowców w pierwszej drużynie? I
> zagranicznego bramkarza. Nie mówię o hokeju. ;)
Dwóch było w sezonie 2008/09 jesienią: Milosević i Majoros, ale trzech to cięzko mi sobie przypomniec.:)
no ja napewno tego nie pamiętam :D:D
Przeglądam archiwalne kadry, żeby coś znaleźć. Na razie jestem przy 1995/96, kiedy grał u nas Mychajło Kutelmach. Wiele sobie nie pograł, ale śmiechu było co niemiara.
> Joistick napisał:
> "Skończcie pitolić bo to już się robi
> przegięcie, sam jestem zdania że nie będzie to
> bardzo owocne okienko transferowe ale jestem
> pewien, że przynajmniej dwa wzmocnienia
> konkretniejsze jeszcze będą"
>
Ja tam z zasady jestem optymistą, ale uwazam, że dwa WZMOCNIENIA to jest maks na jaki możemy liczyć i dalej liczę. I w takim układzie BĘDZIE TO bardzo owocne okienko transferowe, bo w sumie były by to 3 wzmocnienia. Większa rotacja w składzie daje zazwyczaj chaos w drużynie.
Panowie, chciałem zauważyć, że mendzicie strasznie, i nie czytacie tego, co wcześniej na ten sam temat już napisano. Wracać kolejny raz do tematu Korzyma to już naprawdę żenada.
nie chcę się spierać, ale po ZOBACZENIU Kosanovicza W DWÓCH meczach Cracovii stwierdzam, że nie jest to UZUPEŁNIENIE ale wzmocnienie Pasów. Przepowiedziałem sukces Klicha dość dawno, teraz widzę taki sam u tego Serba.
Ten chłopak, to DUŻY SUKCES Rząsy . Pół roku i gra w pierwszym składzie....jak nie szybciej.
Jest czas na krytykę zarządu MKS ale też na pochwałę :)
Kto trzy lata temu słyszał o Stilicu czy Lewandowskim jakby wtedy do nas przyszli to też byście pisali że uzupełnienie składu i takich już mamy ja jestem za tym żeby ściągać młodych zawodników i starych ogranych zagranicą wyjadaczy.......
Rzeczywiście ten Serb jak na swój wiek gra bardzo dojrzale.To może być strzał w 10 .
Jest lewonożny ,uniwersalny ,szybki ,zdecydowany ,dobrze gra głową.Krótko mówiąc to materiał na bardzo dobrego zawodnika.Były reprezentant młodziezówki Marek z Sosnowca był przy nim tłem.
O ile za Korzyma Rząsa dostał należną mu krytykę to za Serbów należy mu się pochwała.
ja wam powiem tak to że grał w 2lidze i jeszcze spadl to nic nie wróży chłopak ma 20 lat nie odrazu gra się w najwyższysz klasach rozgrywkowych jeżeli już nie pierwsza osoba go tu na forum chwali to nic tylko musimy trzymać kciuki żeby nam się tu perelka wychodowala
Tym co sugerują, że dwudziestoletni podstawowy obrońca ostatniej drużyny w 1 (2) lidze serbskiej nie może być niczym rewelacyjnym chciałbym tylko przypomnieć pewien fakt, który miał miejsce prawie 20 lat temu. Odchodzili od nas najpierw obecny dyrektor sportowy, a niewiele później jego rok starszy kolega Kubik. Co później osiągnęli chyba każdy wie, a w jakim miejscu my wówczas byliśmy? Najpierw czołowa drużyna 3 ligi, rok później zdecydowanie najsłabsza drużyna drugiej.
ale nie każdy mlody talent to Rząsa...mamy juz takich pelno do wypieprzenia:uszalewski,dudzic,kostrubała,krzywicki,baliga,snadny,jeleń,kaliciak,pewnie i kaszuba tez...a do tego "doswiadczeni";moskała,baran,szeliga,goliński,matusiak,derbich..tak ze jakby na to nie patrzec to by sie troche dobrych transferów przydało....
Jeśli Serb będzie strzałem w dziesiątkę to warto wspomnieć że ma 4 letni kontrakt .
Ps. Slapi weź się ogarnij i pisz we właściwym temacie,a nie zaśmiecać tamten...
dobrzy ci Serbowie, zostawić, nie marudzić,
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)