Dla mnie ważniejsze jest to, że kontuzja łękotki uniemożliwiła mu pukanie do drzwi pierwszej drużyny Twente. Inaczej byśmy mówili, kiedy chłopak miałby za sobą 5-6 spotkań w drużynie mistrza Holandii w mistrzowskim sezonie.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Chłopak jest w wieku Klicha, ciekaw jestem czy Klich jest już na tyle dobry, aby zaliczyć większą ilość występów w drużynie wicemistrza i mistrza Holandii z dwóch ostatnich lat (Twente), albo 5 drużyny zakończonego właśnie sezonu (Herakles)
Panowie coś mi te transfery pachną polityka Stefka Majewskiego on tez wtedy tylko patrzył na młodych a skończyło się jak się skończyło późniejszymi wypożyczeniami zawodników.Jeśli znów idą na ilość a nie jakoś to niech chociaż w klubie przestana piepszyć o spektakularnych transferach i milionach które mogą wydać na zawodników!!
Te wszystkie szumne zapowiedzi maja na celu chyba promocję Comarch-u(zauważcie wszędzie wówczas mówią że nie Cracovia tylko prezes firmy Comarch itp. itd.) a nie zapowiedzi dni chwały dla Cracovii.
Pozdrawiam Pasiaków
To, że Filipiak reklamuje w ten sposób siebie i Comarch to przecież jasne, w końcu otwarcie mówi o tym, że sport to najlepsza reklama.
A z tą polityką w stylu stefka to bym się nie zgodził, gdyby faktycznie mieli iść na ilość i kontraktować wszystkich, którzy mają około 20 lat i kopali wcześniej piłkę to podpisalibyśmy już dawno kontrakty i z Serbem i z Markiem.
Nie oszukujmy się nie ma co porównywać polskiej ekstraklasy do holenderskiej czy to juniorskiej czy seniorskiej... jeżeli tam chłopak nie mógł się przebić wcale nie jest powiedziane, że na polskie warunki nie może być solidnym graczem, ma dopiero 20 lat, jest obrońca, za dwa-trzy sezony gdy ogra się w ekstraklasie może być już klasowym zawodnikiem... może ale nie musi... najpierw poczekajmy na to co pokarze w sparingu
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> TEODOR jeśli chcemy się liczyć w walce o
> mistrzostwo polski, a później walczyć w
> pucharach, na sprowadzaniu wolnych graczy raczej
> tego celu nie osiągniemy, nie uważasz?
Ty bys pewnie piał z zachwytu gdyby Filipiak wydał 5 mln złotych na Sadloka i Sobiecha. po pół roku by sie okazalo ze mieli sezon zycia jak Chemisty czy inne Jarki i bys napierdalał.
nie jest sztuką wydac pieniadze. sztuka jest wlasnie znalesc zawodnika. to ze go nikt nie znam to nie znaczy ze jest slaby, znaczy to tylko tyle ze bedzie tanszy
Wpadnijcie na sparing ogladnijcie jak sie prezentuje a potem oceniajcie czy to reklama Comarchu czy moze jakis dobry zawodnik ktory nam sie przyda:)
Klich też kiedys mowil, ze chce sie dostac na Euro 2012. Jeśli damy Pacuszce i Serbowi szanse i beda ich pilnować, zeby sie prawidłowo rozwijali. To będzie ok. Wydaje mi się, że dotychczas w zespole mielismy duzo utalentowanych 19-20 letnich zawodników tylko nikt nie podchodził do nich indywidualnie takie mam odczucie. A tacy młodzi zawodnicy potrzebuja trenera ktory nie tylko im pokarze jak maja kopnąć piłke ale tez zapyta jak tam w szkole czy pozartuje z nimi o dziewczynach. Same treningi dla takich młodych głów to stanowczo za mało. z nimi trzeba rozmawiać, pokazać im, ze wszystko jest w ich nogach. Mam nadzieje, ze trener Ulatowski bedzie takim przyjacielem kazdego pilkarza. Bo poki co mielismy nauczyciela, dwoch bezbarwnych, dwóch dobrych wójków i doktora. Zapędziłem sie troche ale chciałem tylko powiedzieć, że kazdemu trzeba dać szanse. A nóż okaze sie uśpionym talentem na ktory wszyscy czekamy juz troche czasu.
czyj nóż okaze sie talentem ?;)
tego którego owy nóż będzie.
Santo: takie osobiste życzenie.
Przekaż,wyjaśnij,co się z kostkiem stało.
Paru innych z tego rocznika- jakieś fatalne
zjawisko-nie podskoczy i kończy z klapą.
Zjawisko klapy, robienie z tego pośmiewiska
tym bardziej jaskrawe ze nadszedł czas wyborów
Taki Dudzic,miałem wydłużony okres zwłoki i
cierpliwości. A on ciągle to samo. Ten sam
wizerunek. Pośladkami czyści lub szoruje trawę.
Takie to z pozycji chłopa- nieestetyczne.
Chciałoby się powiedzieć o wiele więcej
więc Santo powiedz co jest z tym "Kostkiem"
bo jesteśmy na tej samej linii.
Pozdrawiam.
[i]SaNtO[/i] właśnie nie, w życiu bym nie pochwalał transferu Sobiecha i Sadloka za taką kwotę. Co do Sadloka, to jeszcze można by się było zastanawiać, ale jeśli chodzi o Sobiecha, dla mnie osobiście jest to jeden z najbardziej przereklamowanych zawodników w naszej lidze.
Wracając do "holendra". Nigdzie nie napisałem, że jest słaby. Tylko dziwią mnie te nasze "ruchy transferowe" - brać polaka zza granicy, który tak na prawdę niczym się nie wykazał.
Mam nadzieję jednak, jak każdy, że okaże się on "perełką" i będzie z niego masa pociechy. Oby...
Arion Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tego którego owy nóż będzie.
a nuż się okaże.
całe życie myślałem, że to chodzi o ten nóż a tu jednak nuż.
dzięki Garry :D
Korzym jednak w Koronie
http://www.90minut.pl/news/127/news1274682-Maciej-Korzym-jednak-w-Koronie-Kielce.html
to już nie wiadomo nic :)
Hahahahahahahahaha parodia
Buahahhaah.Pytanie mam.Śmiać się czy płakać????Czyżby nasi działacze byli bardziej nieudolni niż nam się wydawało?
Oficjalna [url=http://www.korona-kielce.pl/index.php?art=2051&xmenu=2]strona[/url] Korony też tak podaje.
no i własnie dlatego nie zakłada sie watków "witamy w Cracovii" na podstawie doniesien innych serwisów niz oficjalna strona Cracovii
jak sie kórys nastepnym razem wyrwie przed orkiestrę, to bana dostanie ;)
http://www.korona-kielce.pl/index.php?art=2051&xmenu=2
Zaprezentowany z koszulką, więc info pewne ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)