Środkowy pomocnik l.33 o niezłej wydolności, skoro grał z powodzeniem w jednej z mocniejszych lig Europy, to nie polski kopacz, popijający i popalający w osiedlowych spelunkach. Dziwaczna logika nakazująca nazywać 23 latka 'młodym utalentowanym', a zawodnika po 30 'emerytem' nijak ma się do stanu faktycznego i praktyki w tym temacie w lepszych ligach niż nasza.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Co do tego Serba to po ostatnich przygodach z Miloseviciem, ja bym go przetestował nie tylko wydajnościowo ale też alkomatem...
Nie ma powodu tak mówić, to chyba nawet niegrzecznie - kiedyś każdy Rumun był u nas synonimem dziadostwa, bo najechali nas tamtejsi Cyganie, a teraz każdy Serb miałby być pijakiem? No bez jaj... chłopak ma 20 lat.
Myślę, że tak czy owak byłby to facet do przyuczenia, na pewno brakuje mu jeszcze trochę umiejętności taktycznych, cwaniactwa. Ale liczę, że ma dobrą wydolność i technikę gry głową, bo inaczej po co by go sprowadzali?
soccer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ten serb co z nami trenuje przeszedł testy
> wydajnościowe ?
Na treningu popołudniowym był
[img]http://www.cracovia.pl/photo/koja1.jpg[/img]
No tak a Węgier synonimem czarodzieja i kebaba :D
Gość mi się wydaje, że gra podobnie do Polczaka, warunki fizyczne bardzo podobne. Zobaczymy, na pewno jak byłby słaby to by tu nie przyjechał. Orientuje się czy grał w młodzieżowej reprezentacji Serbii?
jak to jest z tym klubem tego serba??raz piszą ze spadl z 2 ligi serbskiej a innym razem ze awansowal wlasnie do ekstraklasy??
spadł z hukiem. wystarczy samemu sprawdzić
Lewonożny. Lewą ma ułożoną. Prawą też kopnie. Na razie nic więcej nie da się o nim powiedzieć. Widziałem, że starsi stażem zawodnicy z nim rozmawiali. To dobry znak jesli chodzi o nastawienie naszych pilkarzy.
[b]Przychodzą:[/b] Bartłomiej Dudzic (N - GKS Katowice), Kamil Glik (O - Piast Gliwice), Jakub Grzegorzewski (N - Odra Wodzisław Śląski), Łukasz Janoszka (N - Ruch Chorzów), Karol Kostrubała (P - Dolcan Ząbki), Marcin Krzywicki (N - Unia Janikowo), Przemysław Kulig (O - Górnik Zabrze), Adrian Marek (O - Zagłębie Sosnowiec), Rafał Pietrzak (P - Zagłębie Sosnowiec), Krzysztof Pilarz (B - Ruch Chorzów), Jacek Popek (O - GKS Bełchatów), Arkadiusz Radomski (O - NEC (Nijmegen)), Maciej Sadlok (O - Ruch Chorzów), Marcin Smoliński (P - Legia Warszawa), Artur Sobiech (N - Ruch Chorzów), Łukasz Uszalewski (O - GKS Katowice), Paweł Wojciechowski (N - sc Heerenveen), Miloš Kosanović (FK Mladost (Apatin))
[b]Odchodzą:[/b] Arkadiusz Baran (P - Polonia Bytom), Sławomir Olszewski (B - ? ), Gheorghii Ovseannicov (N - Olimpia Bălţi), Marek Pączek (B - SC Austria Lustenau), Łukasz Tupalski (O - ?)
----------------------------------------------------------
Kosa nie grał w młodej reprezentacji Serbii. Szukałem wszędzie i nic nie znalazłem.
Wie ktoś coś jeszcze na temat SADLOKA ? może jakieś tajne źródła!?
FUTBOLNEWS.pl
Maciek powinien pograć jeszcze przynajmniej rok w Ekstraklasie, w silnym polskim klubie. W Ruchu czy w innym czołowym naszym klubie. Musi okrzepnąć, nabrać doświadczenie - powiedział Osuch.
--------------------- Czy mamy jakieś szanse, aby nabyć Sadloka ?
A ja uważam, że to jest dla nas zajebista opcja :)
http://www.futbolnews.pl/informacje/aktualnosci-pilkarskie/art,3345,aek-rozwiaze-umowe-z-rogerem.html
JOISTICK Napisał(a):
> A ja uważam, że to jest dla nas @#$%& opcja :)
>
> http://www.futbolnews.pl/informacje/aktualnosci-pi
> lkarskie/art,3345,aek-rozwiaze-umowe-z-rogerem.htm
> l
znaczy się na co opcja?
na wydawanie pół miliona Euro rocznie? To pewnie gdzieś z grubsza razem tyle co Ślusarowi i Radomskiemu płacimy...
napewno zszedlby z zarobkow zeby sie pokazac na naszych boiskach przypomniec o sobie smudzie i na nowo sie wypromowac na mistrzostwach europy.
to powinien byc cel nr 1
Eee, Roger, nigdy nie będziesz Pasiakiem! :D
Rogera nikt tu nie chce ;]
ChristopherGross Napisał(a):
> Rogera nikt tu nie chce ;]
Jak to nie A [i][/i]SaNtO[i][/i]?
Myślę że nie potrzeba nam kolejnego zawodnika do środka pola .
Roger to fajny pomysł . Ale nie sądze żeby chciał do nas przejść ;(
K_tomas_S Napisał(a):
> ChristopherGross Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Rogera nikt tu nie chce ;]
>
>
> Jak to nie A SaNtO?
> Myślę że nie potrzeba nam kolejnego zawodnika
> do środka pola .
Roger możne grac na lewej stronie a u nas na lewej to bida
Obroncow doswiadczonych potrzeba !
Na lewej mamy Suworowa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)