http://www.se.pl/sport/pilka-nozna/ekstraklasa/bolek-marzy-o-krakowie_56430.html tym pilkarzem jest zainteresowana Cracovia, według mnie bylby wzmocnieniem. Artykul z przed dwuch lat ale nadal napewno chce przejsc do Cracovi.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
winiak1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.se.pl/sport/pilka-nozna/ekstraklasa/bol
> ek-marzy-o-krakowie_56430.html tym pilkarzem
> jest zainteresowana Cracovia, według mnie bylby
> wzmocnieniem. Artykul z przed dwuch lat ale nadal
> napewno chce przejsc do Cracovi.
ale my szukamy wzmocnien , a ME juz jest przepelniona
No Adrian Marek byłby wzmocniem. Napewno byłby lepsze od Marka Wasiluka ktory gra jak ....
Adrian Marek z zagłębia sosnowiec i Michał Jonczyk z Sandecji chciałbym tych zawodników widziec w Cracovii . Ale myślę że Cracovia wzmocnień powinna szukać zagranicą
Trudno przewidzieć jak rozłoży się siła czołowej trójki ekstraklasy (ruchu nie licze) ale bardzo podobaja mi sie ruchy transferowe legii. Z przykrością muszę stwierdzić, że u nas za duża gadania a za mało działania, skoro mamy $ to czemu wzbraniamy się przed transferami zza granicy. Kontynuując wątek warszawian, piłkarze których zakontraktowali na papierze (cv) robi wrażenie. W akcji widziałem tylko Manu w paru meczach i trzeba przyznać, że gość w Portugalii sobie radził, reszta natomiast imponuje zespołami w których grali i wywalczyli trofea.
My bijemy się o S-S a prawda jest taka, że trudno mi sobie wyobrazić transfer chocby jednego z nich do NASZEGO KLUBU. Jestem przekonany że byliby ogromnym wzmocnieniem jak na poziom naszej ligi ale ich cena rynkowa jest sporo zawyżona.
Jonczyk, Pietrzak? jestem oczywiscie za ale trudno mi sobie wyobrazić by w zespole bez wielkich gwiazd(MY:P) zaczeli od razu grac pierwsze skrzypce i brali na siebie odpowiedzialnosc za wyniki, potrzebujemy również piłkarzy ogranych na JUŻ, gotowych do udźwignięcia presji..
winiak1 Napisał(a):
> No Adrian Marek byłby wzmocniem. Napewno byłby
> lepsze od Marka Wasiluka ktory gra jak ....
A odczep Ty sie od Wsiluka :) Pozwol ocenic przydatnosc Marka do zespolu trenerowi, bo moim zdaniem zna sie na tym lepiej od Ciebie :)
Piszecie że ten zadrogi tamten chce zarabiać dużo to nie wy dajecie na to kase to co was to tak boli.
Jak chcecie mieć na nowym stadionie drużynę która bedzie grała ładną piłke i robiła wyniki to kasa musi iść.
Zadarmo to można kaliciaków i łuczaków mieć, jakoś do POLONI idą ciekawi zawodnicy jakoś widocznie się da
Panowie nie oszukujmy się dobrych zawodników z Polski trzeba zachęcić dobrymi pensjami. Nikt znaczący do nas nie przyjdzie jak Filipiak powie że za 2 lata będziemy grali w europie ( ja wiem że nie będziemy) i da pensje jak w klubie takim który gra w europie (zwisła,lech). Nie wiem dlaczego ale wydaje mi się że Filipiak chce jednak samych zawodników z polski którzy są leniwi i nie mają wogóle aspiracji do wyższych celów. Zauważcie że polscy zawodnicy mają już praktycznie takie same warunki do trenowania co zachód .. Co do transferów trzeba wysłać naszych ludzi do afryki. Tam kupimy niejeden super duet za kwotę 200tys.euro a nie 2mln euro...
marek ksc w_ka Napisał(a):
> Piszecie że ten zadrogi tamten chce zarabiać
> dużo to nie wy dajecie na to kase to co was to
> tak boli.
> Jak chcecie mieć na nowym stadionie drużynę
> która bedzie grała ładną piłke i robiła
> wyniki to kasa musi iść.
> Zadarmo to można kaliciaków i łuczaków mieć,
> jakoś do POLONI idą ciekawi zawodnicy jakoś
> widocznie się da
kiedy ten Sadlok podpisze z nami kontrakt ? masz jakies info na ten temat? bo to ze podpisze to wiemy ale kiedy?
Ja myśle że w poniedziałek coś się wyjaśni bo będzie podpisywał Radomski może będzie jakaś miła niespodzianka!!! TYLKO PASY!!!
nic nie będzie prócz Radomskiego :)
Nie u nas takie niespodzianki;p
Czego my w ogóle chcemy, już są dwa transfery i wystarczy ! Trener i obrońca/def pomocnik może będziemy w kolejnym sezonie rewelacja jak ruch w tym...
Matusiak będzie naszym Niedzielanem, Kaliciak Sobiechem, tylko kupić jakiegoś mlodego obrońce z wiejskiego klubu i będzie Sadlok może . W gruncie rzeczy ruch pokazał że z niczego można zrobić coś, co prawda to kolos na glinianych nogach bo się rozpada trochę (zobaczymy czy nie całkiem) ale sezon mieli świetny.
Villa_KS, doceniam Twoje poczucie humoru.
Legia MP 2010/2011
jedyny klub, który oprzytomniał i pierdoli polskie pseudogwiazdki, typu Sobiech-Sadlok (ten pierwszy to będzie na 1000000% drugi Włodarczyk), czy jakiś Kiełb, Nowak itd
100 % racja Aston .Za granicą lepszych pilkarzy i będacych w naszym zasięgu finansowym jest w bród.Wystarczy popatrzeć np na Nową Zelandię .W jej kadrze praktycznie sami ligowi zawodnicy .Jak remisowali ze Slowacją to wydawał się to fuks.Dzisiejszy REMIS z Włochami nakazuje inaczej na to spojrzeć.
2 zawodników podstawowej 11 -Simon Elliott i David Mulligan nie ma aktualnie żadnego klubu!!!!
W lidze nowozelandzkiej znalazło by się sporo zawodników ,którzy na ligę Polską byli by bardzo dobrzy .
Są to zawodnicy bardzo profesjonalni ,zawsze dający z siebie wszystko .Czy to sparing czy ligowy mecz jest nauczony ma zapierd...ać.Z takim podejściem można zrobić karierę i klub by na nich później zarobił .
Rząsa powinien dupe ruszyć poza Europę i szukać zawodników właśnie w takich nie spenetrowanych krajach jak Nowa Zelandia ,Korea PŁD i PŁN ,Honduras czy kraje Afrykanskie ale te mniej spenetrowane .
Mam nadzieje że nie zobaczę gwiazdorów z Ruchu Sadloka lub Sobiecha u nas .Już na samą myśl że tak non stop plotą że chcą do gts nie mogę na nich patrzeć.Niech idą do ladacznicy tylko podbijmy cenę jak najwyżej.
czemu Jop wybrał oferte Górnika chciałem go do nas albo już ewentualnie do Sandecjii ;/ a tak to teraz bedzie strzelac dla Ruchu czy Polonii B. ;/
Aston1906 Napisał(a):
> Legia MP 2010/2011
>
> jedyny klub, który oprzytomniał i @#$%& polskie
> pseudogwiazdki, typu Sobiech-Sadlok (ten pierwszy
> to będzie na 1000000% drugi Włodarczyk), czy
> jakiś Kiełb, Nowak itd
akurat ostatnia dwójka to cos gra a Kiełb ma zadatki na niezłego napastnika.Dla mnie Sobiech to bardziej taki Jarka za którego ponoć Filipiak chciał bańkę dać :D Za 5 milionów zł to można ze dwóch dobrych zawodników grających na Wuwuzela Cup wyciągnąć chociażby takiego 18 latka z Nowej Zelandii pasowałby do koncepcji młody zdolny itp.
No myślę, że Wood'a za 5mln zł to bys nie wyciągnął. A swoją drogą po co nam kolejne "drewno" :)
dev Napisał(a):
a Kiełb ma
> zadatki na niezłego napastnika..
hmmmmm a od kiedy Kielb jest napastnikiem????????Zmienil pozycje ostatnio??
Z tego co kojarze i w meczach go pokazywali to prawy pomocnik od zawsze byl choc i na lewej nieraz pogrywal??!!
tak Wood gra w lidze angielskiej i napewno przyjdzie do Cracovii. aczkolwiek Potter ma troche racji z tymi rynkami jak Nowa Zelandia. pilkarze to wybitni nie sa ale napewno o klase lepsi od naszych ligowców. np bramkarz Nowej Zelandii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)