Z tego co wiem to Prezes Ruchu wypowiadał się, że to Cracovia złożyła najlepszą ofertę, a nie Polonia...
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Obaj młodzi zawodnicy otrzymali propozycje przedłużenia swoich umów. Co w takim razie zrobią perspektywiczni reprezentanci Polski z Chorzowa?
Dziś Maciej Sadlok i Artur Sobiech będą mieli szansę wystąpić przeciwko mistrzom Europy. Mecz towarzyski naszej reprezentacji z Hiszpanami rozpocznie się o godzinie 22:00 w Murcji. Następnie wrócą do kraju i będą się zastanawiali nad swoją przyszłością. Sadlok nie ukrywa w mediach, że już dojrzał do zmiany barw klubowych. W dodatku jego kontrakt wygasa za rok, więc to ostatnia szansa, aby zarobić na nim naprawdę duże pieniądze.
[b]Sadlok ma więc propozycję z... Ruchu. 21-letnim obrońcą bardzo poważnie jest zainteresowana również Cracovia, która wyłożyła na stół największe pieniądze.[/b] Sęk w tym, że sam zawodnik dotąd mówił, że chce przenieść się ewentualnie do klubu z pierwszej trójki. Zakres działań okroił więc do Lecha Poznań i Wisły Kraków. Tymczasem drugim klubem, który wysłał już oficjalną ofertę do Chorzowa jest... Polonia Warszawa.
- Nam zależy przede wszystkim na Sobiechu. Obrońca na razie nie jest nam potrzebny, ale moglibyśmy się z Ruchem dogadać - mówi Józef Wojciechowski na łamach "Przeglądu Sportowego". Co dokładnie ma na myśli? - Ruch koniecznie chce ich sprzedać w pakiecie, więc my możemy podpisać z nimi kontrakty już teraz, ale na sprowadzenie Sadloka poczekać do zimowego okienka transferowego. Niech sobie jeszcze z pół roku w tym Chorzowie pogra - tłumaczy Wojciechowski.
[b]Przypomnijmy, że Ruch negocjuje już w temacie Sobiecha z Lechem Poznań. Wracając do Cracovii, to media informują, że "Pasy" myślą też o Łukaszu Janoszce i Krzysztofie PIlarzu.[/b]
sportslaski.pl
Ja Wam powiem Jedno dla mnie jak by te 2 transfery wypaliły chodzi o Sobiecha i Sadloka + Radomski ja już więcej nie potrzebuję nikogo.
gambrinus84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Odnośnie prawdopodobieństwa gry w Pasach
> bramkarza Ruchu Krzysztofa Pilarza znalazłem na
> necie bardzo fajny filmik z jego interwencjami.
> http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/?p=1128
Jak bym pozlepiał filmik z najlepszych parad Cabaja to był by dłuższy !
no jeszcze lewy obronca czy pomocnik by sie przydal :P
Dla mnie lewy pomocnik jest (Suworow), gorzej z prawym (chyba, ze Sacha wystrzeli znowu)
Suvorov moim zdaniem to bardziej środek niż lewa flanka
z tym Bryłą to mnie troche rozbawiliście . Każdy z nas ktory tutaj pisze wierzy w Cracovie , chce jej dobra i z chcecia wyszedlby na boisko zeby pokazac naszym pilkarzykom jak sie powinno walczyc i zapierdalac jak sie ma na sobie koszulke w Pasy ! ! ! Ale takimi zawodnikami nic nie zdziałamy i nawet nie ma sensu dyskutowac na jego temat . Sobota jest dobrym graczem tylko jest jedno pytanie czy z przypietą łatką gwiazdki 1.ligi pojdzie w ślady Lewandowskiego i Peszki czy raczej naszego talentu Kaliciaka ? Oby do nas trafił i dalej sie rozwijał bo ma potencjał i umiejestnosci by stac sie wielkim graczem . Jończyk z Sandecji jest dobry ale to zawodnik na ME ma fart bo w Sandecji Wojtowicz go traktuje jak syna i promuje .
OBY NADESZŁY W KOŃU INFORMACJE O WIELKICH TRANSFERACH DO CRACOVII BO MAM DOSC MODLENIA SIE O UTRZYMANIE ! ! ! ! !
Jedno jest pewne Suvorov musi grać w pierwszym składzie , nie to co lenczyk wyprawiał że kupił go a potem nie wystawiał w pierwszej 11
Robben Napisał(a):
> z tym Bryłą to mnie troche rozbawiliście .
> Każdy z nas ktory tutaj pisze wierzy w Cracovie ,
> chce jej dobra i z chcecia wyszedlby na boisko
> zeby pokazac naszym pilkarzykom jak sie powinno
> walczyc i zapierdalac jak sie ma na sobie koszulke
> w Pasy ! ! ! Ale takimi zawodnikami nic nie
> zdziałamy i nawet nie ma sensu dyskutowac na jego
> temat . Sobota jest dobrym graczem tylko jest
> jedno pytanie czy z przypietą łatką gwiazdki
> 1.ligi pojdzie w ślady Lewandowskiego i Peszki
> czy raczej naszego talentu Kaliciaka ? Oby do nas
> trafił i dalej sie rozwijał bo ma potencjał i
> umiejestnosci by stac sie wielkim graczem .
> Jończyk z Sandecji jest dobry ale to zawodnik na
> ME ma fart bo w Sandecji Wojtowicz go traktuje jak
> syna i promuje .
> OBY NADESZŁY W KOŃU INFORMACJE O WIELKICH
> TRANSFERACH DO CRACOVII BO MAM DOSC MODLENIA SIE O
> UTRZYMANIE ! ! ! ! !
Ciekaw jestem w ilu meczach widziałeś tego Bryłę. Chłopak ma ogromny potencjał, szybkość i technikę. No i potwierdzam, że to Pasiak :).
Kaliciaka i Łuczaka ściągnęliśmy jako uzupełnienia, to jego nie można sprawdzić?
w ekstraklasie w żadnym... Nie ma co wgl gadać na jego temat. Być może wymiatał w młodej ekstraklasie zagłębia ale to tak samo jaki i Kaszuba u nas także to o niczym nie świadczy. Bo to jest duży przeskok :)
Ciekaw jestem tego soboty czy z niego by coś było... Bo nam to sie do takich transferów z niższych lig nie powodzi.
jesli w ME jest wymiatajacy chlopak z sercem w Pasy, to jak najbardziej warto sie nim zainteresowac
a myśle ze nie ma sie co jeszcze podniecać nim... Niech coś pokaże w zagłębiu w ekstraklasie to bedzie o nim dobrze świadczyć a o tym ze jest pasiakiem to będziemy pamiętali ;)
quresma77PASY Napisał(a):
> a myśle ze nie ma sie co jeszcze podniecać
> nim... Niech coś pokaże w zagłębiu w
> ekstraklasie to bedzie o nim dobrze świadczyć a
> o tym ze jest pasiakiem to będziemy pamiętali ;)
Jak pokaże już coś w zagłebiu to będzie kosztować z 1 mln
Nie wie ktoś co z kurowskim i kuligiem??!!
Na Kurowskiego mozemy liczyc od 2011, teraz czeka go dluga rehabilitacja.
No to Sadlok siedzi na lawce. Pewnie powiedzial Smudzie, ze przejdzie do Cracovii. ;)
Ktos cos potrafi powiedziec o tym Pietrzaku z Zaglebia Sosnowiec?
no kurowski miał operacje na kolano i to ma trwać jeszcze chola i cho! A kulig o ile sie nie myle był wyporzyczony a nie sprzedany
quresma77PASY Napisał(a):
> no kurowski miał operacje na kolano i to ma
> trwać jeszcze chola i cho! A kulig o ile sie nie
> myle był wyporzyczony a nie sprzedany
Tyle to chyba każdy na tym forum o tym wie. Ja pytam o jakieś bardziej konkretne info!
nom to wiecej to jak do tej pory to chyba nie wiadomo... :]
[quote=Pasiak04]
Ja pytam o jakieś bardziej konkretne info!
[/quote]
tzn jak bardziej konkretne? przecież ze jeden ma kontuzję, a drugi ma kontrakt i był na wypozyczeniu, to chyba wystarczający konkret?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)