W dzisiejszym PS jest wzmianka, że podobno złozyliśmy ofertę Olszarowi. Naszym konkurentem w walce o tego zawodnika ma być Korona.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Ten okres będzie decydujący w którym pójdzie CRACOVIA. Widać w jakim kierunku zmierzaj inne kluby. W następnym sezonie nie będzie miał kto spaść. Dojdzie jeszcze Widzew i Górnik do czołówki z aspiracjami. Nie będzie transferów - lecimy z hukiem i już się nie podniesiemy przez najbliższych kilka lat. Jedynym wyjściem jest naprawdę mocne zainwestowanie w drużynę. Filipiak naprawdę ma duży problem. Nie chce źle, ale to będzie bardzo ryzykowna decyzja. I nie wiadomo czy nas na to stać.
W "Sporcie" jest informacja o tym, że Cracovia złożyła oficjalną ofertę, dotyczącą transferu Sadloka.
boldek2802 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W "Sporcie" jest informacja o tym, że Cracovia
> złożyła oficjalną ofertę, dotyczącą
> transferu Sadloka.
Faks już był wysyłany w sprawie pozyskania wielu zawodników, nawet bardzo dobrych ale efekty jak do tej pory marne
Jeśli chcemy coś znaczyć w tej piłce to musimy kupować zawodników jak np Grosicki, Micanski, Pietrasiak, Nowak. Na to nas pewnie nie stać bo nawet jak jest kasa na transfer to taki zawodnik musi chcieć przyjść do nas i będzie chciał dużo zarabiać. Trzeba więc szukać za granicą takich Suworowów, rozwinąć sieć skautingu i szukać w niższych ligach takich Lewandowskich i Błaszczykowskich.
Ale żeby nie walczyć o utrzymanie kupujmy średniaków z ligi, którzy gwarantują nam środek tabeli zamiast zawodników "młodych, perspektywicznych" i potem fartownego utrzymania albo spadku. Potrzeba nam ligowych wyjadaczy, nawet przeciętnych. Takich zawodników mają w swoich składach drużyny, które są przed nami w tabeli np. Polonia Bytom, Lechia itd.
Błażej Telichowski? Końcówkę rundy miał w Polonii rewelacyjną z trzema trafieniami, ale nie mam rozeznania w jego grze defensywnej. Lewy obrońca, stosunkowo młody, ambitny, walczak, młodzieżowy reprezentant Polski, mający na koncie klubowe sukcesy, mający ciąg na bramkę ,a do tego raczej niedrogi. Co o nim sądzicie?
Podobno idziemy w kierunku Serbskim!!!
Błażej Telichowski ma 26 lat - stosunkowo młody ?
Na onecie pisze ze ponoć poszła juz oficjalna oferta za sadloka od nas :D
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/cracovia-chce-uprzedzic-wisle-i-legie,1,3232960,wiadomosc.html
Sadlok jest do wzięcia tylko w pakiecie z Sobiechem.
tak Sedloka brac , chocby dla samego podkurwienia sąsiadki zza błoń, byloby to już 3 upokorzenie w przeciagu roku :D
Tak 26 lat to stosunkowo młody. Nie młody talent tylko stosunkowo młody zawodnik jak na krajowe realia i kontrastując go z Pietrasiakiem
Raczej w najlepszym wieku, a nie stosunkowo młody. Już abstrahując od tego, że Telichowski zaczął z wysokiego C, a każdy następny klub ma coraz słabszy.
No to Trenerze trzeba sciagnac Nowaka i Cetnarskiego :D
Olszar jest słaby, oby przeszedł do Korony.
LiD.Z. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podobno idziemy w kierunku Serbskim!!!
Dragan Mrdja ?
Nie wiem czy to cos oznacza ale dwa dni temu na rynku widzialem pilkarza Bełchatowa Janusza Dziedzica . Nie mam pojecia czy jest w Krakowie z powodow prywatnych czy nie w kazdym razie chcialem wam to zakomunikowac szczegolnie ze z tego co czytam po roznych stronach to jest to gracz z karta na rece i w Bełchatowie mu podziekowano a watpie zeby gts chcial budowac sklad takimi zawodnikami jak on . Smoliński i Olszar byliby dobrymi wzmocnieniami o ile ten pierwszy nie zatnie sie na solarium bo chyba lubi uderzyc w to miejsce hehe ;) oby zakupili Sadloka bo ten chlopak jest tego wart i napewno bylby wielkim wzmocnieniem naszej chwiejnej defensywy .
Kocham Kocham tylko Ją ...! ! !
Dziedzic ? Smolinski ? Olszar ? Jak mamy robic takie "wzmocnienia" to ja dziekuje.
"Mamy czerwiec na transfery. Przekazałem nowemu trenerowi, że te transfery są możliwe i wydaje mi się, że zostaną one zrealizowane" - powiedział prezes Cracovii prof. Janusz Filipiak.
szczerze to sie zgadzam , jak mamy brac Dziedzica to wole zeby gral Kaszube i wyjebane na takie transfery , Olszar by sie przydal bo potrafi strzelac bramki a Smolińskiego to widzialem w akcji ostatni raz z rok temu i technicznie jest jednym z lepszych graczy w polskiej lidze . Może Gizmo by wrócił ? takiego zawodnika nam brakuje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)