Cracovia: Kaczmarek - Struna, Nawotczyński, Kosanović, Suart - Bartczak, Radomski - Ntibazonkiza, Klich, Visnakovs - Masaryk.
Ten skład byłby idealny na dzisiejszy mecz.
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - Korona Kielce 19 marca 2011 g. 19:15
Mike Patton odezwij sie!!!:D
Nie wiem jak ,ale trzeba to wygrać.
Strzelmy jedna bramke wiecej od Korony...
byleby 0 z tyłu. A Dudzic niech sobie przypomni jak się gole z Koroną strzela :)
znowu bede z Wami. do boju Cracovio !
Skład wyjściowy wg mnie taki sam jak z Lechem, trener Stawarz komplementuje Kaczmarka ( duży postęp i jeszcze większy potencjał), zapewne Gąsiński zapewne też robi postępy, co raz bliżej pierwszej 11 jest Masaryk ( wiadomośc dla Andrzeja St.).
Przed Lechem i śląskiem byłem zły na trenera że nie wprowadza nowych twarzy "hurtowo" do I skladu, nie chwalę dnia przed zachodem słońca, ale teraz rozumiem że trener czeka na optymalny moment i to ON najlepiej wie jak wyglądają piłkarze w treningu. Zatem obdarzmy go większym zaufaniem. I wszyscy na KAŁUŻY!
ps Myślę że Masaryk dziś dłużej pogra.
Bóg z Nami za Pasami !
Wygramy ...
Trener Marcin Sasal podał ostateczną kadrę Korony Kielce na sobotni mecz z Cracovią, w której jest osiemnastu piłkarzy. Oprócz Andrzeja Niedzielana i Sandera Puri znaleźli się też w niej obrońca Paweł Golański i napastnik Dawid Janczyk. Mecz rozpoczyna się dziś o godzinie 19.15 w Krakowie.
Bramkarze: Zbigniew Małkowski, Krzysztof Pilarz.
Obrońcy: Jacek Markiewicz, Pavol Stano, Piotr Malarczyk, Paweł Golański, Kamil Kuzera, Tomasz Lisowski.
Pomocnicy: Vlastimir Jovanović, Grzegorz Lech, Paweł Sobolewski, Maciej Korzym, Jakub Bąk, Sander Puri.
Napastnicy: Andrzej Niedzielan, Maciej Tataj, Edi Andradina, Dawid Janczyk.
KONIECZNIE TRZEBA WYGRAĆ!
pierrot_cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No kutfa tylko nie Krzywicki ! [; no chyba że
> już przestał się bać piłki...
Krzywickiego nawet nie ma w kadrze na ten mecz także kolego nie masz się
co martwić;) Mam nadzieję że będzie nas koło 10 tys. Pogoda napewno lepsza niż na wczorajszych
derbach śląska;) Co do składu wydaje mi się że wystąpią w takim samym ustawieniu jak na mecz z Lechem, jedyną
zmianą może być Masaryk za Dudzica od pierwszej minuty.
"19" na mecz z Koroną Kielce:
* Kaczmarek, Gąsiński, Jarabica, Kosanović, Nawotczyński, Struna, Suart, Boliević, Bartczak, Szeliga, Radomski, Giza, Klich, Sacha, Visniakovs, Ntibazonkiza, Suvorov, Dudzic, Masaryk .
Puzigaca znowu się nie załapał
Wyjścia dziś nie mamy dopingować Cracovia z całych sił mamy sektor D od tego jest gdy gniazdowy śpiewa to my też
Dla Cracovii tu jesteśmy dla Cracovii Spiewamy Dla Cracovia gardła zdarte mamy a Cracovia dla nas wygrywa i 3 PKT. w Krakowie zostawia
o godz.12 koleś w kasie powiedział mi że sprzedano jakieś 7 tys. biletów z karnetami
ksc100 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> o godz.12 koleś w kasie powiedział mi że
> sprzedano jakieś 7 tys. biletów z karnetami
i z Koroną.
Jak pogoda w Krakowie?
właśnie wychodzi sloneczko ;)
rano padało
Nie bójcie się. Przed meczem na pewno dużo osób będzie kupować bilety. ;)
W chwili obecnej 6800 + Korona więc jakieś 8 tysięcy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)