no i wszyscy na stadion w BARWACH!!!!!
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - Korona Kielce 19 marca 2011 g. 19:15
po raz kolejny - bez napinki, Korona mimo wszystko jest mocna
K-S-C Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>.Pozatym przed Koroną mecze z
> Polonią Warszawa i wisłą w następnych
> kolejkach więc przy ilości graczy zagrożonych 4
> kartką nie sądze by Sasal nie brał tego pod
> uwagę i wystawił własnie u nas najmocniejszą
> 11,nie ma się co oszukiwać tamte mecze są dla
> Kielczan bardziej prestiżowe
Nie sądzę by jakikolwiek trener sugerował się potencjalną czwartką kartką w takim momencie...
Po prostu wysatwia się najmocniejszy skład i tyle...
Dopiero w trkacie meczu gdy wynik np,. jest przesądzony (oby dla nas) może kogoś zdjąć...
Ludzie po Kielcach gadają,że to ostatni mecz Sasala..Ma go zastąpic trener z pasją...
Trener z pasją w Kielcach?To chyba jakiś kiepski dowcip że znajdzie się naiwny by go zatrudnić.
Nasz plus to brak u nich Hernaniego bo to bardzo solidny stoper i duży znak zapytania w kwestii występów kilku zawodników mających urazy min Puriego.
Jak zagramy z podobną determinacją jak z Lechem to mecz wygramy.
Oczywiście są bardzo groźni -mają szybkiego Niedzielana i jakże niebezpiecznego przy stałych fragmentach Ediego.
Najbardziej obawiam się że zagrają z nami z kontry i upływający czas może spowodować nerwowość .
Z tego co czytałem na ich stronach jest tam duża mobilizacja kibicowska i chcą wykorzystać całą pulę wyjazdową czyli min 750 biletów.Mają taniutki wyjazd razem z biletem 35 zł .
W tym całym ich artykule o wyjeździe do Krakowa rozśmieszyły mnie pobożne życzenia w kwestii zdominowania dopingiem i zagłuszenia kibiców Cracovii.Autor pisze że jest to realne ze względu na kapitalną akustykę tego sektora dla gości .Uśmiałem się solidnie.
Mam nadzieje że na trybunach będzie bez żadnych wyzwisk czyli tak jak w Kielcach oni dopingują swoich my swoich .
Potter to Ty?
mnie martwi fakt ze obaj nasi defensywni maja 1 zolta do pauzy, jak wiadomo pozycja wrazliwa
Z dopingiem to Koroniarze wcale nie przesadzają. W wielu sektorach przyjezdni byli lepiej słyszalni od kibiców Cracovii.Wszystko jest pewnie zależne gdzie kto siedzi ale w moim przypadku Arka Ruch czy Bytom przebijali się mocno.Wyjątkiem był Lech ktory nieżle dopingował bo śpiewali przez 90 minut ale bardzo bardzo cicho(to chyba kwestia repertuaru).Podejrzewam że na korzyść przyjezdnych przemawia dach...
Bruno Napisał(a):
> Ludzie po Kielcach gadają,że to ostatni mecz
> Sasala..Ma go zastąpic trener z pasją...
Plota!
W sobotę nie zagrają:Hernani-wiadomo,Golański,Vukovic,Puri-kontuzje,Niedzielan-jego występ stoi pod dużym znakiem zapytania,bo bierze antybiotyki..To nie plotka..To powiedział na konferencji prasowej (jeszcze) trener Korony Marcin Sasal..Ale może on też ściemnia..
Kadra Korony na mecz
Kadra Korony na mecz z Cracovią
Bramkarze: Zbigniew Małkowski, Krzysztof Pilarz
Obrońcy: Kamil Kuzera, Tomasz Lisowski, Pavol Stano, Piotr Malarczyk, Jacek Markiewicz.
Pomocnicy: Jakub Bąk, Vlastimir Jovanović, Grzegorz Lech, Maciej Korzym, Paweł Sobolewski,
Napastnicy: Edi Andradina, Maciej Tataj.
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110317/PILKA13/531551322
aj - Garry juz mnie uprzedziles - tez szpiegujesz:)
Bez Niedzielana? :O
Ale to nie jest oficjalna kadra Korony powołana na mecz z Nami, tylko lista tych, którzy są teraz w treningu i się do tego meczu przygotowują. Przypuszczam, że Niedzielan się wykuruje jak i kilku innych.
Zibiland Napisał(a):
> Bruno Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ludzie po Kielcach gadają,że to ostatni mecz
> > Sasala..Ma go zastąpic trener z pasją...
>
>
> Plota!
---------------------------------------------------------------------------------------
Chyba jednak nie plota,bo właśnie Prezes Korony przez telefon zawiesił dyrektora sportowego,który konspirował z Ulatowskim.
Mecz sędziował będzie Robert Małek (Zabrze), ten sam, który prowadził słynny "mecz we mgle" sprzed paru lat.
A z innej beczki taka ciekawostka, na którą nie zwróciłem wcześniej uwagi. Mianowicie Korona to najlepiej grająca na wyjazdach drużyną w całej lidze! Zdobyli w gościach aż 14 pkt i jako jedyni mają na obcych stadionach dodatni bilans bramkowy (12-11).
No to po spotkaniu z Cracovią ich bilans wyjazdowy się trochę popsuje :D
mam pytanie: ile czasu przed meczem mozna juz wejsc na sektor i zasiąsc na miejscu ? :D
Godzinę spokojnie może nawet półtorej godziny.
Ale chłodno będzie :)
na temat zmiany trenera w Koronie : http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110317/PILKA13/357761543
Nawotczyński o Sasalu :http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110317/PILKA13/902615422
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)