Kaczmarek -9
Struna - 6
Nawotczyński - 5
Kosanović - 5
Suart - 5
Visnakovs -7
(89. Suvorov) -
Bartczak - 6
Klich - 8
(89. Boljević) -
Radomski - 8
Ntibazonkiza -7
Dudzic - 5
(81. Masaryk) -
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 10/11 - 18 kolejka - Lech Poznań
Kaczmarek - 10 - klasa sama w sobie, całkowicie bezbłędny nawet w prawie beznadziejnych sytuacjach.
Struna - 6 - starał się grać coś z Visnakovsem, dobre kilka przechwytów ale błąd przy dośrodkowaniu po którym uderzał Ślusarski mógł nas wiele kosztować... Gdyby to nie był Ślusarski...
Nawotczyński - 7 - kolejny bardzo dobry występ, pewny siebie, nie boi się gry i celnie wybija.
Kosanović - 6 - trochę taki mało zwrotny i obrotny jest, łatwo go zgubić ale widać że się stara.
Suart - 6 - jeszcze dużo w grze obronnej do poprawy. Z przodu praktycznie same pozytywy, bardzo dobrze rozumie się z Saidim. Dobrze że w końcu zachciało mu się grać.
Visnakovs - 8 - właśnie taki prawy pomocnik był nam potrzebny, potrafi świetnie uderzyć, dośrodkować, rozegrać krótko piłkę, ogólnie super występ.
(89. Suvorov) - b.o.
Bartczak - 6 - ciężko wchodził w mecz, później już było tylko lepiej. Rozbił naprawdę kilka dobrych ataków Lecha.
Klich - 8 - właśnie z przodu jest jego miejsce, bo to nie jest defensywny pomocnik. Brawo za decyzję przy bramce, gdyby tak jeszcze cześciej w takich sytuacjach próbował strzelać.
(89. Boljević) - b.o.
Radomski - 6 - dobrze, dobrze coraz lepiej. Potrafi świetnie 'zbierać' bezpańskie piłki od rywala, tylko szkoda że jest taki niedokładny przy wyprowadzaniu ataków.
Ntibazonkiza - 8 - zapieprza aż miło. Skacze do piłek z piłkarzami o 20 cm wyższymi od niego, nie odpuszcza żadnej piłki jaką mu podają 'na dobieg', schodzi do środka, ograniczył głupie dryblingi, coraz częściej się cofa, same pozytywy. Gdyby tak jeszcze zdecydował się na strzał w jednej z sytuacji w pierwszej połowie a nie chciał wymusić karnego/wolnego to byłby większy pożytek.
Dudzic - 5 - jeździec bez głowy. Trochę się starał, trochę walczył ale ani się nie wracał do obrony tak jak w meczu z Legią ani nie wychodził do podań tak jak wtedy. Słabo.
(81. Masaryk) - b.o.
Kaczmarek - 8
Struna - 6
Nawotczyński - 8
Kosanović - 6
Suart - 6
Visnakovs - 7
(89. Suvorov) -
Bartczak - 7
Klich - 9
(89. Boljević) -
Radomski - 7
Ntibazonkiza - 7
Dudzic - 6
(81. Masaryk) -
Kaczmarek - 8 ( tak trzymaj)
Struna - 7 (poza kiksem ok)
Nawotczyński - 7 (kolejny dobry mecz)
Kosanović - 6 (najmniej pewny dzisiaj)
Suart - 7 (dobre przechwyty i wyprowadzanie akcji)
Visnakovs - 8 ( duży potencjał)
(89. Suvorov) - bo
Bartczak - 7 (na zachętę)
Klich - 7 (może wiele lepiej)
(89. Boljević) - bo
Radomski - 8 (Kapitan,lider,co za wślizg!)
Ntibazonkiza -7 ( vide Klich)
Dudzic -7 (b.aktywny)
(81. Masaryk) -bo
Kaczmarek - 10 K A C Z M A R E K !
Struna - 5 Lech Szalał na skrzydłach, ale mogło być gorzej kilka dobrych wślizgów
Nawotczyński -8 Bardzo poprawnie w obronie, dobre ustawianie się przy stałych fragmentach
Kosanović - 7 Kilka strat i nie udanych zagrani, ale bramka nie padła więc 7
Suart - 5 Kilka przebłysków Geniuszu i kilka totalnych wpadek. Jak dla mnie to on się nie nadaje na obrońce tylko na skrzydłowego
Visnakovs - 8 podobała mi się jego Gra
(89. Suvorov) - Bo.
Bartczak - 9 Chyba wraca do formy z Zagłębie
Klich - 9 Bramka i świetny mecz do 80 minuty.
(89. Boljević) - Bo.
Radomski - 8 No tak powinien grać
Ntibazonkiza - 7 Daje rade ale bez fajerwerków
Dudzic - 6 Bo walczył
(81. Masaryk) - bo.
Kaczmarek - 10
Struna - 7
Nawotczyński - 9
Kosanović - 7
Suart - 8
Visnakovs - 7
(89. Suvorov) - b.o.
Bartczak - 8
Klich - 8
(89. Boljević) - b.o.
Radomski - 7
Ntibazonkiza - 8
Dudzic - 7
(81. Masaryk) - b.o.
Kaczmarek - 8
Struna - 6
Nawotczyński - 8
Kosanović - 7
Suart - 6
Visnakovs - 7
(89. Suvorov) -
Bartczak - 6
Klich - 8
(89. Boljević) -
Radomski - 8
Ntibazonkiza - 7
Dudzic - 6
(81. Masaryk) -
Kaczmarek - 10 bezbłędny
Struna - 7
Nawotczyński - 8
Kosanović - 7
Suart - 8
Visnakovs - 8
(89. Suvorov) -
Bartczak - 7
Klich - 9
(89. Boljević) -
Radomski - 8
Ntibazonkiza - 8
Dudzic - 7
(81. Masaryk) -
Kaczmarek -bez błędny i z fartem inna ocena nie wchodzi w grę 10!!!!!
Struna za pierwszą połowę 5 ,w drugiej dużo lepiej .Ogólnie 6
Nawotczyński -10 znakomity występ
Kosanovic za pierwszą połowę 3 ,za drugą 7 czyli ogólnie 5
Suart do przerwy słabiutko ,ale po przerwie oprócz jednego bezmyślnego wykopu na wysokość naszego pola karnego bardzo solidny .Ogólnie 6
Visniakovs 9 znakomity mecz brakło tylko gola
Saidi 8 dobrze !!!
Radomski 7 dla mnie mimo kilku kiksów najlepszy jego mecz odkąd przyszedł.Tak ma grać defensywny pomocnik .Twardo ,ostro ,zdecydowanie bez głupich fauli!!!
Bartczak 8 do przerwy ,ale po przerwie wyraźnie brakowało mu sił .
Klich 7 było by 9 ale powinien dobić strzał Visniakovsa
Dudzic 6 -zabłąkany szybki jeździec we mgle.Dużo szumu ,wiatru pożytek żaden.
rezerwowi bez oceny -grali zbyt krótko
Szatałow i publika 10 .Trenera broni taktyka ,przygotowanie kondycyjne i to że pod jego ręką zawodnicy gryzą trawę.Taką Cracovię chce się oglądać i twierdzę że ludzi będzie coraz więcej na trybunach!!!.
Kaczmarek - 10 (Kolejny rewelacyjny występ i najlepszy do tej pory. Bez najmniejszego błędu, pewny na linii i na przedpolu. Zasłużone brawa i skandowanie z trybun!)
Struna - 5 (Druga połowa lepsza. Trochę chaotyczny, średnio odpowiedzialny, ale fakt faktem że nic 100% nie puścił)
Nawotczyński - 7 (Najpewniejszy element defensywy. Kolejny raz. Jurij, dziękuję za ten transfer! Jedna idiotyczna główka do rywala - to nie wiele)
Kosanović - 5 (Patrz: Struna)
Suart - 6 (Słabo w wyprowadzaniu akcji, ale dobrze w odbiorze. Szczególnie w drugiej połowie. Niezwykle waleczny, zadziorny, ambitny. To ten sam zawodnik co snuł się u nas na jesień?)
Visnakovs - 6 (Przyzwoity występ, z delikatnym plusikiem. Jednak, niby biega, niby walczy, ale czegoś mu brakuje. To nie jest jeszcze Plastik)
(89. Suvorov) - bo
Bartczak - 6 (Podczas meczu wyraźnie opadał z sił, ale dobry występ. Zdecydowanie lepszy niż we Wrocławiu. Myślę, że wejdzie na stałe do I składu)
Klich - 8 (Dawno nie widzieliśmy takiego Klicha. Zdobyty gol, mądra gra, w miarę skuteczny w destrukcji, utrzymujący się przy piłce. Oj mam nadzieję, że po chwilowym zastoju talent Klicha ponowni wystrzeli)
(89. Boljević) - bo
Radomski - 5 (Parę dobrych interwencji, parę dziwnych zagrań. Jest coraz lepiej, ale wciąż pojawia się pytanie czy to jest kapitan? Czy za takie pieniądze?)
Ntibazonkiza - 7 (Saidi coraz lepszy. Widać, że gra mu sprawia większą przyjemność niż w poprzedniej rundzie. Zaangażowany w defensywę i ofensywę. Dobrze, że dziś nie musiał przyjmować roli rozgrywającego - jak na Śląsku - beztroska gra zdecydowanie bardziej mu odpowiada)
Dudzic - 5 (Raczej bezbarwny występ)
(81. Masaryk) - bo
Kaczmarek - 10
Struna - 5
Nawotczyński - 8
Kosanović - 7
Suart - 6
Visnakovs - 8
(89. Suvorov) - bo
Bartczak - 8
Klich - 9
(89. Boljević) - bo
Radomski - 8
Ntibazonkiza - 7
Dudzic - 6
(81. Masaryk) - bo
Kaczmarek -
Kaczmarek - 10
Struna - 7
Nawotczyński - 8
Kosanović - 7
Suart - 7
Visnakovs - 9
(89. Suvorov) - bo
Bartczak - 7
Klich - 8
(89. Boljević) - bo
Radomski - 7
Ntibazonkiza - 7
Dudzic - 6
(81. Masaryk) - bo
Kaczmarek - 10. W końcu mamy bramkarza i nie muszę drżeć przy każdej akcji. Kolejny bardzo dobry występ, dlaczego więc nie dać mu najwyższej możliwej oceny?
Struna - 6. Pierwsza połowa, a właściwie jej początek dość słabo, ale potem coraz lepiej.
Nawotczyński - 8. O niebo lepszy od Polczaka. Sam jestem zdziwiony jego równą formą, bo miałem mieszane uczucia.
Kosanovic - 7. Niby nie zagrał nie wiadomo jak dobrze, ale miał do czynienia z Rudnevsem, czyli jednym z najlepszych napadziorów w lidze.
Suart - 6. W ofensywie nieżle, ale jak czasami kopnął piłkę na oślep wprost pod nogi Lechitów...
Visnakovs - 7. Dobry występ, będzie z niego pociecha.
(89. Suvorov) - za krótko grał
Bartczak - 7. Pewny punkt naszej pomocy.
Klich - 8. Nie jestem fanem jego talentu, ale dziś naprawdę dobry mecz, plus oczywiście gol!
(89 Bojlević - za krótko grał)
Radomski - 7. W porównaniu do jego gry z jesieni poprawa jest ogromna.
Saidi - 8. Walczy za trzech, biega, atakuje, wraca się. Czasami zapędzi się z piłką za linię boczną, ale patrzę na jego grę z przyjemnością.
Dudzic - 6. Niby robi szum, ale niewiele z tego wynika. Drewniany jak cholera, on nadaje się tylko na wejście w końcówce, na zmęczonego rywala.
(81. Masaryk - za krótko grał, ale przez te kilka minut widać że to rasowy środkowy napastnik. Mam nadzieję że w następnym meczu wyjdzie w pierwszym składzie za Dudzica i strzeli gola).
Kaczmarek - 10 Nic dodać nic ująć.
Struna - 7 Poza błędem w pierwszej połowie to zagrał bardzo dobrze.
Nawotczyński - 9 Najlepszy w defensywie. Kilka razy nas uratował.
Kosanović - 7 Również bardzo dobrze.
Suart - 8 Bardzo dobry powrót.
Visnakovs - 8 Bardzo podobała mi się jego gra.
(89. Suvorov) - b.o
Bartczak - 7 W obronie bardzo dobrze, ale w ataku dużo niedokładnych podań.
Klich - 9 Bramka i bardzo dużo świetnych podań. Oby tak dalej.
(89. Boljević) - b.o
Radomski - 8 Bezbłędnie.
Ntibazonkiza - 7 Brawo za walkę, ale słabiej niż z legią.
Dudzic - 7 Tak jak Saidi.
(81. Masaryk) - b.o
Kaczmarek - 10
Struna - 6
Nawotczyński - 8
Kosanović - 5
Suart - 5
Visnakovs - 8
Bartczak - 7
Klich - 9
Radomski - 8
Ntibazonkiza - 9
Dudzic - 5
Kaczmarek - 10 kiedy jak nie po takim meczu o ŻYCIE
Struna - 6 coraz pewniej
Nawotczyński - 7 pewny punkt poza 1 sytuacją
Kosanović - -5 Rudnevsowi może buty nosić
Suart - -5 nawet,nawet ale lepszy z przodu
Visnakovs - -7 bardzo dobry występ
(89. Suvorov) -b.o.
Bartczak - -7 niebo a ziemia w porównaniu ze Ślaskiem
Klich - -7 za bramkę ,powinna byc druga ale wolne wolałbym żeby ktoś inny wybijał
(89. Boljević) -
Radomski - 6 swoje zrobił ale i bardzo poważny błąd
Ntibazonkiza - 8 szybkość ,walka z tego go znamy tylko jeszcze ta skuteczność
Dudzic - -6 tylko za walke bo ekstraklasa to dla niego za wysoki poziom
(81. Masaryk) - b.o. mam nadzieje że zastąpi Dudzica
Piłkarsko Lech był oczywiście dużo lepszy ale walką zniweczyliśmy tą przewagę no i mamy BRAMKARZA I ...KIBICÓW
Kaczmarek - 9
Struna - 5
Nawotczyński - 8
Kosanović - 5
Suart - 7
Visnakovs - 8
(89. Suvorov) - b.o.
Bartczak - 8
Klich - 8
(89. Boljević) - b.o.
Radomski - 7
Ntibazonkiza - 8
Dudzic - 6
(81. Masaryk) -b.o.
Kaczmarek - 10
Struna - 7
Nawotczyński - 8
Kosanović - 7
Suart - 7
Visnakovs - 8
(89. Suvorov) -
Bartczak - 7
Klich - 9
(89. Boljević) -
Radomski - 7
Ntibazonkiza - 8
Dudzic - 7
(81. Masaryk) -
Kaczmarek - 8
Struna -5
Nawotczyński -7
Kosanović - 5
Suart - 6
Visnakovs -7
(89. Suvorov) - bo
Bartczak - 6
Klich - 6
(89. Boljević) -bo
Radomski - 6
Ntibazonkiza -6
Dudzic - 5
(81. Masaryk) -bo
Kaczmarek - 10 (dziś już daję dychę, czapki z głów!!! Teraz widać że za długo byliśmy "zaczarowani" Cabajem i wierzyliśmy w Marcina. Dziś póki co mamy pewność w bramce, każde dośrodkowanie jest pewnie łapane, do tego Wojtek jest tam gdzie być powinien i jeszcze broni w niesamowitych sytuacjach. Byłem przeciwny temu transferowi, ale muszę posypać głowę popiołem. Klasa!!!)
Struna - 6 (ma potencjał, ale nie do końca go pokazuje, może potrzebuje jeszcze czasu?)
Nawotczyński - 8 (kolejny bardzo dobry mecz, mógłbym napisać to co o Kaczmarku, nie wierzyłem w niego, a teraz muszę powiedzieć przepraszam. Jest 100 razy lepszy od Polczaka)
Kosanović - 5 (niezbyt udany występ)
Suart - 5 (nie wiem co to za pomysł z nim na tej pozycji, w trakcie meczu było coraz lepiej, ale na pewno to nie jest jego miejsce na boisku)
Visnakovs - 7 (pisałem po meczu z Legią że będzie z niego pożytek i wczoraj jeszcze bardziej sie o tym przekonałem, te dwie bomby w końcówce z Legią nie były przypadkiem, wczoraj pokazał znowu że ma walnięcie z prawej nogi)
(89. Suvorov) - b.o
Bartczak - 7 (bardzo dobry mecz, dużo przechwytów, według mnie lepszy od Radomskiego
Klich - 6 (mimo gola mnie nie przekonał... Nie ma wyczucia, jak trzeba grę zwolnić to kopie bezsensu, jak trzeba przyspieszyć, puścić kontrę to okropnie zwalnia i nic z tego nie ma, ogólnie bardzo przeciętnie)
(89. Boljević) - b.o
Radomski - 6 (jest postęp, ale cały czas mam w pamięci głupią stratę w pierwszej połowie która mogła skończyć się golem dla Lecha)
Ntibazonkiza - 6 (wczoraj nie grał tak dobrze jak z Legią)
Dudzic - 5 (jak zawsze walka, walka i za to brawa, choć ogólnie gra wyglądała przeciętnie)
(81. Masaryk) - b.o. (ale może sporo namieszać, dobrze zbudowany i mam nadzieję że już niedługo coś dla nas strzeli:) )
Poza konkursem:
Sędzia: 1 (żenada)
Doping 10 ( było świetnie i oby tak dalej :) )
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)