Jak Vigo to Widzew pewnie ktory gra dzis z rzeka na psiej kupie:D
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - Lech Poznań 13 marca 2011 g. 17:15
Dokładnie VIGO to Widzew. Cracovię z tego co się orientuje sponsoruje Jako :)
No to przepraszam za błąd ;p dostałem złe informacje ;)
Ja sie nie łudze ze wygramy remis bedzie sukcesem i to wielkim zejdzcie na ziemie :)
Po co nam remis ? Już lepiej przegrać i już stracić ten ułamek nadziei.
Ruch wygrał z BOT'em i odskoczył. Dobrze by było wygrać z Lechem. Nie ma lekko bo wygląda na to, że dostaliśmy na 3 pierwsze mecze 3 z 5 najsilniejszych drużyn z jakimi przyjdzie się nam zmierzyć wiosną. Na pocieszenie jednak trzeba pamiętać, że reszta walczących o utrzymanie będzie jeszcze z nimi grać, a jak wygramy z Lechem to będziemy mieć naprawdę niezły bilans z topem :> . No i do tego terminarz po meczu z Lechem jest już dla nas przyjazny.
Dla jasności - poza legią, Lechem i śląskiem za najsilniejsze drużyny wiosny uważam jeszcze rzekę i może jagę, ale co do niej to się jeszcze przekonamy czy bez Grosickiego będą aż tak groźni.
jaka różnica przegramy wygramy. Na K1 zawsze warto iść
K1?
Kałuży 1.
No chyba was pogięło!! Żadnych K1 mi tutaj nie wymyślać! Idziemy jutro na Kałuży a nie na jakieś kur*wa K1.
Zaśmierdziało zomowską nomenklaturą - ktoś dostanie po łapkach hehehe
Kto nie wierzy w zwycięstwo niech nie przychodzi. Jak się nie podoba, to druga strona błoń zaprasza, tam częściej wygrywają. Lepsze te 4-5 tysięcy, które cały mecz dopinguje, niż pełne trybuny z czego połowa to pajace, którzy 90 minut napierdalają na piłkarzy.
A to do czego?
3lvis - chociażby do tego. Dwa pierwsze znalezione.
odys Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja sie nie łudze ze wygramy remis bedzie sukcesem
> i to wielkim zejdzcie na ziemie :)
Michcio Napisał(a):
> Wątpię, żebyśmy wygrali. Lech to dobry
> zespół, który wygrywał z takimi klubami jak
> Manchester City czy Red Bull Salzburg. Mają
> świetnych piłkarzy, takich jak Rudnevs, Arboleda
> czy Murawski. Cracovia to dla nich żaden kłopot.
> Można mieć nadzieję na remis z dwóch
> powodów:
> -Lech może nas zlekceważyć.
> -Kaczmarkowi to oni dużo nie nastrzelają (w
> najlepszym wypadku 0, może 1, przy odrobinie
> szczęścia (lecha) 2.)
>
> Ale nadzieja jest matką głupich
Kolego Staszku nie zapraszaj nie do siebie.
Nieważne przegramy czy wygramy.
Kurwa dość tego pitolenia.
Dawniej jak lecieliśmy to jednorazowo z hukiem a czasem i z honorem.
A teraz nic tylko spekulacje,liczenia,prognozy.I tak rok w rok.
Tym powinni się zająć profesorek,jego przydupas,trener i piłkarzyki.A my kibice powinniśmy mieć to w d.u.p.i.e.
No ale u nas jest odwrotnie.
ni i co z tego ze tak napisal ja tez patrze realnie i nie ide na mecz patrzac czy wygraja czy nie. Moga przegrywac wszystko i tak bede chodzil a wynik mam w chuju. A taka prawda ze gdybysmy w tamtej rundzie grali w miare normalnie i nie mieli takiej straty to mozna by sie bylo ludzic ale czas pokarze jutro wszystko co te pilkarki sa warte. CRACOVIA JG
CracoviaNHAW Napisał(a):
> (...) ale czas
> pokarze jutro wszystko co te pilkarki sa warte.
> CRACOVIA JG
oby czas nas jednak nie pokarał...
fakt lepiej żeby czas nas nagrodził jednak...
no chodzilo mi o jutro jak zagraja bo czasu to my mamy chyba malo, jak chca sie utrzymac to chyba czas w koncu odrabiac a nie cieszyc sie z remisow.
:D :D :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)