Lech gra nijako całe spotkanie a w końcówce uderza.W Bradze im nie wyszło (poprzeczka Wilka w 90 min)w Gdyni 3 gole w 5 min. a co będzie w Cracovie ? Wszystko będzie zależeć od gry Cracovii jak strzelimy pierwsi bramkę i zagramy mądrze w obronie to powinno być dobrze.
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - Lech Poznań 13 marca 2011 g. 17:15
Czy wiadomo coś o stanie zdrowia Kosanovica i Truvinovica? Na występ tego drugiego nie ma pewnie szans ale bez nich obydwu będziemy skazani na Jarabicę, a to źle wróży.
Edit.
No to sam sobie odpowiem ;):
W niedzielnym meczu z Lechem Poznań Cracovia będzie musiała sobie poradzić bez Vule Trivunovicia, który doznał kontuzji podczas piątkowego spotkania ze Śląskiem Wrocław (0:0).
- Vule ma uszkodzone więzadło piszczelowo-strzałkowe - wyjaśnia fizjoterapeuta Cracovii, Piotr Socha. Leczenie najlepszego gracza ligi bośniackiej 2010 roku potrwa około dwóch tygodni.
Do zdrowia wrócił za to Miloš Kosanović, który opuścił mecz we Wrocławiu, ale który ma już dziś wznowić treningi z zespołem.
[url=http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/trivunovic_nie_zagra_z_lechem][Cracovia.pl][/url]
dodo92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kaczmarek
> Struna-Nawotczyński-Kosanowić-Puzigacia
> Radomski-Bartczak
> Visnakovs-Suvorov-Saidi
> Masaryk
Przychylam się do tego składu
A ja stawiam na taki skład:
Kaczmarek
Struna Kosanovic Nawotczyński Puzigaca
Klich Radomski
Saidi Giza (Bartczak) Suvorov
Dudzic (Masaryk)
Rezerwowi: Gąsiński, Jarabica, Suart, Boljevic, Visnjakovs, Bartczak (Giza), Masaryk (Dudzic)
Oto dlaczego:
Kaczmarek - Chyba nie muszę nikomu tłumaczyć.
Struna - bo na tą pozycje nie mamy nikogo lepszego.
Kosanovic - bo skoro Trivunovic jest kontuzjowany, to on musi grać (zresztą jest całkiem niezły).
Nawotczyński - zagrał całkiem niezłe mecze, miejmy nadzieje że z Lechem też dobrze zagra.
Puzigaca - tak samo jak w przypadku Struny
Klich - ze Śląskiem się starał, z Lechem może mu się coś w końcu uda.
Radomski - zaczyna grać lepiej, może zagra na miarę możliwości.
Saidi: - całkiem nieźle z Legią, też fajnie ze Śląskiem, pewnie z Lechem też jakoś ładnie zagra.
Giza (Bartczak) - Giza nie gra za fajnie, ale jest w pierwszym składzie, Bartczak słabo zagrał ze Śląskiem, ale w ub. rundzie w barwach Zagłębia strzelił Lechowi pięknego gola.
Suvorov - z Legią gol z karnego, ze Śląskiem się nie udało, ale może z Lechem się uda.
Dudzic (Masaryk) - Bartek ze Śląskiem zagrał słabo, ale uważam go za dobrego napastnika, o Masaryku z kolei mało co wiemy.
Panowie niestety ale z lechem polegniemy i to wysoko:(
LucasKsc Napisał(a):
> Panowie niestety ale z lechem polegniemy i to
> wysoko:(
Po pierwsze z Lechem, po drugie nie polegniemy.
Michcio Napisał(a):
> A ja stawiam na taki skład:
>
> Kaczmarek
>
> Struna Kosanovic
> Nawotczyński Puzigaca
>
> Klich
> Radomski
>
> Saidi Giza (Bartczak)
> Suvorov
>
> Dudzic
> (Masaryk)
> Dudzic (Masaryk) - Bartek ze Śląskiem zagrał
> słabo, ale uważam go za dobrego napastnika, o
> Masaryku z kolei mało co wiemy.
Dudzic nie jest napastnikiem. i to jescze dobrym... :D Przy całym szacunku do jego gry z Legią ,niestety ze Śląskiem to był dramacik! Słaby ,po prostu słaby i nie wudzę go jako strzelającego bramki.A ktoś wreszcie musi strzelać bramki!
Czekamy na debiut Masaryka ,gdyż tak właściwie jest to jedyny napastnuk w kadrze,,, :(
Ze Śląskiem oprócz Kaczmarka i może Ntibazonkizy każdy zagrał słabo więc to nie jest dobry wyznacznik. Może z Lechem Dudzic zagra tak jak z Legią. Najbardziej mi nie pasuje Suvorov, który jest najwolniejszy na boisku i Giza, który jest niewiele szybszy. Najważniejsze to zagrać 2 defensywnymi pomocnikami i Klichem jako ofensywnym, a na skrzydłach Ntibazonkiza i Visnakovs lub Sacha czy nawet Suart (nie wiadomo w jakiej są formie).
Ja się zgadzam z Miszczem2007??? Ale jaja. Mnie też Suworow rozczarował, ale i tak sądzę, że coś w nim jest. Natomiast Klich to gra tak jak by spał.
To w jakiej formie jest Masaryk mówi fakt ,że Szatałow nawet na ławkę go nie bierze...
Wyszedłby gość o dwa tempa za wolny (jak ten Rosjanin z Łotwy z Legią) i od razu byłby śmiech i powszechna krytyka + "spalenie " zawodnika na wstępie.
Narazie go pewnie do "używalności" doprowadzają. Może przyda się w następnych meczach.
To nie jest gracz ,który przeszedł do nas "z treningu" tylko błakający się w poszukiwaniu Klubu.
przyda się jak będzie już po sezonie hahaha albo jak będziemy juz mieli pewny spadek wtedy będzie w formie
Gościu dwa posty i oba debilne. Opanuj się.
Jeśli zagramy tak jak z Legią i nie bedzie głupich błędów. prezentów w defensywie to jestem spokojny o 3 punkty z Lechem.
Opanuj to sie ty jak ci sie nie podoba to nie czytaj graja pyte i taka prawda i bede z nimi jechal bo nie zasluguja aby nosic nasze barwy.
Naprawde trudno mi zrozumiec ze krol strzelcow ligi slowackiej jest gorszy od Krzywickiego. Nie mam pojecia o co w tym chodzi.