Nie szukajcie kozła ofiarnego, bo problem jest kompleksowy!
-
-
Mateusz Bartczak
HC2008 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie szukajcie kozła ofiarnego, bo problem jest
> kompleksowy!
właśnie! - niemal wszyscy gracze drużyny grają poniżej oczekiwań. Nic jechanie po tym czy po tamty nie zmienia. Zawiódło(kolejny raz) na całej linii prowadzenie drużyny przez Klub.
W tej rundzie nie rozczarowali mnie w zasadzie tylko Radomski , Hoszek a częściowo też Kaczmarek, Szeliga i Suworow. Reszta daje mniejszą czy większa plamę.
No ale nie moze byc tez tak ze pilkarze to swiete krowy, i nie mozna na nich powiedziec zlego slowa. Rozumiem ze problem jest bardziej zlozony,ze zarzad nie potrafi dobrze zarzadzac klubem ale przecierz to nie Tabisz,Osciak czy Filipiak biegaja po boisku. Pilkarze maja ostro trenowac na treningach i zapierdlac w meczu na 120% a to czy klub jest dobrze czy zle zarzadzany to juz nie jest ich sprawa. Daja dupy na maxa wiec kibice jak najbardziej maja prawo do ich krytykowania.
Kolejny beznadziejny mecz... Może czas zakończyc karierę ?
jak mial cokolwiek ugrac skoro prawie całą rozgrzewske przestał z rękami w kieszeniach i stracił czas na rozmowach z Żewłakowem. przed wejściem nie zrobił ani jednego startu a do zmiany był zaciągany chyba na siłę. jemu sie poprostu nie chce
Panie Bartczak . Jak sie nie podoba i to nie musi Pan grać , wszyscy widzieli jak Pan z wielką łaską wychodził na murawę .
Z niewolnika nie ma pracownika , czyli ja widzę jedno albo odchodzisz polubownie albo klub Kokosa.
Skandal !!! Brak profesjonalnego podejścia do sportu. JESTEŚ ZWYKŁYM KOPACZO-BIEGACZEM !!!!
Kopaczo-biegacz musi biegać, a on nie biega. Kopaczo-drwal by mu bardziej pasował
DO odstrzału pierwszy w kolejce! Podpisał kontrakt tylko i wyłącznie żeby dorobić do emerytury, na którą na bank po tym sezonie pójdzie. Mam nadzieje że kierownictwo pokrzyżuje mu plany już zimą i się z nim pożegna
Za to co dzisiaj odstawił, jak by to ujął klasyk, jego nie powinno się zwolnić, jego trzeba wypierd.o.lić dyscyplinarnie.
Ostentacyjnie, wręcz prowokująco pokazał wszem i wobec, jak bardzo nie chce mu się grać. I to jeszcze jako kapitan (BTW pomysł przekazania akurat temu dywersantowi opaski kapitańskiej kwalifikuje się na kaftan dla jego autora)!
Dla mnie gość jest skreślony na amen tak jak kiedyś Goliński.
To nie ma trenera żeby reagował na takie zachowanie? Czy trenerowi wszystko jedno?
Ruda małpo znikaj z Pasów!!!
Mam nadzieję, że klub rozwiąże kontrakt z tym dyletantem już w zimie.
Ferencvaros Napisał(a):
> Mam nadzieję, że klub rozwiąże kontrakt z tym
> dyletantem już w zimie.
Byle nie za szybko (pierwsze trzeba mieć kogoś na jego miejsce)! Bo ostatnio po odejściu Klicha szybko pozbyliśmy się Gizy i do dziś nie mamy rozgrywającego!
Bez kitu ja za Ryszawego to wole już kogoś z ME, niż go oglądać na boisku. Przynajmniej się będą chłopaki staraly, a nie taka olewka
Bez jaj Struna , Radomski, Szeliga, Boljevic wszyscy od nie go lepsi. Obojętnie czy jest 1 czy 90 minuta meczu gość porusza się z takim samym wigorem.Trener z jajami od razu wywalił by go do Młodej Ekstraklasy.
pawlus17 Napisał:
szybko pozbyliśmy się Gizy i do dziś nie mamy
rozgrywającego!
Giza sam się "pozbył"...
a Bartczak nie jest rozgrywającym i Gizie czy Klichowi to tak czy siak moze buty nosic
toto99 Napisał(a):
> Bez jaj Struna , Radomski, Szeliga, Boljevic
> wszyscy od nie go lepsi. Obojętnie czy jest 1 czy
> 90 minuta [b]meczu gość porusza się z takim samym
> wigorem.[/b]Trener z jajami od razu wywalił by go do
> Młodej Ekstraklasy.
On porusza się ruchem jednostajnym prostoliniowym .........
Rozgrzewka masakra- pogawędka z Żewłakowem.
Potem zdziwienie, że ma wejść.
pawlus17 Napisał(a):
> Ferencvaros Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mam nadzieję, że klub rozwiąże kontrakt z
> tym
> > dyletantem już w zimie.
>
> Byle nie za szybko (pierwsze trzeba mieć kogoś
> na jego miejsce)! Bo ostatnio po odejściu Klicha
> szybko pozbyliśmy się Gizy i do dziś nie mamy
> rozgrywającego!
Nie zgadzasz się ze mną dla zajawki? ;)
No tak, tu by tylko brakowało Gizy...
Chociaż w sumie Giza pod koniec ostatniej przygody z Cracovią udowadniał, że facet mojej postury może grać w piłkę w ekstraklasie, za co mu chwała.
Napawał mnie optymizmem, podobnie jak kiedyś Duńczyk Stig Tofting, którego fizis dawała czytelny przekaz, iż więcej czasu spędza w barach niż na treningach :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)