mina, nie mina, jak dla mnie chlop wyglada na zmordowanego
moze kac dopiero go puscil? :D
mam nadzieje, ze zostanie z nami, jego doswiadczenie, spokoj i umiejetnosci bardzo duzo nam daly i potrzebujemy takiego zawodnika
-
-
Mateusz Bartczak
Przecież Bartczak ma po prostu taki wyraz twarzy. Na konferencji powitalnej, po wygranym czy przegranym meczu, zawsze. Mateusz ma taką minę jak udziela wywiadu. Nie mówię, że u nas zostanie jednak nie doszukiwałbym się odpowiedzi na to pytanie w mimice jego twarzy.
Bartczak chce wycisnąć z nas jak najwięcej i może nie chodzi nawet tylko o kasę ale o długość kontraktu ma 32 lata i to ostatnia szansa dla niego niego na coś dłuższego i dobrego finansowo. 2,5 do 3 lat jak nie przesadzi z kasą myślę, że Mateusza zadowoli bo dłuższy to głupota ze strony klubu a na ten czas może się przenieść z rodziną do Krakowa.
Też myślę, że chodzi o długość kontraktu. W jego przypadku zwłaszcza z powodu rodziny.
13 dni później
Wszystko wskazuje na to, że w nowym sezonie nadal będzie występował w Cracovii Mateusz Bartczak. - Rozmawiamy z zawodnikiem i wszystko jest na najlepszej drodze - mówi dla Terazpasy.pl trener Jurij Szatałow .
Niespełna 32-letni Mateusz Bartczak przyszedł do Cracovii w przerwie zimowej ubiegłego sezonu. Doświadczony defensywny pomocnik, który w Ekstraklasie rozegrał dotąd aż 260 spotkań wystąpił wiosną w 10 ligowych meczach Cracovii.
30 czerwca Bartczakowi kończy się półroczny kontrakt z Cracovią, ale trener Jurij Szatałow nadal chce mieć tego piłkarza w swoim zespole. - Ja jestem za tym, aby Mateusz Bartczak przedłużył kontrakt z Cracovią. Rozmawiamy z zawodnikiem, wszystko jest na najlepszej drodze. Myślę, że Mateusz zostanie z nami na kolejny sezon - twierdzi trener Szatałow.
I to jest panowie, kure*wsko dobra wiadomość. Oby się potwierdziło.
"- Nie chcę zapeszać, ale raczej zostanę w klubie. O innych ofertach nie chcę mówić. Czy żona się zgodziła na przeprowadzkę do Krakowa? Jakoś sobie poradzimy z tym problemem - uśmiecha się 31-letni defensywny pomocnik. "
Coraz bliżej ogromnego wzmocnienia na nowy sezon.;)
Mam nadzieje że przedłuży kontrakt ;)
wiadomo juz cos w tej kwesti? zostalo mu/nam 6 dni
http://terazpasy.pl/index.php/cr_site/Pilka-nozna/rozmowki/Mateusz-Bartczak-Na-kontrakcie-brakuje-juz-tylko-podpisow
Nesta wiadomo i to wiele :)
Mateusz zostaje z nami ;) [url=http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Pilka-nozna/rozmowki/Mateusz-Bartczak-Na-kontrakcie-brakuje-juz-tylko-podpisow][TerazPasy.pl][/url]
no to dobry niusik :)
Roczny kontrakt to była Twoja propozycja czy klubu?
- No cóż... Nie ukrywam, że dla mnie byłoby lepiej związać się dłuższym kontraktem, ale nic straconego. Jeśli w najbliższym czasie potwierdzę, że zasługuję na dłuższy kontrakt - a mam zamiar to zrobić - to może już w grudniu będziemy myśleć o przedłużeniu... (uśmiech)
....................................................................................................................................................................................................
- Twoja rodzina chce po półrocznej rozłące przyjechać do Krakowa?
- Tak, oczywiście. Ja też bardzo chcę, aby tutaj przyjechali. W lipcu będą już mieszkać ze mną w Krakowie.
Pełen uznania jestem dla klubu, że udało się uzgodnić z Bartczakiem warunki, pomimo krótkiego zaproponowanego okresu trwania umowy. Bartczak wydaje się być solidnym piłkarzem, ale nie ukrywajmy - jest wiekowy. Skoro warunkiem dalszej gry dla naszego klubu było sprowadzenie rodziny do Krakowa, nie spodziewałem się, że Mateusz zgodzi się na tak krótką umowę. Fajnie wyszło.
Naprawde sie ciesze Mateusz , ze zostajesz z nami..naprawde - to dobra wiadomosc ,zwlaszcza po Twojej wypowiedzi.
Mateusz! Pokaż im że w grudniu na dwa lata będzie trzeba podpisać nowy kontrakt! Sukcesów w Pasach!
super :)
to duże wzmocnienie
Bardzo się ciesze !!!
świetny zawodnik -mam nadzieje że zostaniesz w Cracovii do końca kariery!!!
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/bartczak_zostaje_w_cracovii
No, to mamy już potwierdzoną informację.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)