Kaczmarek - 6
Jarabica - 5
Nawotczyński -7
Trivunović - 5
Kosanović - 3
Suvorov - 5
(70 Visnakovs) -3
Klich - 5
Radomski -6
Ntibaonkiza -6
Giza - 4
(81 Krzywicki) -4
Dudzic - 6
(90 Szeliga) -b.o.
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 10/11 - 16 kolejka - Legia Warszawa
Kaczmarek - 7
Jarabica - 6
Nawotczyński - 7
Trivunović - 6
Kosanović - 5
Suvorov - 5
(70 Visnakovs) - 4
Klich - 4
Radomski - 6
Ntibaonkiza - 7
Giza - 4
(81 Krzywicki) - 5
Dudzic - 7
(90 Szeliga) - b.o
Kaczmarek - 7
Jarabica - 4
Nawotczyński - 6
Trivunović - 6
Kosanović - 5
Suvorov - 4
(70 Visnakovs) - 3
Klich - 6
Radomski - 4
Ntibaonkiza - 5
Giza - 6
(81 Krzywicki) - bo
Dudzic - 7
(90 Szeliga) - bo
Kaczmarek - 8
Jarabica - 6
Nawotczyński - 8
Trivunović - 6
Kosanović - 5
Suvorov - 6
(70 Visnakovs) - 4
Klich - 5
Radomski - 6
Ntibaonkiza - 7
Giza - 6
(81 Krzywicki) - 6
Dudzic - 7
(90 Szeliga) - b.o.
Szatałow: 5
Kaczmarek - 5
Jarabica - 5
Nawotczyński -7
Trivunović - 4
Kosanović - 3
Suvorov - 6
(70 Visnakovs) -3
Klich - 4
Radomski -5
Ntibaonkiza -8
Giza - 3
(81 Krzywicki) - b.o.
Dudzic - 5
(90 Szeliga) -b.o.
[b]Kaczmarek - 8[/b]
Bez szans przy bramkach - doskonale zachowuje się na przedpolu, na linii jak widać też potrafi, wreszcie mamy w bramce bramkarza porządnego, oby tak dalej!
[b]Jarabica - 4[/b]
Strzelił bramkę ale "oddał" to z nawiązką, nie jego pozycja stąd najsłabszy w drużynie
[b]Nawotczyński - 6[/b]
pozytywne zaskoczenie, dobrze się włączał do akcji ofensywnych, czyścił przedpole, najlepszy z obrońców, ale z 3 bramkami w sieci to obrona nie może być zbyt wysoko oceniona
[b]Trivunović - 5[/b]
Bezbarwny występ, choć widać że dyryguje obroną, będzie lepiej
[b]Kosanović - 4[/b]
To nie jego pozycja, on jest środkowym obrońcą, no i stąd słabszy występ
[b]Suvorov - 6[/b]
Mi tam Alexandru się podobał na boisku, bramkę strzelił szarpał coś, generalnie pozytyw i mam nadzieję że na stałe w pierwszym składzie
[b](70 Visnakovs) - bo[/b]
Za krótko i może lepiej tego krótkiego pobytu nie oceniać - niech on się najpierw zgra z drużyną
[b]Klich - 5[/b]
nieudany występ Mateusza, obok Jarabicy drugie słabe ogniwo w zespole
[b]Radomski - 7[/b]
Dla mnie bardzo dobry mecz kapitana, mało go było widać jak to defensywnego pomocnika, ale harował na boisku, pod koniec jak cała drużyna trochę spuchł ale występ na plus
[b]Ntibaonkiza - 7[/b]
nie wiem jak go ocenić, z jednej strony największe zagrożenie pod bramką Legii, z drugiej napalał się, strzelał zamiast podawać i nie trafiał w bramkę, albo nie strzelał w idealnych sytuacjach... dobry występ ale skuteczność i opanowanie pod bramką do poprawy
[b]Giza - 6[/b]
Obawiałem się o jego występ, ale poprawnie, trochę może szybkości czasem brakuje, ale moim zdaniem na tej pozycji będzie się sprawdzał
[b](81 Krzywicki) -bo[/b]
Kilka szarpnięć ale to za mało na ocenę
[b]Dudzic - 8[/b]
przewrotnie to nie Saidi był dla mnie graczem meczu a Bartek, siał spustoszenie pod bramką Legii, kopali go niemiłosiernie, zrobił karnego no i go wreszcie upolowali :( Bardzo dobry występ i mam nadzieję że to zapowiedź rundy Dudzica (tak potter jego rundy!)
[b](90 Szeliga) - bo[/b]
nie zaistniał na boisku - za mało czasu miał
Kaczmarek - 8
Jarabica - 3
Nawotczyński - 8
Trivunović - 5
Kosanović - 5
Suvorov - 7
(70 Visnakovs) - 6
Klich - 6
Radomski - 5
Ntibaonkiza - 6
Giza - 6
(81 Krzywicki) -
Dudzic - 6
(90 Szeliga) -
Kaczmarek - 7 - bardzo dobre interwencje, przy bramkach bez szans
Jarabica - 5 - w obronie nie najlepiej, notę podnosi gol i asysta
Nawotczyński - 7 - ostoja defensywy w tym meczu. Miłe zaskoczenie
Trivunović - 6 - chyba dobrze wszedł w zespół, będzie z niego pożytek
Kosanović - 4 - tak sobie, usprawiedliwia go, że to jednak nie jego pozycja
Suvorov - 7 - wreszcie dobry mecz Alexa. To nie tylko techniczny, ale i myślący zawodnik
(70 Visnakovs) - 4- na razie nic nie pokazał
Klich - 5 - bardzo przeciętnie, współodpowiedzialny za utratę środka pola
Radomski - 7 - to jest meganiespodzianka. Arek wreszcie walczył, w środku pola on był najlepszy
Ntibaonkiza - 8 - brawo Saidi, gdyby choć jeden strzał z dystansu był celny nota byłaby wyższa
Giza - 4 - słabiuteńsko
(81 Krzywicki) - b/o
Dudzic - 7 - kolejne pozytywne zaskoczenie, szybkość a do tego widać że zaczął myśleć na boisku
(90 Szeliga) - b/o
Kaczmarek - 7
Jarabica - 5
Nawotczyński - 7
Trivunović - 5
Kosanović - 5
Suvorov - 5
(70 Visnakovs) - 6
Klich - 6
Radomski - 6
Ntibazonkiza - 7
Giza - 6
(81 Krzywicki) -
Dudzic - 9
(90 Szeliga) -
Kaczmarek - 8
Jarabica - 6
Nawotczyński - 8
Trivunović - 6
Kosanović - 5
Suvorov - 7
(70 Visnakovs) - 6
Klich - 7
Radomski - 7
Ntibaonkiza - 8
Giza - 6
(81 Krzywicki) - b.o.
Dudzic - 8
(90 Szeliga) - b.o.
Nie będę oceniał bo to tylko jeden mecz. Gdyby nie błędy w defensywie to mogło być nawet 3-0. Bramka na 1-1 Rzeźniczek nie powinen tak sobie wejść w pole karne i dośrodkować. 2-2 Jarabica, starał się ale to jego gol. O ile jeszcze pierwsza bramka i trzecia to jeszcze mogły paść o tyle Jarabica zaliczygł w tym przypadku asyste. Przy trzeciej bramce obaj środkowi. Nie wolno tak pozwolić grać przed polem karnym. Ale reszta (i o obrońcach też powiem) to naprawdę walka na całego. Ogłoszenie na następny mecz powinno być takie. Cracovia wraca do życia!!! Po bolety i karnety marsz!!! Szkoda tego meczu. Zgadzam się z Saidim (najlepszy na boisku)
mialem troche klopot z ocena niektorych, emocje tak duze ze szwankuje chlodne spojrzenie, tez fakt ze niektorzy bardziej sie w oczy rzucali, inni mniej, a niekoniecznie znaczy to ze grali gorzej
boczni obroncy ostro mieszani i ogrywani jak dla mnie, ale nie winilbym ich wylacznie za taki stan rzeczy, wg mnie pomocnicy nie wspierali ich wystarczajaco, rowniez fakt ze grali tam nominalni srodkowi ma znaczenie
Kaczmarek 9 dla mnie gracz meczu, kilka rewelacyjnych parad, pewnie i zdecydowanie
Jarabica - 5 +1 za bramke i zaangazowanie w przodzie, -1 za fatalne zagranie przy bramce Hubnika
Nawotczyński - 7 bardzo pozytywne zaskoczenie dla mnie, po calym napierdalaniu jaki to niby zly transfer jest
Trivunović - 5
Kosanović - 5
Suvorov - 6
(70 Visnakovs) - bo niby 20 min,ale nie mial okazji sie pokazac oprocz jednego czy 2 zagran
Klich - 5 -1 za "niepojscie" za Wawrzyniakiem, jesli dobrze widzialem ze to on, tak czy siak, wg mnie Mateusz powinien bardziej z przodu grac, jego potencjal sie marnuje na defensywnym
Radomski - 5
Ntibazonkiza - 7 -1 za marnowanie okazji :( strasznie nieskuteczny, ale forma jest, to widac, powinien pojsc do goscia przy bramce na 1-1
Giza - 5
(81 Krzywicki) - bo dla mnie dobry joker, kilka akcji ktore sialy zamieszanie, 2 zolte po faulu na nim dla Legii
Dudzic - 7 heh, gdyby bylo troche wiecej techniki, kilka rewelacyjnych uwolnien od obrony i duze zagrozenie po akcjach na skrzydle
(90 Szeliga) - bo
Kaczmarek -6, no dobrze , dobrze , żeby wyciągnął jeszcze jedną było by super
Jarabica -4, roskosny chłopocek strasnie.
Nawotczyński -6
Trivunović -5
Kosanović -5
Suvorov -6
(70 Visnakovs) -3
Klich -3, w środku pola nie istnieliśmy
Radomski -4, jw
Ntibaonkiza -6,zabawny posiada strzał
Giza -3 grubas z Legii mnie nie przekonuje.
(81 Krzywicki) -bo
Dudzic -5, dupa nie napastnik , ale biegi to on mo.
(90 Szeliga) -bo
Kaczmarek -7
Jarabica -4
Nawotczyński -6
Trivunović -5
Kosanović -5
Suvorov -7
(70 Visnakovs) -5
Klich -5
Radomski -5
Ntibaonkiza -6
Giza -6
(81 Krzywicki) -5
Dudzic -6
(90 Szeliga)
Kaczmarek - 6
Jarabica - 5
Nawotczyński - 6
Trivunović - 6
Kosanović - 5
Suvorov - 7
(70 Visnakovs) - 5
Klich - 5
Radomski - 7
Ntibaonkiza - 6
Giza - 6
(81 Krzywicki) - b.o.
Dudzic - 7
(90 Szeliga) - b.o.
Kaczmarek - 8
Jarabica - 5
Nawotczyński -8
Trivunović - 5
Kosanović - 4
Suvorov - 6
(70 Visnakovs) -4
Klich - 5
Radomski -8
Ntibaonkiza -8
Giza - 3
(81 Krzywicki) -b.o
Dudzic - 7
(90 Szeliga) -b.o.
Kaczmarek -7 (jeden z najlepszych na boisku, bardzo pewny, interwencja na linii - klasa światowa)
Jarabica -3 (Obok Klicha najsłabszy - w następnym meczu ława)
Nawotczyński -6 (świetny debiut, lepszy niż "najlepsza obrona w Polsce" razem wzięta, o dziwo pożyteczny w ofensywie)
Trivunović -5 (bez fajerwerków, ale solidny)
Kosanović -5 ( jak wyżej)
Suvorov -6 ( niezły mecz, świetnie wykonany karny, ale jednak po nim spodziewam się więcej)
(70 Visnakovs) - bo (wszedł w trudnym momencie, wydaję mi się żeby bardziej zabezpieczyć tyły niż szarpać w ataku)
Klich -3 ( bardzo słaby występ tego chłopaka, częste straty, niecelne podania, w następnym meczu pewnie będzie ława)
Radomski -4 ( średnio nawet bardzo )
Ntibaonkiza -8 ( Nieziemska szybkość i technika, pamiętam jak kiedyś oglądając repr. Portugalii czekałem tylko aż Ronaldo dostanie piłkę, teraz u nas mam tak z Saidim - praktycznie każdy kontakt z piłką to zagrożenie pod bramką Legii)
Giza -5 ( średnio, ale będzie lepiej)
(81 Krzywicki) -bo
Dudzic -8 (świetny występ, nieziemska szybkość do tego znacznie poprawił technikę i przegląd pola. To nie jest napastnik jeśli ustawić by odpowiednio tego chłopaka to będzie kiedyś drugi Peszko )
(90 Szeliga) -bo
Kaczmarek - 8 - bardzo fajny mecz, może być mocnym punktem zespołu. Duży minus za niedokładność przy wznowieniach.
Jarabica - 5 - poprawny mecz, ale też udział przy straconych bramkach.
Nawotczyński - 8 - pewnie z tyłu, widoczny w ofensywie. nie żałuję Polczaka
Trivunović - 8 - mimo 3 bramek straconych, bardzo dobry mecz. widać, że ma pojęcie, także w grze bez piłki.
Kosanović - 6 - przyzwyczaił do wyższego poziomu, ale nie najgorzej
Suvorov - 7 - aktywny, walczył na ile pozwalają mu warunki. pewny strzał z karnego
(70 Visnakovs) - b.o. chociaż spodziewałem się więcej po tych 28 minutach gry. myślę jednak, że z czasem będzie lepiej
Klich - 8 - bardzo dobra gra. wniósł odrobinę kreatywności na defensywnym pomocniku, pokazywał się do gry.
Radomski - 7 - zaskoczył mnie in plus. zabezpieczał Klicha, szukał partnerów do gry, a gdy trzeba było, wybijał daleko do przodu.
Ntibaonkiza - 8 - oby utrzymał tę formę, ale też poprawił skuteczność;)
Giza - 8 - najlepszy transfer jak na razie.
(81 Krzywicki) - b.o. dużo się nie spodziewałem, nie zaskoczył mnie:)
Dudzic - 6 - gdybym miał w pierwszej połowie coś pod ręką, pewnie bym w niego rzucił. po przerwie bardzo fajnie
(90 Szeliga) - b.o. ale tymi kilkoma minutami z pewnością nie przybliżył się do pierwszego składu
Szatałow - 10 - jeżeli się utrzymamy, 50% zasług będzie jego
Kaczmarek - 6 - obronił co było do obrony "+" za grę na przedpolu
Jarabica - 5 - aktywny z przodu, udział przy każdej bramce, przy straconych niestety też
Nawotczyński -7 - pewny punkt obrony, mało brakowało a strzelił by bramkę. Mnie przekonał, oby trzymał poziom!
Trivunović - 6 - bez zarzutu, bez błysku
Kosanović - 4 - zbyt często przegrywał z Manu
Suvorov - 5 - nie wyróżnił się, a w destrukcji nie istnieje. Ale potencjał jest
(70 Visnakovs) -b.o. bo grał krótko. Zaczął słabo, ale się rozkręcał
Klich - 5 - brak powodów by mu podnieść, brak by obniżyć
Radomski -5 - j.w., ale wyraźna poprawa w stosunku do jesieni
Ntibaonkiza -7 - bramka była, zaangażowanie tak w ataku jak w destrukcji. Było by wyżej gdyby grał mniej egoistycznie. Mógł zostać bohaterem!
Giza - 4 - niestety nie pokazał tego na co liczyłem
(81 Krzywicki) - b.o.
Dudzic - 6 - robił to do czego nas przyzwyczaił. Karnego przewidziałem już przed meczem.
(90 Szeliga) -b.o.
Kaczmarek - 7
Jarabica - 4
Nawotczyński - 7
Trivunović - 3Kosanović - 5
Suvorov - 6
(70 Visnakovs) - 4
Klich - 5
Radomski - 6
Ntibazonkiza - 7
Giza - 6
(81 Krzywicki) -
Dudzic - 9
(90 Szeliga) - b.o
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)