zgubiles SZAL w przewie meczu pod trybuna od al.fosha sektor B?szczegoły na priv.
-
-
Odbierz swój SZAL...
Jak można zgubić szal?! To przecież świętość jest!
zycie niestety sytuacja miala miejsce.SZAL jest do odebrania jesli tylko zglosi sie wlasciciel...
Awers: biała gwiazda, napis: "Wisła Kraków".
Rewers: Tęcza, napis: "Tęczowi Chuligani".
To mój. :)
Nie oddawaj tego szala, niech pójdzie jako nagroda w jakimś przyszłym konkursie organizowanym przez STC.
Niech się w końcu żule nauczą pilnować szalików a nie traktować ich jako jednorazowy gadżet.
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie oddawaj tego szala, niech pójdzie jako
> nagroda w jakimś przyszłym konkursie
> organizowanym przez STC.
> Niech się w końcu żule nauczą pilnować
> szalików a nie traktować ich jako jednorazowy
> gadżet.
AMEN !
Szalik czy cokolwiek PASIACKIEGO powinno byc świętością. Ludzie nauczcie się pewnych wartości..taki apel!
Camron, podpisuje sie pod tym!
to pewnie jakas gówniarzeria!
chuligan raczej ;)
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niech się w końcu żule nauczą pilnować
> szalików a nie traktować ich jako jednorazowy
> gadżet.
I weźcie to sobie do serca bo nawet na wyjazdach zdarzało się, że jeden z upojonych gubił szal.
Ja mam kilka takich szalików, na przykład zostawiony kiedyś przez jakiegoś młodocianego chólsa [ wnosząc z treści szalika ] w depozycie na stadionie w Chorzowie. Pewnie kupił sobie nowy.
Rozumiem tylko jedno uzasadnienie dla tego wątku, ale pewnie dlatego właściciel się nie zgłosi po odbiór.
rmszar dobrze wiesz że zAWsze możesz przekazać te szale kolekcjonerowi który je bardzo chętnie przyjmie:) daleko nie musisz szukać :) kolekcjoner jest nawet w stanie podejść sobie po nie :)
To jest moja prywatna kolekcja. Z każdym szalem łączy się jakieś wspomnienie. ;)
.
6 dni później
haaaa ja mam olbrzymia kolekcje :D ale szalików koleżanek z za miedzy :D
Ja też mam kolekcję różnych szali z wyjątkiem koleżanek i jej kochanek. A szaliki kolężanek , które miałem w kolekcji to gdzieś uległy "destrukcji":)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)