Żeby być na treningu jechałem 70 km, nie jest to bardzo wiele ale jestem ciekaw kto da więcej ( poza M. Bojarskim ) Nadmieniam że sam kierowałem czyli Sylwester prawie abstynencki.
-
-
Kto ile jechał - temat noworoczny
Ja jechałem 85 km, rano busem.
Ja też jechałem ok 80 - 90 km no i nie zdążyłem:((( bardzo tego żałuję! ingerowały tu "siły wyższe" ;)
Ja z huty to gdzies 10 km bedzie :)
Co Wy wiecie o dojazdach:-))))
RBP nikt nie pobije:-)))
2 km;)
1 km na piechty + 12 przystanków trajkiem :)
około 4 km. ale piechotą
Fan Oderki też trochę kilometrasów natłukł :)
A chlopaki z Arki? Jeszcze pewnie do domow nie dojechali :))
Ja z Wesołej hmm 10 min tramwajem :)
A ja dotarłem pod stadion jak wszyscy już wracali:)
300 km :)
Pozdr. dla wszystkich Pasiakow i jeszcze raz dzieki za goscine !! :)
ok. 400 km ...
wyjechałem o 05.00 ...
a i tak się spóźniłem ...
dotarcie na trening zajęło mi ponad 7 godzin ...
i jeszcze nie było wolnego miejsca coby autko zaparkować ...
heh ...
p.s.
Karvin ...
Ty się nie podlizuj !!!
:D
za to , że Ci 2 razy życie uratowałem wisisz mi przy najbliższej okazji dwie flaszki rumu ...
:DDD
Ja jechalem z Depeszem autobusem okolo 50 km. Tylko nie wiem czy to sie liczy, bo jeszcze o dom na chwile zahaczyc zdarzylismy:)
Ale ogolnie wracalismy wczesniej, by byc na treningu.
Turecki leciał 14 godzin z Chicago........
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
12500km Alaska he he przylecialem do rodziny i zostalem za swieta i nowy rok chyba naj dalej
172 km ...
... w koszmarnych warunkach i to maluszkiem na letnich oponach!
dojazd to pestka, gorszy był powrót ... wracałem ponad 6 godzin!
miałem niezłą KRAXE :((( ... ale nic to - ciesze sie , ze żyje :-))))
Ja jechałem z Lublina czyli ciut ponad 300 km. Wyjechałem o 8:12 a na miejscu byłem 12:50. Trening zaliczyłem, chodź na trasie to mnie chyba sam Pan Bóg prowadził ... Letnie łyse opony i presja czasu , to był mały koszmar, ale to mnie tylko utwierdza w przekonaniu że wszyscy mamy nierówno pod sufitem!
Cracovia Pany
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)