Wojtku, dzięki Ci za to, że uświadomiłeś miłośnikom Cabaja w jakim byli błędzie.
-
-
Wojtek Kaczmarek - You'll never walk alone! :)
Po 1 bardzo dobrym 2 swietny mecz.
Brawo!
Najlepszy nasz transfer jak na razie.Te dwa punkty w połowie zawdzięczamy Jego interwencją.Dzięki Wojtek!
Kaczmarek jest pewny i naprawdę można czuć się spokojnie gdy on broni. Gdyby wczoraj bronił Cabaj to bylibyśmy bez punktu. Wojtek dzięki i oby tak dalej! TYLKO PASY!
Jesteś gość :)
Huczo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>Gdyby wczoraj bronił Cabaj to bylibyśmy bez punktu.
A jakby bronił Hans Jorg But to byśmy wygrali
Powiedz co by było gdyby Lenczyk był trenerem Cracovii jasnowidzu
Gdyby bronił Butt to wcale byśmy nie wygrali, bo i skąd mielibyśmy wytrzasnąć tego karnego? ;)
Co najwyżej moglibyśmy wygrać z Chilavertem, bo moooooże strzeliłby tego wolnego beznadziejnie wykonanego przez Alexa :D
PS. Natomiast fakt jest faktem, że Cabaj (i nie tylko on) taki strzał Wawrzyniaka głową w meczu z Legią po prostu odprowadziłby wzrokiem do bramki, przy okazji lekko przyklękając. A na forum taki Santo napisałby:
Cabaj - 8 Zrobił to, co do niego należy, przy wszystkich pięciu bramkach bez szans
:D
Ale ten Wolny Alexa nie był od razu taki bardzo beznadziejny.
Miałem pewne obawy po pozbyciu się Cabaja, jednak teraz mogę stwierdzić, że właśnie takiego bramkarza nam było trzeba. Obyś jak najdłużej tak u Nas bronił!:)
potter nie może się doczekać KIKSU Wojtka bo go tu nie ma i nie ma odwagi podziękować Kaczmarkowi!!!
Muszę przyznać, że też myślałem sobie po co ściągają rezerwowego ze Śląska (w zasadzie nie widziałem wcześniej jego interwencji). Po tym meczu można tylko chwalić. Szkoda, że jeszcze bramki nie strzelił bo byłby człowiek orkiestra :)
raf_jedynka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Huczo Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> >Gdyby wczoraj bronił Cabaj to bylibyśmy bez
> punktu.
>
> A jakby bronił Hans Jorg But to byśmy wygrali
> Powiedz co by było gdyby Lenczyk był trenerem
> Cracovii jasnowidzu
nie przegralibyśmy jesienią 11 meczów
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)