Ostatnia akcja meczu a krzywcki nie umie nawet wrzucić piłki w pole karne masakra;(
-
-
Śląsk Wrocław-Cracovia Kraków[ 4-03-11, 17:45] 17 kolejka!
Nie zasłużylismy na ten remis:(.
Czyli jak rozumiem mamy w końcu dobrego bramkarza na I ligę.
Kaczmarek bedzie w 11 kolejki moge to smialo stwierdzic juz teraz
Dno :( Dość kurde z takimi patałachami jak Krzywicki 2M a główki nie potrafi wygrać.Po chuja kupujemy tylu graczy??Kupiliśmy większy szrot niż Krzywicki i reszta??JA pierdole martwi mnie to wymieniliśmy wszystkie formacje a gra taka sama!!Choć gdyby była stara obrona i Cabaj to byłaby porażka!!BRAWO KACZMAREK
WOJCIECH KACZMAREK!!! to jest kur. wa gościu !! reszta to patałachy .
ps. słowo destrukcja wychodzi mi już bokiem [;
W naszej sytuacji nie ważne jak. Ważne że jest 1 ptk. Lecz to jest o 2 za mało.
Trzeba trzymac kciuki zeby ruch wpierdolil:D
2 remis = 2 porażka, teraz trudny mecz z Lechem, oby się przełamali.
Kurwa..przeszli obok meczu...to wyglądało tak jakby sobie w cale nie zdawali sprawy w jakim miejscu tabeli jestesmy. Krzywicki...katastrofa....piłki są wrzucane na niego, a on nawet ich nie wygrywa, Kelemen źle wybil Krzywicki nie umie przyjąć. Jak dla mnie wielkim rozczarowaniem był Bartczak. Swietna gra Kaczmarka....b.słabo Giza....słabo Klich z chwilami przebłysków...dobrze i ofiarnie Puzigaca, Struna i Nawotczyński. Ładny strzał z wolnego Suvorowa ale mimo to w ogóle niewidoczny...totalnie zagralismy dzisiaj klapę.
Znowu zagrali jak patałachy. Nie mogę już patrzeć na te rewelacyjne starty w środku i doskonałe dośrodkowania..
Trivu kontuzja : /
Po co kupiliśmy Boljevica czy Masaryka którzy w obecnej sytuacji są nam strasznie potrzebni?! A gra beznadziejny i tragiczny Radomski....
Mecz w naszym wykonaniu KATASTROFA
KACZMAREK IS THE BEST!!!!!!!!
Krzywicki.... mialem nadzieje ze po zmianie trenera i przyjsciu Szatalowa juz nikt nie bedzie na niego stawial. Ten czlowiek powinien albo zmienic dyscypline albo calkiem pozegnac sie ze sportem. Masakra...
Radomski w porownaniu do zeszlej rundy duzo lepiej.
Klich rozkrecil sie w drugiej polowie, Krzywicki czesciej sie wywraca niz Moskala za czasow najgorszej formy. Nie rozumiem, dlaczego nie ma Masaryka w kadrze..
Bartczak slabiutko, 1 mega grozna strata.
Kaczmarek nie broni wogole efektownie, ale co bardzo istotne jest cholernie skuteczny. Dzieki jego postawie mamy ten 1 punkt
...po tym co CZYTALEM powinnismy sie cieszyc z remisu..Nie tak mial byc - ale zawsze nie przegrana.
Teraz licze na gts - bo jezeli nie umiemy wygrac sami .....
Niech w końcu zagrają goście którzy podobno mają by wzmocnieniem!Czy nie lepszy byłby MAsaryk?Bo wydaje mi się że od Krzywickiego jest każdy lepszy!Dość z tym chłopakiem bo to nasza porażka.Puzigaca Struna Nawotczyński ok.Reszta niestety totalne dno!
Redcclise Napisał(a):
-------------------------------------------------------
gra beznadziejny i tragiczny Radomski....
Chłopie, masz zaćmę! To jeden z najlepszych dzisiaj w Cracovii!
Mecz, ktory jest jednoczesnie nasza porazka (biorac pod uwage sezon), remisem (biorac pod uwage punkty) i wygrana (biorac pod uwage przebieg meczu). Generalnie piach i brak argumentow. Tylko Kaczmarek zajebisty. Zubelnie inaczej sie oglada mecz bez Cabaja w bramce...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)