Kaczmarek gra przeciwko swojemu byłemu klubowi, innej opcji niż na zero z tyłu nie może być ;) 3 punkty muszą przyjechać na właściwą stronę Błoń !!
-
-
Śląsk Wrocław-Cracovia Kraków[ 4-03-11, 17:45] 17 kolejka!
Przypominam, że na konferencji Szatałow wyraził swoje niezadowolenie z gry Suvorova i powiedział, że będzie musiał z nim porozmawiać. Wiąże się to z niewystarczającym zaangażowaniem Mołdawianina w grę defensywną. Z konferencji można też wywnioskować, że bliżej pierwszego składu jest Struna niż Puzigaca. Się okaże już za dwa dni. Liczę również na cynk od bimbumsrum hehehe
Oj typowanie składu to teraz ciężka sztuka, nie podejmuję się. Trener też ma pewnie nie łatwo
Nie wiem co trener widzial ale Alex wracal za kazda akcjia .. dziwi to o tyle bardziej ze trener nie ma pretensji do Saidiego .. ktory to w II polowie praktycznie wogole sie nie wracal !! ( biegal po lewej stronie boiska wiec z sektora B bylo to bardzo widoczne). Jak dla mnie to nasze skrzydla powinny wygladac
Dudzic.....................................Suvorow a murzynkowi dac odpoczac .
Kiedy Szatałow powiedział że Aleks zagrał źle w obronie?
Edit: Z tego co słyszałem to trener wypowiadał się ogólnie o grze Aleksa i nie był z niej zadowolony, nigdzie nie padło słowo o grze obronnej, defensywnej tudzież braku zaangażowania Suvorova, więc osobiście uważam że trenerowi chodziło przede wszystkim o błędy stricte piłkarskie bo walki w tym meczu odmówić na pewno mu nie można.
Jestem w trakcie fragmentarycznego oglądania całego meczu, tym razem w wersji .avi, i już kilkakrotnie zauważyłem zbyt miękką grę Alexa. Stawiam, że właśnie o to chodziło Szatałowowi.
A niech tam. Pokuszę się o wytypowanie składu na mecz ze Śląskiem - nie będzie to skład jaki uważam za najmocniejszy tylko przede wszystkim taki jaki moim zdaniem wystawi Szatałow:
--------------------Kaczmarek----------------------------
Struna---Trivunovic---Nawotczyński---Kosanovic
-----------Radomski-------Bartczak-------------------
Suvorov--------------Giza--------------Ntibazonikza
------------------------Dudzic------------------------------
A jak znam życie to Szatałow i tak wystawi inny skład :>
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wiem co trener widzial ale Alex wracal za
> kazda akcjia .. dziwi to o tyle bardziej ze trener
> nie ma pretensji do Saidiego .. ktory to w II
> polowie praktycznie wogole sie nie wracal !! (
> biegal po lewej stronie boiska wiec z sektora B
> bylo to bardzo widoczne).
no ja akurat widzialem zupelnie co innego, np to ze po 75min tylko On mial sily sie wracac i czesto blokwac/wygrywac pilki w obronie ... dziwne prawda? (i nie twierdze ze przy kazdej akcji ale widoczne dla mnie bylo ze pod koniec meczu w koncu sie zaangazowal w obrone znacznie bardziej niz przez pierwsze 60-70min)
Ciezko bd wystawić 11:) Dudzić- Bardzo Dobry mecz, Saidi również dobry chociaż zmarnował 100% sytuacje na bramke w koncówce meczu, Suvorov dobry mecz, zobaczymy co pokaze ten Masaryk zeby nie zrobiła sie z niego taka gwiazdeczka jak z innych zawodników w poprzedniej rundzie, A mecz? Musimy wygrać nie mamy innego wyjscia.
PS. Wie ktoś na jakim kanale bedzie transmisja tego meczu? bo chyba na C+ nie bardzo bo wisla puszcza sie o 20.
No to pewnie na Orange Sport...
na pewno!!!!
Innej opcji jak 3 pkt. nie wchodzi w grę :) Przydała by się pewna wygrana naszych i wtedy to już z górki.
To już jutro o 17.45 ! Kilka piw i przed tv. Zakupiłem przed startem rundy Cyfre Plus, dokupiłem orange sport
specjalnie dla Pasów. Co do samego meczu to wydaje mi się pewniakami w składzie na jutrzejszy mecz mogą się czuć
Kaczmarek, Nawotczyński, Saidi, Dudzic . Co do reszty to może być róznie. Chciałbym zobaczyć w akcji tego Masaryka, jak
dla mnie wielka nie wiadoma. Muszą być 3 punkty innej opcji nie widzę.
Dawid1906 Napisał(a):
> No to pewnie na Orange Sport...
Dzięki wielkie.
ChristopherGross Napisał(a):
> Innej opcji jak 3 pkt. nie wchodzi w grę :)
> Przydała by się pewna wygrana naszych i wtedy to
> już z górki.
Po "Leszku" bedzie z gorki:)
Zadrżało mi serce:)
.
leszeczek Napisał(a):
> Zadrżało mi serce:)
Nie, nie po "tym" Leszku - Tobie zycze 100 lat:)
Kaczmarek
Struna-Trivunović-Nawotczyński-Puzigacia
Bartczak-Radomski
Dudzic-Giza-Ntibazonkiza
Masaryk
:)
Śląsk - Cracovia: Lenczyk kontra Szatałow [url=http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Slask-Cracovia-Lenczyk-kontra-Szatalow,artykul,101455,1,789.html]sports.pl[/url]
Wiadomo kto sędziuje?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)