Tym się różnią, że Żurawski ma lepszą technikę, ale jest fizycznym i psychicznym wrakiem. Masaryk jest natomiast technicznym analfabetą, ale wypalony jeszcze nie jest. Ma kłopoty z adaptacją w nowym otoczeniu.
-
-
Pavol Masaryk - żegnamy.
przeciętny drwal, nic więcej, ale np po drugiej stronie Błon taki Genkow potrzebował iluś spotkań na tzw rozwiązanie worka z bramkami, Masaryk obudzi się z końcem maja w przedostatniej kolejce..
jedyne przebudzenia jakie mogę mu wróżyć to te każdego poranka..
Masaryk to kompletne nieporozumienie. Ten koleś przyszedł do nas chyba dorobić do emerytury, bo co piłka do niego to strata! Szkoda, że zamiast niego nie wszedł Krzywicki, ten przynajmniej jak wchodził to walczył i grał z zaangażowaniem.
19 dni później
Czy ktos wie co sie z nim dzieje juz drugi raz nie zlapal sie do kadry meczowej?
Ja wiem co się z nim dzieje. Jest za słaby a do tego źle przygotowany więc nie gra.
Na Wisłę i ich stoperów, silny, wysoki napastnik byłby idealnym rozwiązaniem :).........tylko w formie z okresu kiedy zdobywał tytuł króla strzelców ligi słowackiej, a nie tej z meczów naszej ekstraklasy :(
Na sąsiadkę ni jak nie pasuje....stoperów to trza wkręcać w ziemię bo to kołki przeca....natomiast przy górnych piłkach nie mamy szans w ichniejszym polu karnym...
największy nie wypał tarnsferowy
Ajajajaj Wasiluk w Portugali , Radomski z Szeligą bardzo dobrze grają w ostatnich 2-ch meczach ....\
...ale mamy Masaryka jest po kim pojeździć :)
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ajajajaj Wasiluk w Portugali , Radomski z Szeligą
> bardzo dobrze grają w ostatnich 2-ch meczach
> ....\
> ...ale mamy Masaryka jest po kim pojeździć :)
Klich ciagle balony kopie, zapraszam :D ;)
A mi sie Masaryk wstepnie podobal, nie pamietam juz dobrze, chyba te wystepy po nascie minut, dobrze sie zastawial, kleil pilki z obronca na plecach i mielismy wolne po faulach na nim, nie byl zly na zmeczonego przeciwnika w koncowkach
Coz, nie zdobyl sobie pozycji do negocjacji lukratywnego przedluzenia, ale moze jeszcze nie wszystko stracone i zlapie forme
moze ktos kto chodzi na treningi cos wiecej o nim moze powiedziec, bo jeden mecz w podstawowej jedenastce bodajze to troche malo
Masaryk jest bardzo słaby. Jest słaby technicznie, wolny, nie ma pomysłu na gre. Wątpie żeby grał lepiej. Chociaż Suart na początku też grał bardzo słabo a teraz jest naszym najpewniejszym punktem.
myślę że nie ma wogóle opcji na jego zostanie w Pasach
34 dni później
Adios Pavol!
Za dużo nam nie pomogłeś, ale cóż - powodzenia w dalszej karierze!
Dzięki powodzenia !
cau Pavol!
Myślałem, że coś z niego będzie, ale mimo wszystko powodzenia.
No i bardzo dobrze, że odchodzi :D
Lepszych od niego ja mogę w B klasie znaleźć!
zawodnik porazka!
adios
Nie dziękuję bo po prostu nie ma za co... Niestety...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)