Powodzenia.
-
-
Piotr Polczak - dziękujemy!
zegnam
Niezależnie od tego co kto myśli o Piotrku, ten artykuł to wstyd niesamowity:
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Pilka-nozna/Aktualnosci/Polczak-odchodzi-z-Cracovii.-Nareszcie
Panie Crac, z Pana ani dziennikarz, ani kibic Cracovii. Dziennikarzem nie można nazwać kogoś, kto podchodzi do jakiegokolwiek tematu w sposób tak nieprofesjonalny. Kibicem Cracovii nie może się nazwać ktoś, kto dopuszcza do publikacji takiego gówna na drugiej, po oficjalnej, najczęściej czytanej stronie. Naucz się, k...., człowieku, że publikując pod naszym szyldem kształtujesz wizerunek Cracovii i jej kibiców. Wstyd dla klubu. Ja się z Twoją opinią nie zgadzam i nie życzę sobie takiego pierd..., bo wypowiadasz się także w moim imieniu.
Piotek, dziękuję. Nie zawsze było dobrze, ale na pewno nie zasłużyłeś sobie na takie potraktowanie. Powodzenia życzę!
Jezeli portal terazpasy jest prowadzony przez prywatnych ludzi, a nie przez klub, to maja prawo pisac co chca. Wolnosc slowa kolego. Zaloz sobie Magnacie wlasny portal i pisz tam co chcesz.
A Polczak byl niewypalem i strata pieniedzy, nie ma co udawac ze bylo inaczej.
Mimo wszystko miewał dobre mecze. Powodzenia
Heehh, ciekawe czy Piotrek zdaje sobie sprawę z tego, że u Kadyrowa (polecam artykuł w najnowszym FORUM) nie będzie tak łatwej i bezkarnej sielanki jak u Filipiaka :)
Cóż, nie był to najlepszy stoper i pewnie teraz będzie musiał grzać ławę, tylko nie u nas.
Dzięki za wszystko, szczególnie za arcyważną bramkę z GKS-em Bełchatów sprzed dwóch sezonów. Powodzenia za granicą, mimo wszystko.
Zgadzam się w 100 % z Magnatem i jest mi wstyd za ten tekst .Polczak grał na tyle na ile umiał i bynajmniej nie uważam aby był najgorszy na boisku a juz na pewno nie zasłużył na takie słowa.
Powodzenia Piotrek.
Powodzenia !
Nie ma się co denerwować. Polczak chce po prostu zarobić kasę, czasy przywiązania do klubowych barw już dawno się skończyły.
helmut Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A Polczak byl niewypalem i strata pieniedzy, nie
> ma co udawac ze bylo inaczej.
Można dyskutować czy Piotr był wzmocnieniem Cracovii, czy też nie, ale nie pisz, że był stratą pieniędzy! 250 tys Euro to zdecydowanie więcej niż zapłaciliśmy za Polczaka!
Odnoszę wrażenie, że gdyby odchodził od nas Messi, też opinie na temat jego gry byłyby podzielone!
W marudzeniu już z jesteśmy mistrzem ekstraklasy i podejrzewam, że długo nikt nam nie podskoczy! :)
Ten typ (kibica) tak ma! :)
Piotrze życzę sukcesów!
stary kibol Napisał(a):
250 tys Euro to zdecydowanie
> więcej niż zapłaciliśmy za Polczaka!
nie. wówczas złotówka była mocniejsza (w okolicach 3,60 za euro), czyli owe 800 tys. zł dawało coś koło 222 tys. euro. różnica nie tak duża.
a w temacie: żegnam ozięble. był centralnym punktem jednej z najsłabszych linii defensywnych w lidze na przestrzeni ostatnich pięciu rund (pierwsza runda była ok, potem zjazd).
Przez ten wywiad o I lidze tęsknić nie będe :)
dobrze że odszedł za mało kasy już dostawał :)
pa.pa
po meczu z Bełchatowem koszulkę Pana Polczka złapał..... niech się tu przyzna szybciutko :)
Myślę, że za parę dni będzie warta mnustwo złociszy :)
Ile bym dał za koszulkę Polczaka? bez kozery powiem 12,50 zł. tyle jest dla mnie warta. pasy, barwy, to rozumiem, to jest warte wiele, ba, bezcenne. ale wszystko psuje nazwisko na plecach.
Dziękuję za grę - nie przepadałem za tym co robiłeś na boisku ale coś tam pograłeś dla Cracovii - powodzenia w dalszej karierze
Dziękuję, następny proszę.
Craxon Napisał(a):
> po meczu z Bełchatowem koszulkę Pana Polczka
> złapał..... niech się tu przyzna szybciutko :)
> Myślę, że za parę dni będzie warta mnustwo
> złociszy :)
;)
Poczekam aż do Spartaka pójdzie,albo co najmniej Zenitu ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)